BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Μπάσκετ: Εύκολα την πρόκριση η Παρί

Προγνωστικά Μπάσκετ: Εύκολα την πρόκριση η Παρί
PARIS BASKETBALL FACEBOOK

Από τα playoffs του γαλλικού πρωταθλήματος και την αναμέτρηση της Παρί με την Σολέ προέρχεται η μπασκετική πρόταση του BetMarket.gr.

Έβγαλε αντίδραση η Παρί στο 2ο παιχνίδι με την Σολέ. Η αλήθεια είναι πως το σύνολο του Τόμας Ισάλο δεν εμφανίστηκε όπως έπρεπε στο Game 1, καθώς υποτίμησε την αντίπαλό του με αποτέλεσμα να γνωρίσει την εντός έδρας ήττα. Πολύ καλά τα αντανακλαστικά των Παριζιάνων στο Game 2 με την επίθεση να αποτελεί και το ισχυρό τους όπλο.

Η Σολέ από την πλευρά της ήταν ανταγωνιστική στον 2o αγώνα, μόνο στο β’ δεκάλεπτο. Κράτησε την αντίπαλό της μόλις στους 10 πόντους, όμως στο υπόλοιπο ματς φάνηκε ότι ήταν κατώτεροι των περιστάσεων. Δεν είναι κακό το ρόστερ τους και ο Σακό είναι παίκτης που θα απασχολήσει αρκετές ομάδες το καλοκαίρι. Ένας παίκτης, όμως, μόνος του δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά κόντρα σε τέτοιους αντιπάλους.

Η Παρί είναι καλύτερη ομάδα και μπορεί να κάνει το 2-1 ώστε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Άλλωστε, δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες η φετινή Παρί να χάσει δεύτερη συνεχόμενη φορά εντός έδρας. Περιμένουμε, λοιπόν, σχετικά άνετη νίκη και με μεγάλο σκορ. Ο άσος με το over 87,5 της Παρί έχει απόδοση 1,80.

Από αυτό το ματς προκύπτει κι άλλο ένα σημείο. Ο Ναντίρ Χίφι αποτελεί έναν παίκτη με εξαιρετική προοπτική. Είναι μόλις 21 ετών και η ικανότητά του στο σκοράρισμα είναι εμφανής. Στα τελευταία παιχνίδια, βέβαια, δεν έχει πολύ καλά νούμερα αλλά θεωρούμε ότι θα ξεσπάσει. Το over 12,5 του Χίφι έχει απόδοση 1,95.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Παρί – Σολέ, 21:30

  • 1 και Over 87,5 (απόδοση 1.80)
  • Χίφι over 12,5 πόντοι (απόδοση 1.95)

Οι κορυφαίες διοργανώσεις μπάσκετ παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ