BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με την άμυνα η Εθνική για την πρόκριση

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με την άμυνα η Εθνική για την πρόκριση
INTIME

Τον πρώτο νοκ άουτ αγώνα για το Eurobasket U20 δίνει σήμερα η Εθνική Ελλάδος και το BetMarket.gr έχει την πρόταση της ημέρας.

Μετά από μία ημέρα ξεκούρασης, οι νέοι της Εθνικής επιστρέφουν στην δράση και μάλιστα με τους νοκ άουτ αγώνες του Eurobasket U20. Το συγκρότημα του Κώστα Παπαδόπουλου αντιμετωπίζει το Ισραήλ σε έναν πολύ ενδιαφέροντα αγώνα και έχουμε την ανάλυση και το σημείο.

Η Εθνική δεν τα κατάφερε κόντρα στην Γαλλία, όμως παρουσίασε καλό πρόσωπο, κόντρα σε μία ομάδα που είναι τελείως διαφορετική από την ίδια. Παρά το κακό ξεκίνημα και το αρχικό 18-4, η "επίσημη αγαπημένη" αντέδρασε, βρήκε τις λύσεις στην άμυνα και τα μακρινά σουτ στην επίθεση και έφτασε το σκορ ακόμα και στον πόντο στα πρώτα λεπτά της δ’ περιόδου. Δεν τα κατάφερε, όμως, κρατά την καλή της αμυντική παρουσία, αλλά και την ευστοχία από τα 6,75. Επιθετικά, βέβαια, έχει θέματα, μιας και στα 2/3 παιχνίδια που έχει δώσει ως τώρα, δεν έχει ξεπεράσει τους 70 πόντους. Βλέπουμε πολλές φορές βεβιασμένες προσπάθειες ή ατομικές ενέργειες χωρίς αποτέλεσμα.

Το Ισραήλ από την άλλη τερμάτισε στην 1η θέση του 2ου ομίλου και θέλει να φτάσει όσο το δυνατό ψηλότερα στην διοργάνωση. Από το ρόστερ των άτυπα φιλοξενούμενων ξεχωρίζει ο Νόαμ Γιάτσοβ, ο οποίος την περασμένη σεζόν είχε ενεργό ρόλο στην Βιλερμπάν, ενώ από τη νέα σεζόν θα παίζει στην Χάποελ Τελ Αβίβ. Γενικά, πάντως, αυτό που χαρακτηρίζει το Ισραήλ είναι πως είναι μια καλή επιθετική ομάδα που έχει παίκτες με παρουσία στην περασμένη σεζόν. Μπορεί οι περισσότεροι εξ αυτών να έπαιζαν στην 2η κατηγορία του Ισραήλ, όμως έχουν παραστάσεις σε ανταγωνιστικό επίπεδο.

Στα μάτια μας το έργο της Ελλάδας μόνο εύκολο δεν είναι σήμερα. Παρόλα αυτά, το σύνολο του Κώστα Παπαδόπουλου θα δώσει τη μάχη του με το κλασσικό του στυλ: πολύ άμυνα και μακρινό σουτ. Κυρίως, όμως, άμυνα. Στοιχείο το οποίο μας οδηγεί σε χαμηλό σκορ στον σημερινό αγώνα. Η επιλογή μας, λοιπόν, θα είναι το Under 150,5 σε απόδοση 1,85.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ελλάδα – Ισραήλ: Under 150,5 (απόδοση: 1.85), 19:00

Βρείτε στο Betmarket.gr μελετημένα προγνωστικά από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα και ειδικά στοιχήματα!

TAGS BETMARKET TIPS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ