BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με Combo Bet στην Πάτρα και τον Σορτς στο Παρίσι

Ο Χάντερ Χέιλ του Προμηθέα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μάλαγα για τα προημιτελικά του Basketball Champions League 2023-2024 | Τρίτη 9 Απριλίου 2024
Ο Χάντερ Χέιλ του Προμηθέα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μάλαγα για τα προημιτελικά του Basketball Champions League 2023-2024 | Τρίτη 9 Απριλίου 2024 EUROKINISSI SPORTS

Από την Stoiximan Basket League και την Γαλλία είναι τα σημερινά προγνωστικά μπάσκετ του Betmarket.gr.

Σε ρυθμούς playoffs κινούνται τα πρωταθλήματα σε όλη την Ευρώπη και η δράση στα παρκέ δεν σταματά ποτέ. Έχουμε την ανάλυση και τα προγνωστικά για την μάχη του Προμηθέα με τον Άρη και της Παρί με την Βιλερμπάν.

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση του Προμηθέα με τον Άρη. Οι γηπεδούχοι παρότι έκαναν σούπερ ανατροπή στο Game 2 στο Αλεξάνδρειο, γνώρισαν εν τέλει την ήττα στην παράταση. Για τρία περίπου δεκάλεπτα το σύνολο του Ηλία Παπαθεοδώρου ήταν αρκετά κακό και δεν είναι τυχαίο ότι σε κανένα από τα πρώτα τρία δεκάλεπτα δεν ξεπέρασε τους 18 (!) πόντους. Ο Άρης από την άλλη πήρε μία πολύ σημαντική νίκη ψυχολογίας που δίνει σε όλους την απαραίτητη ώθηση που είχαν ανάγκη. Ο Χάρελ εμφάνισε το καλό του πρόσωπο, την ώρα που ο Ντε Σόουζα συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις.

Βλέπουμε πως το line όσον αφορά του πόντους του Προμηθέα είναι στο 79,5. Αν δούμε αποκλειστικά τα παιχνίδια της σειράς είναι λογικό, όμως μιλάμε για μία από τις καλύτερες επιθέσεις του πρωταθλήματος με 83,7 πόντους κατά μέσο όρο. Περιμένουμε από τους γηπεδούχους να πάρουν τη νίκη και να ξεπεράσουν το συγκεκριμένο line. Η νίκη του Προμηθέα σε συνδυασμό με το over 79,5 στους πόντους τους έχει απόδοση 2,03.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Παρί με την Βιλερμπάν. Η ομάδα του Τόμας Ιισάλο δεν εντυπωσίασε κόντρα στην Σολέ, όμως πέτυχε την ουσία, πέρασε στα ημιτελικά. Γενικά πάντως και στη διάρκεια της σεζόν δεν ήταν το ίδιο παραγωγική σε παιχνίδια με χαμηλότερης δυναμικής αντίπαλο, εν συγκρίσει με τα παιχνίδια του Eurocup. Η Βιλερμπάν θέλει να σώσει την χρονιά διεκδικώντας το πρωτάθλημα. Άλλωστε, με αυτό το αποτέλεσμα θα κριθούν άπαντες στη Λυών. Οι φιλοξενούμενοι πέρασαν στα ημιτελικά με 2-0, όχι όμως τόσο εύκολα όσο υποδηλώνει το σκορ, μιας και κόντρα στην άπειρη Σεν Κουεντίν χρειάστηκαν το πεντάλεπτο της παράτασης στον δεύτερο αγώνα.

Θα ασχοληθούμε με τους πόντους του Τι Τζέι Σορτς. Ο MVP του φετινού Eurocup μετρά 16,3 πόντους κατά μέσο όρο στην Γαλλία, στην σειρά με την Σολέ όμως έμεινε στους 15 Παρά το γεγονός ότι θα βρει απέναντι του τον Πάρις Λι, περιμένουμε ένα άκρως παραγωγικό παιχνίδι από τον Αμερικανό. Κόντρα στην Βιλερμπάν, μετρά 21 πόντους κατά μέσο όρο. Το over 15,5 στους πόντους του Σορτς έχει απόδοση 1,85.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Προμηθέας – Άρης: 1 και Προμηθέας over 79,5 (απόδοση: 2.03), 20:15
  • Παρί – Βιλερμπάν: Σορτς over 15,5 πόντοι (Απόδοση: 1.85), 22:05

Οι κορυφαίες διοργανώσεις μπάσκετ παίζουν στο Betmarket.gr με αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ