BETMARKET TIPS

Προγνωστικά μπάσκετ: Κερδίζει η ανωτερότητα της Ισπανίας

Προγνωστικά μπάσκετ: Κερδίζει η ανωτερότητα της Ισπανίας
@2021 AP IMAGES/ERIC GAY

Η μπασκετική πρόταση του Betmarket.gr από τα φιλικά των γυναικών σε απόδοση 1,80.

Το Betmarket.gr προτείνει ένα σημείο από το φιλικό προετοιμασίας μεταξύ της Ισπανίας και του Καναδά σε επίπεδο γυναικών.

Προφύλαξη ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων

Τόσο η Ισπανία όσο και ο Καναδάς έχουν δύσκολο έργο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Ξεκάθαρο φαβορί για το Χρυσό Μετάλλιο είναι οι ΗΠΑ που φαντάζει σχεδόν αδύνατο να μην το κερδίσουν. Η Ισπανία πάντως έχει καλές πιθανότητες για μια καλή πορεία στην διοργάνωση. Ο όμιλος είναι στα μέτρα της και μπορεί να προκριθεί, σε αντίθεση με τον Καναδά θα που θα βρει την οικοδέσποινα Γαλλία και την Αυστραλία που αποτελούν εκ των φαβορί για μετάλλιο.

Στη διάρκεια του καλοκαιριού η "ρόχα" έδωσε πέντε φιλικά κι έχασε μόνο από την Αυστραλία και το Βέλγιο. Το ρόστερ είναι αρκετά καλό, με την Τόρενς να ξεχωρίζει, την ώρα που η Καθόρλα αποτελεί μία ικανή playmaker. Η Λαουρα Ζιλ είναι εκείνη που κάνει τη διαφορά στις "ψηλές".

Ο Καναδάς από την πλευρά του, έδωσε 3 φιλικά μέσα σε ένα μήνα. Νίκησε μόνο την αδύναμη Πορτογαλία, ενώ στα υπόλοιπα γνώρισε ήττες και μάλιστα δεν κατάφερε να ξεπεράσει τους 52 πόντους. Γενικότερα, δεν υπάρχει κάποια παίκτρια να ξεχωρίζει από το ρόστερ και το επίπεδο της ομάδας να είναι χαμηλό.

Παρά τη διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων, οι στοιχηματικές εταιρίες δεν βλέπουν ευρεία νίκη της Ισπανίας. Έτσι λοιπόν, ο άσος είναι κοντά στο 1,50. Θεωρούμε πως εύκολα ή δύσκολα πάντως η Ισπανία θα πάρει τη νίκη και θα καλύψει το χάντικαπ των 3,5 πόντων. Γι’ αυτό και θα πάμε στον άσο με το χάντικαπ στο -3,5 σε απόδοση 1,80.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ (24/7/24) – ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ

24/7, 21:00 – Ισπανία – Καναδάς: 1 -3,5 (απόδοση 1,80)

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ