BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με δύο επιλογές από το Προμηθέας – Άρης

Ο Χάντερ Χέιλ του Προμηθέα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μάλαγα για τα προημιτελικά του Basketball Champions League 2023-2024 | Τρίτη 9 Απριλίου 2024
Ο Χάντερ Χέιλ του Προμηθέα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μάλαγα για τα προημιτελικά του Basketball Champions League 2023-2024 | Τρίτη 9 Απριλίου 2024 ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI SPORTS

Η μπασκετική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τα παρκέ της Stoiximan Basket League και την αναμέτρηση του Άρη με τον Προμηθέα.

Συνεχίζεται η δράση στη Stoiximan Basket League όσον αφορά τα playoffs. Ήδη γνωρίζουμε τους τρεις από τους τέσσερις που θα δώσουν την μάχη των ημιτελικών. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός προκρίθηκαν από το Σάββατο με τις νίκες τους κόντρα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αντίστοιχα, ενώ το Περιστέρι πήρε το θρίλερ κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου το απόγευμα της Κυριακής. Σήμερα διασταυρώνουν τα ξίφη τους ο Άρης με τον Προμηθέα, με τους Πατρινούς να έχουν το προβάδισμα με 1-0. Θυμίζουμε πως όποια ομάδα φτάσει τις 2 νίκες περνά στην επόμενη φάση.

Ο Άρης συνεχίζει τις μέτριες εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος. Με εξαίρεση το διπλό επί του Περιστερίου bwin, οι κιτρινόμαυροι έχουν μονάχα ήττες σε αυτό το διάστημα. Από τον αποκλεισμό στο Eurocup και έπειτα το σύνολο του Γιάννη Καστρίτη βρίσκεται σε αποσύνθεση, ενώ δεν έχουν βοηθήσει ούτε οι απουσίες λόγω τραυματισμών, ούτε φυσικά και η αποχή του προηγούμενου διαστήματος από τα επίσημα παιχνίδια.

Ο Προμηθέας από την άλλη συνεχίζει τις καλές του εμφανίσεις. Δεν είναι μόνο η νίκη επί του Άρη την Παρασκευή. Θυμίζουμε πως είχε προηγηθεί και το διπλό επί του Περιστερίου bwin, αλλά και η καλή εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR. Γενικότερα οι Πατρινοί εμφάνισαν πολύ καλό πρόσωπο φέτος. Έπαιξαν και συνεχίζουν να παίζουν ωραίο μπάσκετ με πολλές κατοχές πηγαίνοντας σε μεγάλα σκορ. Το δίδυμο των Χέιλ και Κάουαν έχει δέσει εξαιρετικά, ο Ρέινολντς με τον Χρυσικόπουλο προσφέρουν εμπειρία, ενώ ο Ετσενίκε είναι… κέρβερος στο ζωγραφιστό.

Προγνωστικά στοιχήματος

Έχουμε δύο ομάδες με αντίθετες λογικές ως προς τον τρόπο που παίζουν. Ο Άρης θέλει να είναι πολύ χαμηλός ο ρυθμός του παιχνιδιού, ενώ ο Προμηθέας θέλει να παίζει γρήγορο μπάσκετ. Σε φυσιολογικές συνθήκες θα λέγαμε πως η έδρα παίζει το ρόλο της, όμως ο Άρης έχει τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια. Κυρίως, όμως, δεν μας πείθει πως μπορεί να κερδίσει τον Προμηθέα. Θα πάμε, λοιπόν, στο διπλό με το χάντικαπ στο -3,5 σε απόδοση 2,03.

Ένα δεύτερο σημείο που μας αρέσει έχει να κάνει με τον Ρόνι Χάρελ. Ένας παίκτης που έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο φέτος στη διάρκεια της σεζόν και υπό προϋποθέσεις μπορούμε να τον δούμε και σε υψηλότερο επίπεδο. Η αστοχία του στα τελευταία ματς έχει ανεβάσει τις τιμές στα line του και αυτό θα εκμεταλλευτούμε. Μιλάμε άλλωστε για παίκτη που σούταρε με 35% στο τρίποντο στο Eurocup. Γι’ αυτό και θα πάμε στο Over 0,5 στα εύστοχα τρίποντα του Χάρελ σε απόδοση 1,70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άρης – Προμηθέας: 2 με -3,5 (απόδοση 2.03), 20:15
  • Άρης – Προμηθέας: Χάρελ over 0,5 εύστοχα τρίποντα (απόδοση 1.70), 20:15

Οι κορυφαίες διοργανώσεις μπάσκετ παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ