BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Κόπα Αμέρικα: Σκοράρουν Βραζιλία και Κολομβία, τα ρέστα της η Κόστα Ρίκα

Brazil's Vinicius Junior, left, and Costa Rica's Orlando Galo battle for the ball during a Copa America Group D soccer match Monday, June 24, 2024 in Inglewood, Calif. (AP Photo/Ryan Sun)
Brazil's Vinicius Junior, left, and Costa Rica's Orlando Galo battle for the ball during a Copa America Group D soccer match Monday, June 24, 2024 in Inglewood, Calif. (AP Photo/Ryan Sun) AP PHOTO/RYAN SUN

Ανάλυση και προγνωστικά της τελευταίας αγωνιστικής του 4ου ομίλου του Κόπα Αμέρικα 2024 από το BetMarket.gr.

Ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων απόψε στον 4ο όμιλο του Κόπα Αμέρικα 2024, με τα παιχνίδια Βραζιλία – Κολομβία και Κόστα Ρίκα – Παραγουάη και έχει ενδιαφέρον να δούμε τις διασταυρώσεις Κόπα Αμέρικα 2024. Το Betmarket.gr έχει την ανάλυση και τα προγνωστικά των δύο αγώνων.

Βραζιλία - Κολομβία: Προγνωστικά

Η Βραζιλία ξέσπασε πάνω στην Παραγουάη, που τη νίκησε με 4-1 και πρωταγωνιστή τον Βινίσιους Τζούνιορ (2 γκολ). Ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και δίκαια έφτασε σε αυτή την έκταση του σκορ. Με ισοπαλία απόψε απέναντι στην Κολομβία προκρίνεται και τυπικά στα προημιτελικά, ενώ με νίκη θα πάρει την πρωτιά.

Πολύ καλή εμφάνιση για την Κολομβία κόντρα στην Κόστα Ρίκα, την οποία κέρδισε με 3-0. Είχε τον απόλυτο έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κιι αν ήταν λίγο περισσότερο εύστοχη το σκορ θα μπορούσε να πάρει και μεγαλύτερες διαστάσεις. Έχει «κλειδώσει» και μαθηματικά την πρόκριση της στα προημιτελικά του θεσμού και απόψε αν δεν ηττηθεί από τη Βραζιλία θα τερματίσει και στην πρώτη θέση του ομίλου.

Οι δύο ομάδες διαθέτουν καλά ρόστερ, με τις αποδόσεις ουσιαστικά να αδικούν την Κολομβία. Η Βραζιλία δεν είναι άτρωτη, καθώς επί ημερών Ντοριβάλ Ζούνιορ βλέπει συχνά την εστία της να παραβιάζεται, αλλά επιθετικά με την ποιότητα που διαθέτει σπανίως μένει άσφαιρη. Θα ποντάρουμε λοιπόν, στο combo bet Χ2 & Goal/Goal του 3,15.

Αμφότερες είναι σύνολα που διαθέτουν επιθετική ποιότητα και δε χρειάζονται πολλές ευκαιρίες για να τις μετουσιώσουν σε τέρματα. Επιθετικές διαθέσεις θα έχει η Βραζιλία, ενώ η Κολομβία θα προσπαθήσει να απειλήσει μέσω των γρήγορων αντεπιθέσεων της. Το συγκεκριμένο ματς στα μάτια μας ξεκινά από το 1-1, οπότε ουσιαστικά κυνηγάμε ακόμη ένα γκολ για το Over 2,5 του 2,10.

Πρωταγωνιστές των δύο ομάδων είναι οι Βινίσιους Τζούνιορ (2 τέρματα σε 2 ματς) για τη Βραζιλία και ο Λουίς Ντίας (1 γκολ σε 2 αγώνες) για την Κολομβία. Οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και αναμένεται να πάρουν αρκετές προσπάθειες. Σε απόδοση 5,40 προσφέρεται το ενδεχόμενο να ανοίξει το σκορ ένας από τους 2.

Κόστα Ρίκα - Παραγουάη: Προγνωστικά

Το αμυντικογενές στυλ της Κόστα Ρίκα κόντρα στη Βραζιλία (0-0) μπορεί να απέδωσε εξαιρετικά, όμως δεν είχε την ίδια επιτυχία απέναντι στην Κολομβία. Οι Κολομβιανοί ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και το τελικό 3-0 μοιάζει να είναι και φτωχό σαν σκορ. Για να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά η Κόστα Ρίκα, θέλει ένα θαύμα. Πρέπει η ίδια να κερδίσει και η Βραζιλία να ηττηθεί, αλλά αυτό να γίνει με τρόπο όπου θα καλυφθεί και η διαφορά τερμάτων (+3 η Βραζιλία, -3 η Κόστα Ρίκα).

Η Παραγουάη ήταν ανταγωνιστική για 35 λεπτά απέναντι στη Βραζιλία. Με το που δέχτηκε το πρώτο γκολ κατέρρευσε και πήγε με 3-0 πίσω στο σκορ στ ημίχρονο. Με την έναρξη του δεύτερου μέρους μείωσε, αλλά η Σελεσάο είχε άμεση απάντηση και το 4-1 ήταν και το τελικό σκορ. Αδιάφορη στην τελευταία αγωνιστική, καθώς έχει αποκλειστεί και αναμένεται να κάνει ροτέισον στο επερχόμενο ματς.

Τυπικά, η Κόστα Ρίκα παραμένει στο παιχνίδι της πρόκρισης και θα κοιτάξει τουλάχιστον να πετύχει μία νίκη μήπως και γίνει το θαύμα. Εφικτό σενάριο αν αναλογιστούμε πως η Παραγουάη δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο και θα πραγματοποιήσει και αλλαγές στην ενδεκάδα της.

Θεωρούμε λίγο υπερβολικές τις τιμές του άσου που φτάνει έως και το 4,30. Αξίζει ένα ποντάρισμα στο συγκεκριμένο σημείο αφού η Παραγουάη δεν έχει αποδείξει πως είναι καλύτερη ομάδα.

Μαζική άμυνα παίζει σε όλο το τουρνουά η Κόστα Ρίκα, όμως οι αντίπαλοί της δημιουργούν ευκαιρίες. Η Παραγουάη θα βρει ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά ανασταλτικά έχει προβληματίσει και στις 2 αναμετρήσεις της στο θεσμό. Το Goal/Goal να προσφέρεται στο 2,05.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βραζιλία – Κολομβία: Χ2 & Goal/Goal (απόδοση 3,15)
  • Βραζιλία – Κολομβία: Over 2,5 (απόδοση 2,10)
  • Βραζιλία – Κολομβία: Πρώτος παίκτης που θα σκοράρει Βινίσιους Τζούνιορ ή Λουίς Ντίας (απόδοση 5.40)
  • Κόστα Ρίκα – Παραγουάη: 1 (απόδοση 4,30)
  • Κόστα Ρίκα – Παραγουάη: Goal/Goal (απόδοση 2,05)
TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ