BETMARKET TIPS

Προγνωστικά μπάσκετ: Η αντίδραση της Παρί και ο Μήτρου-Λονγκ

BASKET LEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ / EUROKINISSI

Από τους τελικούς της Γαλλίας και τον μικρό τελικό της Stoiximan Basket League είναι η στοιχηματική πρόταση του Betmarket.gr.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από την αναμέτρηση της Μονακό με την Παρί. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στη σειρά 1-0, σε ένα παιχνίδι που κέρδισε τα βλέμματα το buzzer beater τρίποντο του Μάικ Τζέιμς πίσω από το κέντρο. Ο Αμερικανός ήταν σε ονειρώδη κατάσταση με 31 πόντους. Κρατάμε, επίσης, σαν στοιχείο την υπεροχή των γηπεδούχων στον τομέα των ριμπάουντ, αν και οι περισσότεροι πόντοι ήρθαν από την περιφέρεια. Η Παρί το πάλεψε, κυρίως στο β’ ημίχρονο, όμως επέστρεψε στο Παρίσι με άδεια χέρια από το Game 1.

Ο Τόμας Ιισάλο είχε μεν σε εξαιρετικό βράδυ τους Σορτς και Χίφι για ακόμα μία φορά, όμως, η αλήθεια είναι πως αν θέλει να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω, θα πρέπει να πάρει περισσότερα και από τους υπόλοιπους παίκτες. Το κακό για τους φιλοξενούμενους είναι πως έχουν αργά πόδια στο ζωγραφιστό, γι’ αυτό και ήταν καλύτεροι στα ριμπάουντ οι αντίπαλοι.

Περιμένουμε την αντίδραση της Παρί σήμερα. Έχουμε δει άλλωστε ως τώρα στην Γαλλία τις έδρες να “σπάνε” και μάλιστα με σχετική άνεση. Οι δε Παριζιάνοι μας έχουν δείξει ως τώρα εξαιρετικό πρόσωπο, ακόμα και σε δύσκολα ματς. Θυμίζουμε μάλιστα πως στα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων, η Παρί νίκησε το σημαντικότερο ως τώρα για την ίδια, στον τελικό του Leaders Cup. Θα πάμε λοιπόν με το διπλό με το χάντικαπ στο +7,5 έχει απόδοση 1,84.

Συνεχίζουμε με τον μικρό τελικό της Stoiximan Basket League ανάμεσα στο Περιστέρι bwin και τον Άρη. Έχουμε μία σειρά χωρίς κάποιο κίνητρο, με δεδομένο πως η 3η θέση δεν προσφέρει κάτι παραπάνω από την 4η. Περιμένουμε, λοιπόν, πιο χαλαρό ματς εφόσον δεν υπάρχει και το σχετικό κίνητρο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Έχουμε ένα ειδικό από το συγκεκριμένο ματς. Θα επιμείνουμε στον Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ, για τον οποίο περιμέναμε να ευστοχήσει σε τουλάχιστον δύο τρίποντα, από τη στιγμή που έλειπε ο Λοβ, στον τελευταίο αγώνα του Περιστερίου bwin με τον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά, ο Ελληνοκαναδός πήρε έξι προσπάθειες, ευστόχησε όμως μόνο σε μία. Βέβαια, στα μάτια μας και πάλι περιμένουμε να πάρει πολλές προσπάθειες, ενώ είναι στα συν ότι έχει ανέβει και η απόδοση του. Παράλληλα, δύσκολα θα είναι ξανά τόσο άστοχος. Το 2+ στα εύστοχα τρίποντα του Μήτρου -Λονγκ έχει απόδοση 3,05.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • LNB – 6/6, 19:30 – Μονακό – Παρί – 2 (+7,5) σε απόδοση 1,84
  • Stoiximan Basket League – 6/6, 21:15 – Περιστέρι bwin– Άρης – Μήτρου-Λονγκ 2+ εύστοχα τρίποντα σε απόδοση 3,05

Το Euro 2024 παίζει στο Betmarket.gr! Αναλύσεις, πρόγραμμα, αποδόσεις και μακροχρόνια στοιχήματα Euro 2024 σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ