BETMARKET TIPS

Προγνωστικά μπάσκετ: Ειδικά με Αντετοκούνμπο και Αρ Τζέι Μπάρετ έως και το 3.25

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο INTIME SPORTS

Οι μπασκετικές προτάσεις του Betmarket.gr από το ματς της Ελλάδας κόντρα στον Καναδά με αποδόσεις έως και 3.25.

Ο πρώτος αγώνας της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 είναι γεγονός και αντίπαλος της «επίσημης αγαπημένης» είναι ο Καναδάς!

Η Εθνική μας ομάδα επιστρέφει μετά από 16 χρόνια σε Ολυμπιακούς Αγώνες και το έργο των παικτών του Βασίλη Σπανούλη είναι αρκετά δύσκολο. Όπως βέβαια, ήταν και στο προολυμπιακό τουρνουά, αλλά κατάφερε να αποκλείσει την Σλοβενία του Ντόνσιτς και την Κροατία των Ζούμπατς, Σάριτς και Χεζόνια.

Προγνωστικά Ελλάδα – Καναδάς (27/7/24)

Η «γαλανόλευκη» γνωρίζει πολύ καλά την δυναμικότητα του αντιπάλου και ξέρει πολύ καλά πως αυτή τη φορά δεν θα αντιμετωπίσει ομάδες όπως η Αίγυπτος και η Νέα Ζηλανδία. Ο αντίπαλος διαθέτει τεράστια ποιότητα, έχει πολλές περισσότερες επιλογές στην επίθεση και βρίσκει εύκολους πόντους. Μάλιστα, είναι εκ των φαβορί για μετάλλιο, ενώ είναι πολύ πρόσφατη η εκπληκτική πορεία που έκανε στο Μουντομπάσκετ 2023. Θα μπορούσαμε να τη χαρακτηρίσουμε και ως… μικρή Team USA.

Ο Βασίλης Σπανούλης και το τεχνικό του επιτελείο ξέρουν πολύ καλά τι εστί Καναδάς, αλλά καλύτερα από όλους όμως το γνωρίζει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο «Greek Freak» θέλει να βγει μπροστά για την Ελλάδα και να πάρει ενέργεια μέσω της άμυνας. Σίγουρα τον βολεύουν οι κανονισμοί της FIBA όσον αφορά την άμυνα και περιμένουμε να ψάξει τις επαφές στο «ζωγραφιστό». Υπερτερεί απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο σε αυτό το σημείο και πιστεύουμε πως μπορεί να «καθαρίσει» πολλές φάσεις. Επομένως, έχει αξία το over 1,5 στα κοψίματα του Αντετοκούνμπο σε απόδοση 3,25.

Πάμε στο δεύτερο ειδικό αλλά από την πλευρά των Καναδών αυτή τη φορά. Η ομάδα της Βόρειας Αμερικής έχει μεν πολλές ποιοτικές μονάδες , αλλά φυσικά ξεχωρίζει ο Σάι Γκίλτζιους Αλεξάντερ. Κανείς βέβαια δεν μπορεί να αφήσει εκτός συζήτησης κι άλλους παίκτες, όπως τον Μάρεϊ, τον Μπρουκς, τον Ντορτ και τον Μπάρετ. Γενικά μιλάμε για μια ομάδα με εξαιρετικό μακρινό σουτ. Εμείς θα μείνουμε στον τελευταίο, ο οποίος όποτε παίζει με το εθνόσημο είναι ιδιαίτερα παραγωγικός. Στο περσινό Μουντομπάσκετ είχε 5/7 παιχνίδια που τελείωσε με περισσότερα από δύο εύστοχα τρίποντα, ενώ στα φιλικά προετοιμασίας φέτος είχε επίσης 2/3 παιχνίδια με περισσότερα από 2 εύστοχα τρίποντα. Δεδομένα θα πάρει αρκετές προσπάθειες και σήμερα και αναμένουμε να βρει στόχο. Το over 1,5 στα εύστοχα τρίποντα του Αρ Τζέι Μπάρετ έχει απόδοση 2.05.

Αντίθετες ομάδες

Ο Νικ Καλάθης ήταν για αρκετές μέρες εκτός δράσης και μιλάμε για έναν παίκτη που η παρουσία του αλλάζει όλο το παιχνίδι της «γαλανόλευκης». Διαφορετική ήταν η εικόνα της Εθνικής στο προολυμπιακό με τον Καλάθη παρόντα και άλλη στα φιλικά χωρίς τον Καλάθη. Από την άλλη, η «επίσημη αγαπημένη» έχει απέναντι της μια ομάδα εντελώς αντίθετη σε λογική από την ίδια. Ο Καναδάς παίζει γρήγορο μπάσκετ, ψάχνει το τρίποντο, έχει αυτοματισμούς. Η Ελλάδα παίζει πολύ με έξτρα πάσες, με πλάτη και με σουτ. Το βασικό της προσόν όμως είναι η άμυνα, κι αν δεν της βγει το παιχνίδι εκεί δύσκολα θα παράξει πόντους μπροστά.

Περιμένουμε ένα παιχνίδι χαμηλών πόντων από πλευράς Εθνικής. Θα στηρίξουμε, λοιπόν, το Under 80,5 σε απόδοση 2,06.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

27/7, 22:00 – Ελλάδα – Καναδάς: over 1,5 κοψίματα Αντετοκούνμπο (απόδοση 3.25)

27/7, 22:00 – Ελλάδα – Καναδάς: over 1,5 εύστοχα τρίποντα Αρ Τζέι Μπάρετ (απόδοση 2.05)

27/7, 22:00 – Ελλάδα – Καναδάς: Under 80.5 πόντοι Ελλάδας (απόδοση 2.06)

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ