ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με τους πόντους του Τολιόπουλου στο 1.98

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με τους πόντους του Τολιόπουλου στο 1.98
EUROKINISSI

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τη φιλική αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο στην PAOK Sports Arena.

Η Ελλάδα μετά το θρίαμβό της στο Προολυμπιακό τουρνουά μπήκε σε φάση προετοιμασίας εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων. Απόψε θα δώσει στην PAOK Sports Arena το πρώτο της φιλικό πριν μπει στο αεροπλάνο με προορισμό τη Γαλλία. Αντίπαλός μας το πάντα σκληροτράχηλο και υπολογίσιμο Πουέρτο Ρίκο.

Το Πουέρτο Ρίκο θα δώσει κι αυτό το "παρών" στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς μιμήθηκε την Ελλάδα και κέρδισε το Προολυμπιακό Τουρνουά, που διοργάνωσε στο Σαν Χουάν. Τα κατάφερε μάλιστα, παρότι δεν ήταν το φαβορί, αφού επικράτησε στον ημιτελικό της Ιταλίας και στον τελικό της Λιθουανίας για να πανηγυρίσει έτσι την πρώτη του πρόκριση σε Ολυμπιακούς μετά από 20 χρόνια.

Σε ό,τι αφορά στην Ελλάδα, ο κόουτς Σπανούλης δεν μπορεί να υπολογίζει απόψε στις υπηρεσίες του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που ταλαιπωρείται από ίωση. Εκτός είναι επίσης οι Νικ Καλάθης και Γιαννούλης Λαρεντζάκης, που βρίσκονται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους. Φυσικά, δεν υπολογίζεται προς το παρόν και ο Κώστας Αντετοκούνμπο, που κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το Ολυμπιακό τουρνουά.

Με τις απουσίες που έχει η Ελλάδα στην περιφέρεια, είναι αρκετά πιθανό απόψε να δούμε τον Βασίλη Τολιόπουλο να παίρνει περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Ούτως ή άλλως, ο άσος του Άρη προέρχεται από την κορυφαία σεζόν της καριέρας του και όποτε χρησιμοποιήθηκε από τον Βασίλη Σπανούλη στο Προολυμπιακό τουρνουά άρπαξε τις ευκαιρίες από τα μαλλιά. Ειδικά στον ημιτελικό με τη Σλοβενία ήταν εντυπωσιακός, σημειώνοντας 17 πόντους σε λιγότερο από 17 λεπτά συμμετοχής. Κοντά σε τιμές διπλασιασμού το ενδεχόμενο απόψε ο Τολιόπουλος να σημειώσει τουλάχιστον 10 πόντους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ελλάδα - Πουέρτο Ρίκο: Τολιόπουλος Over 9,5 (απόδοση 1.98), 18:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ