BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Μπάσκετ: Η γιορτή του Παναθηναϊκού και η αντίδραση της Μπαρτσελόνα

Ο Κώστας Σλούκας
Ο Κώστας Σλούκας EUROKINISSI SPORTS

Η μπασκετική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τα δύο πιο ενδιαφέροντα ματς της ημέρας σε Ελλάδα και Ισπανία.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από την Stoiximan Basket League και την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Άρη. Είμαστε αισίως στα ημιτελικά των playoffs και οι "πράσινοι" θα δώσουν τον πρώτο τους αγώνα μετά την κατάκτηση της Euroleague. Μάλιστα, αναμένεται ένα γεμάτο ΟΑΚΑ, μιας και έχει ανακοινωθεί sold out, ενώ θα υπάρξουν μια σειρά από εκδηλώσεις που θα μετατρέψουν το ματς σε γιορτή.

Αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός είναι σε εξαιρετική κατάσταση όπως έδειξε και στο Final Four, ενώ το γεγονός ότι η ομάδα κατέλυσε σε ξενοδοχείο πριν τον αγώνα δείχνει και την διάθεση του Εργκίν Αταμάν να είναι άπαντες συγκεντρωμένοι στον αγώνα. Ο Άρης από την άλλη ταξιδεύει στην Αθήνα χωρίς τον Ρόνι Χάρελ που αποτελεί και έναν εκ των πλέον παραγωγικών παικτών της ομάδας. Βέβαια, οι "κιτρινόμαυροι" δεν έφτασαν τυχαία στα ημιτελικά, πραγματοποιώντας μία επική ανατροπή με τον Προμηθέα και με τον Βασίλη Τολιόπουλο να πετυχαίνει ένα σπουδαίο buzzer beater.

Ο σημερινός αγώνας είναι γιορτή για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος μη έχοντας άλλες υποχρεώσεις δεν έχει λόγο να πάει σε rotation. Πιστεύουμε πως ο ανεβασμένος Κώστας Σλούκας θα είναι και σήμερα παραγωγικός και βρίσκουμε χαμηλά το line του. Το over 7,5 στους πόντους του Σλούκα έχει απόδοση 2.05.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Συνεχίζουμε με το clasico της Ισπανίας ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Οι Μαδριλένοι έκαναν ήδη το 1-0 στην ημιτελική σειρά, βγάζοντας και την αναμενόμενη αντίδραση μετά την απώλεια της Euroleague. Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα το γεγονός πως οι πρώτοι τέσσερις σκόρερ του αγώνα ήταν από τους "μερένχες", ενώ Καμπάτσο και Ταβάρες τελείωσαν τον αγώνα με double double.

Αντίθετα, η Μπαρτσελόνα είχε σε κακή βραδιά τους Βέσελι και Πάρκερ που αποτελούν και τους πλέον σημαντικούς παίκτες της ομάδας, με μοναδικό διασωθέντα τον Ρίκι Ρούμπιο. Αξίζει πάντως να αναφέρουμε πως είναι πολύ κρίσιμη η σειρά και για τον Ρότζερ Γκριμάου, το μέλλον του οποίου είναι δυσοίωνο στον πάγκο των "μπλαουγκράνα".

Η Μπαρτσελόνα πρέπει με κάποιο τρόπο να σώσει τη χρονιά, μετά και την μη συμμετοχή της στο Final Four, την 4η θέση στην regular season της ACB και τις απώλειες του Copa Del Rey και του Supercoppa. Σίγουρα το γεγονός ότι δεν έχουμε δει στα μεταξύ τους παιχνίδια νίκη του φιλοξενούμενου παίζει το ρόλο του, όμως περιμένουμε αντίδραση από πλευράς Καταλανών. Γι’ αυτό και θα πάμε με το διπλό και το χάντικαπ στο +7,5 σε απόδοση 1,90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναθηναϊκός AKTOR – Άρης: Σλούκας over 7,5 πόντοι (απόδοση 2.05), 20:15
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: 2 (+7,5) (απόδοση 1.90), 21:30

Τα Playoffs των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων μπάσκετ παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές και προγνωστικά!

TAGS BETMARKET TIPS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ