BETMARKET TIPS

Προγνωστικά μπάσκετ: Η επίθεση της Εθνικής και ο Γουόκαπ

Προγνωστικά μπάσκετ: Η επίθεση της Εθνικής και ο Γουόκαπ
INTIME

Την Αίγυπτο αντιμετωπίζει η Εθνική Ελλάδος για το Προολυμπιακό Τουρνουά και το BetMarket.gr έχει τα προγνωστικά.

Συνέχεια στην μάχη της Ελλάδας για μια θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Μετά τη χτεσινή άνετη νίκη επί της Δομινικανής Δημοκρατίας, το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη αντιμετωπίζει σήμερα την Αίγυπτο και θέλει τη νίκη για την πρωτιά στον όμιλο και την απαραίτητη ψυχολογία ενόψει των νοκ άουτ αγώνων.

Ας δούμε, όμως, την ανάλυση του αγώνα.

Η Εθνική παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο επιθετικά κόντρα στην Δομινικανή Δημοκρατία. Είχε πλουραρλισμό, έβγαζε στοχευμένες επιθέσεις που φαίνονταν ότι αποτελούσαν προϊόν δουλειάς. Κυρίως, όμως, είχε σε εξαιρετική κατάσταση τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος ξεσήκωνε το κοινό με τις ενέργειες του. Αμυντικά υπήρχαν κάποια ζητήματα, κυρίως στο transition, ενώ επιθετικά όταν έλειπε ο «Greek Freak» η ομάδα κολλούσε επιθετικά, όμως εν μέρει είναι και λογικό, αν λάβουμε υπόψιν ότι δεν υπάρχει άλλος κλασσικός σκόρερ.

Κρατάμε επίσης το δίδυμο των Καλάθη και Γουόκαπ στα γκαρντ, με τον πρώτο να είναι ο απόλυτος δημιουργός της «επίσημης αγαπημένης» και τον δεύτερο να έχει σημαντική συνεισφορά εκτελεστικά. Από την άλλη η Αίγυπτος αποτελεί την πλέον αδύναμη ομάδα, όχι μόνο του ομίλου, αλλά και του προολυμπιακού τουρνουά συνολικά. Κόντρα στην Δομινικανή Δημοκρατία στον πρώτο αγώνα πέτυχε 77 πόντους και ενώ η αντίπαλη ομάδα είχε χαλαρώσει πλέον. Γενικότερα αποτελεί μία πολύ μέτρια ομάδα με κακή άμυνα και λίγες επιλογές στην επίθεση.

Δύο σημεία έχουμε ξεχωρίσει από την σημερινή μάχη της Ελλάδας. Θεωρούμε πως με όσα μας έδειξε χτες κόντρα στην Δομινικανή Δημοκρατία, θα έχει και σήμερα μεγάλη παραγωγή πόντων. Μπορεί ο Βασίλης Σπανούλης να προφυλάξει αυτή τη φορά περισσότερο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά ο αντίπαλος είναι χαμηλότερης δυναμικής, οπότε εύκολα ή δύσκολα περιμένουμε άλλη μία 100αρα. Το over 99,5 έχει απόδοση 2,05.

Το δεύτερο σημείο μας έχει να κάνει με τον Τόμας Γουόκαπ. Είδαμε χτες πολλά συστήματα της Εθνικής που κατέληγαν με παίκτη ελεύθερο από τα 6,75. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που ο νατουραλιζέ της «επίσημης αγαπημένης» είχε 3/6 τρίποντα. Περιμένουμε πως και σήμερα θα πάρει προσπάθειες και θα βρει στόχο. Το over 1,5 στα εύστοχα τρίποντα του Γουόκαπ έχει απόδοση 2,50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΟΛΥΜ – 4/7, 21:00 – Ελλάδα – Αίγυπτος: Ελλάδα Over 99,5 πόντοι (Απόδοση: 2,05)
  • ΟΛΥΜ – 4/7, 21:00 – Ελλάδα – Αίγυπτος: Γουόκαπ over 1,5 εύστοχα τρίποντα (Απόδοση: 2,50)

Το προολυμπιακό τουρνουά παίζει στο BetMarket.gr με αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και προγνωστικά μπάσκετ!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ