BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Κόπα Αμέρικα: Παίζει τα ρέστα της η Βραζιλία

Brazil's Raphinha chases the ball during a Copa America Group D soccer match against Costa Rica Monday, June 24, 2024 in Inglewood, Calif. (AP Photo/Ryan Sun)
Brazil's Raphinha chases the ball during a Copa America Group D soccer match against Costa Rica Monday, June 24, 2024 in Inglewood, Calif. (AP Photo/Ryan Sun) AP PHOTO/RYAN SUN

Ξεχωρίζει το Παραγουάη-Βραζιλία στο σημερινό πρόγραμμα του Κόπα Αμέρικα 2024 και το Betmarket.gr σας παρουσιάζει την ανάλυση και τα προγνωστικά.

Ολοκληρώνεται η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Κόπα Αμέρικα 2024, με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Παραγουάη και τη Βραζιλία. Διαβάστε την ανάλυση και προγνωστικά του αγώνα από το Betmarket.gr.

Παραγουάη - Βραζιλία: Προγνωστικά

Ήττα με 2-1 από την Κολομβία για την Παραγουάη την 2η αγωνιστική. Η εμφάνιση όμως δεν ήταν κακή, αφού δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην άμυνα των αντιπάλων της (11 τελικές και 1,35 τα XGoals της). Βέβαια στον συγκεκριμένο όμιλο έχει έτσι κι αλλιώς δύσκολο έργο, αφού Βραζιλία και Κολομβία έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού.

Θύμα έκπληξης έπεσε η Βραζιλία στη δική της πρεμιέρα, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς σκορ με την Κόστα Ρίκα. Είχε 19 τελικές, 1,33 XGoals, ενώ είδε και το δοκάρι να σταματάει τις προσπάθειές της. Μονόδρομος η νίκη στο σημερινό ματς κόντρα στη Παραγουάη, ώστε την τελευταία αγωνιστική να παίξει τα ρέστα της για την πρωτιά του ομίλου με την Κολομβία και κυρίως για να μην μπλέξει άσχημα σχετικά με την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Υπάρχει σημαντική ποιοτική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, οπότε δικαιολογημένα το διπλό το βλέπουμε να παίζει στο 1,35 κατά μέσο όρο. Εμείς θα στραφούμε σε combo bet και πιο συγκεκριμένα στο 2 & Goal/Goal του 3,25.

Η Βραζιλία θα μπει πολύ επιθετικά στο ματς, με στόχο να πάρει το προβάδισμα νωρίς και να αποβάλει το άγχος. Η Παραγουάη μέσω αντεπιθέσεων μπορεί να βρει χώρους για να κάνει τη ζημιά και η άμυνα της Σελεσάο δεν εμπνέει εμπιστοσύνη επί ημερών Ντοριβάλ Ζούνιορ.

Επίσης, το Goal/Goal & Over 2,5 στην ελκυστική τιμή του 2,62 θα αποτελέσει τη δεύτερη επιλογή μας. Όπως αναφέραμε παραπάνω, η Βραζιλία θα είναι επιθετική, αλλά ίσως αυτό της στοιχίσει ανασταλτικά. Μεσοεπιθετική ποιότητα διαθέτει η Παραγουάη για να κάνει τη ζημιά, αλλά δύσκολα θα κρατήσει στο μηδέν τη Σελεσάο για 2η διαδοχική φορά στο θεσμό.

Τέλος, ο Ραφίνια είναι από τους ποδοσφαιριστές που διαθέτουν ντρίμπλα, εκρηκτικότητα και δεν διστάζει να δοκιμάσει τα πόδια του από μακριά. Η άμυνα των Παραγουανών θα κοιτάξει να αναχαιτίσει περισσότερο τους Βινίσιους-Ροντρίγκο, και ο παίκτης της Μπαρτσελόνα ίσως βρει χώρους να κάνει τη ζημιά. Αξιόλογη η επιλογή του να σκοράρει με προσπάθεια εκτός περιοχής στο 9,00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Παραγουάη – Βραζιλία, 04:00

  • 2 & Goal/Goal (απόδοση 3.25)
  • Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.62)
  • Ραφίνια να σκοράρει με προσπάθεια εκτός περιοχής (απόδοση 9.00)

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και προγνωστικά στοιχήματος

TAGS BETMARKET TIPS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ