ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Ανεβάζει ψηλά το σκορ η Εθνική και οδηγεί στο 2.05

Προγνωστικά Μπάσκετ: Ανεβάζει ψηλά το σκορ η Εθνική και οδηγεί στο 2.05
INTIME SPORTS

 Πρεμιέρα απόψε για την Εθνική μας ομάδα στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ με αντίπαλο τη Δομινικανή Δημοκρατία, σε μία αναμέτρηση όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι καθαρό φαβορί στους 16,5 πόντους.

Το Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ είναι η πρώτη μεγάλη πρόκληση για τον Βασίλη Σπανούλη, ως τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας. Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο κανονικά στην τελική 12αδα και φυσικά το πλεονέκτημα της έδρας, η γαλανόλευκη φιλοδοξεί να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες για τέταρτη φορά στην ιστορία της.

Τα δείγματα στα φιλικά προετοιμασίας ήταν αν μη τι άλλο ενθαρρυντικά με την Ελλάδα να κάνει 3/3 νίκες. Στο τελευταίο τεστ μάλιστα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συνέτριψε με 102-75 τις Μπαχάμες, με τον Γιάννη να σημειώνει 14 πόντους σε μόλις 14 λεπτά συμμετοχής.

Σε ό,τι αφορά στη Δομηνικανή Δημοκρατία, όπως αναμένονταν κέρδισε στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού τουρνούα την Αίγυπτο, με 90-77, έχοντας ως πρώτους σκόρερ τους Μοντέρο (17), Ντουάρτε (14) και Λις (12). Με αυτή τη νίκη, πρακτικά εξασφάλισε την πρόκρισή της στην ημιτελική φάση και πλέον μένει να φανεί αν θα περάσει από τον όμιλο ως πρώτη ή δεύτερη. Αυτό ουσιαστικά θα κριθεί από τον αποψινό αγώνα απέναντι στην Ελλάδα.

Η Δομινικανή Δημοκρατία είναι μία ομάδα που παίζει ελεύθερο μπάσκετ και βασίζεται κυρίως στην επίθεσή της και τον Κρις Ντουάρτε. Ο άσος της Σακραμέντο Κινγκς είναι ο πιο αξιόπιστος σκόρερ των Δομινικανών και το line των 16 πόντων μοιάζει αρκετά βατό για να το καλύψει, δεδομένου ότι θα πάρει ξανά αρκετές προσπάθειες. Με την Αίγυπτο είχει 15 σε 26 λεπτά συμμετοχής. Απόψε, δεν αποκλείεται να παίξει και περισσότερο.

Οι 16+ πόντοι του Ντουάρτε σε Bet Builder με το Over 160,5 μας επιστρέφουν απόδοση 2.05. Η Ελλάδα στα δύο τελευταία φιλικά σημείωσε πάνω από 85 πόντους και με τον τρόπο που αγωνίζνεται η Δομινικανή Δημοκρατία, είναι πιθανό να ξεπεράσει και τους 90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Δομινικανή Δημοκρατία – Ελλάδα: Over 160,5 & Ντουάρτε 16+ πόντοι (απόδοση 2.05), 21:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ