BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με την άμυνα για την πρόκριση η Ελλάδα

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με την άμυνα για την πρόκριση η Ελλάδα
FIBA

Η Εθνική Νέων αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Λιθουανίας για τα προημιτελικά του Eurobasket U20 και το BetMarket.gr έχει την πρόταση του αγώνα.

Στα προημιτελικά προκρίθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η Εθνική Νέων, η οποία έκαμψε την αντίστοιχη του Ισραήλ. Επιβεβαίωσε βέβαια το σημείο μας για το χαμηλό σκορ και μπορεί να τρόμαξε στο φινάλε, όμως έφτασε εν τέλει στη νίκη και την πρόκριση. Πλέον, ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει μιας και θα αντιμετωπίσει την Λιθουανία, με τον νικητή να προκρίνεται στα ημιτελικά με φόντο τα μετάλλια.

Ας δούμε, όμως, την ανάλυση του αγώνα

Η Εθνική ήταν αποτελεσματική για ένα ακόμα παιχνίδι. Πήρε τη δεύτερη νίκη της στην διοργάνωση, αλλά την πιο σημαντική ως τώρα, αφήνοντας εκτός συνέχειας το Ισραήλ που είχε τερματίσει 1ο στον Όμιλο του. Οι παίκτες του Κώστα Παπαδόπουλου ήταν αποτελεσματικοί στα αμυντικά τους καθήκοντα, με τον Βαγγέλη Ζούγρη να είναι κυριαρχικός στο «ζωγραφιστό», παρά το γεγονός πως δεν είναι ο κλασσικός «ψηλός» που έχουν συνηθίσει τα μάτια μας, ενώ κομβικός αμυντικά ήταν και ο Σαμοντούροβ. Επιθετικά, η Ελλάδα είχε για ακόμα μία φορά σε εξαιρετική ημέρα τον Γιάννη Καρακώστα, με την περσινή γεμάτη σεζόν στην Elite League να τον βοηθά να παίρνει πιο εύκολα αποφάσεις.

Η Λιθουανία από την άλλη διαθέτει ένα καλό ρόστερ, το οποίο όμως δεν έχει καταγράψει κάποια σπουδαία πορεία ως τώρα. Οι γεννηθέντες το 2004 κατετάγησαν 7οι στο Eurobasket U18 του 2022, οι αντίστοιχοι του 2005 τερμάτισαν 11οι πέρυσι. Η σύμπραξή τους δε στο Παγκόσμιο Κύπελλο U19 του 2023 τους έφερε στην 8η θέση. Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για την 3η καλύτερη επίθεση του τουρνουά. Ξεχωρίζουν για το παιχνίδι τους οι εξ Αμερικής ορμώμενοι, Μουράουσκας και Κρίβας, οι οποίοι είναι κυρίαρχοι στα στατιστικά της ομάδας τους.

Έχουμε δει την Εθνική Νέων να τα βάζει τόσο με μεγάλα κορμιά, όπως αυτά της Σερβίας, όσο και με αθλητικά κορμιά, όπως αυτά της Γαλλίας. Η Λιθουανία είναι μεν αποτελεσματική ομάδα, δεν μας έχει πείσει τόσο όμως για τις ικανότητες της. Πιστεύουμε πως η Ελλάδα θα είναι μαχητική και ακόμα και αν δεν κερδίσει, θα είναι κοντά στο σκορ. Γι’ αυτό και η επιλογή μας θα είναι ο άσος με το χάντικαπ στο +6,5 σε απόδοση 1,83.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ελλάδα – Λιθουανία: 1 (+6,5) (απόδοση 1.83), 21:30

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ