ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Για το πλεονέκτημα έδρας ο Προμηθέας στο 1.72

Προγνωστικά Μπάσκετ: Για το πλεονέκτημα έδρας ο Προμηθέας στο 1.72
ΓΙΩΤΑ ΛΟΤΣΑΡΗ / EUROKINISSI

Ο Προμηθέας υποδέχεται απόψε την Παρί και με νίκη κλειδώνει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Ποντάρισμα σε δύο επιλογές.

Ο Προμηθέας φιλοξενεί απόψε στην Πάτρα την Παρί για την 17η και προτελευταία αγωνιστική στη φάση των ομίλων του EuroCup (19:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου έχει εξασφαλίσει προ πολλού την πρόκρισή της στα πλέι οφ, ωστόσο θέλει απόψε τη νίκη για να κλειδώσει και το πλεονέκτημα έδρας.

Υπενθυμίζεται, ότι στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει μέσα στο Παρίσι με 74-71, επομένως αν ντουμπλάρει απόψε τις νίκες του επί των Παριζιάνων θα τερματίσει στον Β' όμιλο της διοργάνωσης τουλάχιστον τέταρτος, δεδομένου ότι οι δύο ομάδες είναι αυτή τη στιγμή ισόβαθμες με ρεκόρ 10-6.

Οι Πατρινοί μετρούν τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους στο EuroCup. Την προηγούμενη Τετάρτη επικράτησαν στο Λονδίνο των Λόντον Λάιονς με 93-89, έχοντας ως κορυφαίο παίκτη τον Αντονι Κάουαν, ο οποίος έγραψε double-double με 26 πόντους και 11 ασίστ σε σχεδόν 38 λεπτά συμμετοχής! Εξαιρετικός ήταν και ο Αρνόλντας Κουλμπόκα με 14 πόντους και επτά ριμπάουντ.

Από την πλευρά της, η Παρί δεν λάθεψε κόντρα στην ουραγό και αποκλεισμένη Σλασκ, η οποία σε 16 αγώνες έχει γνωρίσει 15 ήττες. Οι Γάλλοι πάντως έχασαν τα τρία τελευταία παιχνίδια τους εκτός έδρας κόντρα στο Αμβούργο, την πρωτοπόρο Γκραν Κανάρια και τη Χάποελ Τελ Αβίβ, που έχει το τρίτο κορυφαίο ρεκόρ στον Β' όμιλο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Μπάσκετ

Ο Προμηθέας, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό για τη Stoiximan Basket League στις 2 Ιανουαρίου τρέχει ένα σερί οκτώ νικών στο "Δημήτριος Τόφαλος", ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Το Σάββατο, οι Πατρινοί ήταν προγραμματισμένο να φιλοξενήσουν την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, όμως το παιχνίδι τους αναβλήθηκε διότι δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν εγκαίρως από το Λονδίνο, λόγω της συμμετοχής των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στη γενική απεργία.

Στον αντίποδα, η Παρί έχει ρεκόρ 1-6 στα τελευταία παιχνίδια της στο δρόμο, σε πρωτάθλημα Γαλλίας και EuroCup. Επίσης, στην LNB βρίσκεται δύο νίκες μακριά από την οκτάδα και με απολογισμό 10-14, είναι μόλις στη 12η θέση της κατάταξης.

Το παιχνίδι φυσικά δεν αναμένεται εύκολο, ο Προμηθέας πάντως έχει τον πρώτο λόγο και ο άσος στο 1.72 με -1,5 πόντο χάντικαπ μπορεί να αποτελέσει επιλογή. Στα υπόψιν και το Over 12,5 πόντοι του φορμαρισμένου Κάουαν στο 2.08. Ο Αμερικανός πόιντ-γκαρντ σκοράρει διψήφιο αριθμό πόντων εδώ και πέντε αγώνες και στα τελευταία επτά επίσημα παιχνίδια έχει κατά μέσο όρο 14,1 πόντους. Επίσης, στον πρώτο γύρο είχε κάνει θραύση απέναντι στην Παρί, πετυχαίνοντας 21 με 2/4 δίποντα, 4/10 τρίποντα και 9/11 βολές.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Προμηθέας – Παρί, 19:30

  • 1 -1,5 (απόδοση 1.72)
  • Κάουαν Over 12,5 (απόδοση 2.08)
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ