ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με Ντόντσιτς και Χεζόνια σε τιμές διπλασιασμού

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με Ντόντσιτς και Χεζόνια σε τιμές διπλασιασμού
FIBA

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το μεγάλο ματς ανάμεσα στη Σλοβενία και την Κροατία για το Προολυμπιακό του ΣΕΦ.

Το ΣΕΦ ανοίγει απόψε τις πύλες του για το Προολυμπιακό τουρνουά και ασφαλώς όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω στο παιχνίδι της Σλοβενίας με την Κροατία, των δύο πιθανότερων αντιπάλων της Εθνικής μας στον ημιτελικό και τον τελικό, αν ασφαλώς όλα πάνε κατ' ευχήν για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής.

Η Σλοβενία θα παραταχθεί με τον Λούκα Ντόντσιτς κανονικά στη σύνθεσή της, παρά το γεγονός ότι ο σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς αγωνίστηκε στους τελικούς του ΝΒΑ μέχρι τις 18 Ιουνίου. Πρακτικά, ο Ντόντσιτς ενσωματώθηκε στην αποστολή της εθνικής του χωρίς να πάρει ούτε ανάσα. Στο μοναδικό πάντως φιλικό που αγωνίστηκε, κόντρα στη Βραζιλία, σημείωσε 32 πόντους και οδήγησε τη Σλοβενία στη νίκη με 86-80.

Από εκεί και πέρα, η αποστολή των Σλοβένων είναι αισθητά ενισχυμένη στη γραμμή των ψηλών, αφού συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά και ο νατουραλιζέ σέντερ, Τζος Νίμπο, που έκανε μία εξαιρετική σεζόν πέρυσι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Στον αντίποδα, η Κροατία θα στερηθεί τις υπηρεσίες του εξαιρετικού σκόρερ, Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς, ωστόσο το "παρών" δίνουν κανονικά οι Μάριο Χεζόνια, Ντάριο Σάριτς και Ίβιτσα Ζούμπατς. Επίσης, στο ρόστερ υπάρχει και ο νατουραλιζέ γκαρντ Τζέιλεν Σμιθ. Στο πιο πρόσφατο φιλικό τους, οι Κροάτες κέρδισαν κι αυτοί τη Βραζιλία, με 91-81, έχοντας ως πρώτο σκόρερ τον Χεζόνια με 39 πόντους!

Ασφαλώς, το αποψινό ματς είναι πολύ σημαντικό, διότι ο νικητής πιθανότατα θα αποφύγει την Ελλάδα στα ημιτελικά. Υπενθυμίζεται, ότι η τρίτη ομάδα του γκρουπ είναι η Νέα Ζηλανδία, που λογικά έχει τις λιγότερες πιθανότητες να πάρει την πρόκριση για την τελική τετράδα του Προολυμπιακού.

Αναμένεται λοιπόν μεγάλη μάχη με το καλημέρα στο ΣΕΦ, ανάμεσα σε δύο κλασικές μπασκετικές σχολές με μεγάλα ονόματα εκατέρωθεν. Το πιθανότερο είναι πως το ενδιαφέρον θα μονοπωλήσει η μάχη ανάμεσα στον Ντόντσιτς και τον Χεζόνια. Το ενδεχόμενο να σκοράρει τουλάχιστον 25 πόντους ο Ντόντσιτς και μίνιμουμ 17 ο Χεζόνια μας επιστρέφει απόδοση πάνω από 2.25.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σλοβενία – Κροατία: Ντόντσιτς 25+ πόντοι & Χεζόνια 17+ πόντοι (απόδοση 2.27), 21:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ