BIG GAMES BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Combo τριπλασιασμού με "διπλούς" Γιάννη και Ντόντσιτς

Προγνωστικά Μπάσκετ: Combo τριπλασιασμού με "διπλούς" Γιάννη και Ντόντσιτς
EUROKINISSI

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την κρίσιμη αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Σλοβενία για το Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ.

Η Ελλάδα δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στα πρώτα δύο ματς του Προολυμπιακού τουρνουά, που διεξάγεται στο ΣΕΦ. Όπως αναμένονταν, έκανε το 2/2 με τη Δομινικανή Δημοκρατία και την Αίγυπτο και πάει τώρα για δύο τελικούς.

Πρώτος χρονικά, αυτός απέναντι στη Σλοβενία του φοβερού και τρομερού Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος έγραψε triple-double (36 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 10 ασίστ) την Πέμπτη στο 104-78 επί της Νέας Ζηλανδίας. Η Σλοβενία μπήκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι με την πλάτη στον τοίχο, καθώς ήθελε νίκη με τουλάχιστον 10 πόντους διαφορά για να προκριθεί στα ημιτελικά. Στο τέλος μάλιστα, αν ο Ντόντσιτς ευστοχούσε στο τρίποντο που επιχείρησε θα έπιανε και το +29, που θα της έδινε την πρώτη θέση στον όμιλο, άρα θα απέφευγε στον ημιτελικό την Ελλάδα.

Από την πλευρά της, η Εθνική μας ομάδα σημείωσε 109 πόντους στο πρώτο ματς κόντρα στη Δομινικανή Δημοκρατία και 93 στο δεύτερο με την Αίγυπτο, όπου ο Βασίλης Σπανούλης ξεκούρασε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, προκειμένου να είναι απόλυτα φρέσκος στο κομβικό ματς με τους Σλοβένους.

Παρά την κρισιμότητα και το τεράστιο διακύβευμα, το βασικό line στο Under/Over είναι στους 180,5 πόντους! Είναι αλήθεια πως η Σλοβενία είναι μία φύσει επιθετική ομάδα, που δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία το κομμάτι της άμυνας. Φάνηκε αυτό και στην πρεμιέρα της κόντρα στην Κροατία, από την οποία δέχθηκε 108 πόντους! Δεν αποκλείεται λοιπόν, ο νικητής να κριθεί και απόψε στους 90+ πόντους.

Σε κάθε περίπτωση, όλοι περιμένουν με ανυπομονησία τη μάχη ανάμεσα στον Γιάννη και τον Ντόντσιτς, δύο εκ των κορυφαίων παικτών αυτή τη στιγμή τον πλανήτη. Το ενδεχόμενο να τελειώσουν και οι δύο με double-double την αναμέτρηση είναι αρκετά πιθανό και μας τριπλασιάζει το ποντάρισμά μας. Ο Λούκα έκανε triple-double και στα δύο παιχνίδια του ομίλου στο Προολυμπιακό τουρνουά, ενώ ο Γιάννης αναμένεται να παίξει πολύ περισσότερο απόψε, συγκριτικά με τα μόλις 18 λεπτά, που πάτησε το παρκέ κόντρα στη Δομινικανή Δημοκρατία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ελλάδα – Σλοβενία: Γιάννης double-double & Ντόντσιτς double-double (απόδοση 3.00), 17:15

TAGS BIG GAMES BET ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ