BETMARKET TIPS

Προγνωστικά μπάσκετ: Μπορεί να φτάσει σε υψηλό σκορ ο Καναδάς

Ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ
Ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ FIBA

Η μπασκετική πρόταση του Betmarket.gr σε απόδοση 1,87 από το φιλικό Γαλλία - Καναδάς ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

Η Γαλλία αντιμετωπίζει τον Καναδά σε φιλικό με φόντο τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 και το Betmarket.gr σας προσφέρει τη δική του πρόταση σε απόδοση 1,87.

Μη αντιπροσωπευτική εικόνα

Γαλλία και Καναδάς μέχρι στιγμής δεν έχουν δείξει όσα περιμέναμε σε όσα φιλικά έχουν παίξει. Βέβαια, έχουν δώσει λιγότερα φιλικά, από την Ελλάδα για παράδειγμα, που είχε και το προολυμπιακό τουρνουά.

Οι «τρικολόρ» είναι σχετικά χαμηλά στα νούμερα τους. Ο Βενσάν Κολέ έχει ένα εξαιρετικό ρόστερ στην διάθεσή του, κυρίως στη γραμμή των «ψηλών» που τρίτος στη σειρά των σέντερ είναι ο Λεσόρ που στην Ευρώπη είναι εκ των κορυφάιων της Euroleague. Ο Γκομπέρ και ο Γουενμπανιάμα είναι παίκτες που κάνουν τη διαφορά, ενώ Μπατούμ και Φουρνιέ δίνουν λύσεις με το σουτ. Αν μπορούμς να ισχυριστούμε ότι υπάρχει κάποια αδυναμία στο ρόστερ της Γαλλίας, αυτή είναι στο point guard, όπου ο ΝτεΚολό δεν είναι πλέον στα καλά του χρόνια, ενώ ο Ντιλικίνα δεν ανήκει στο ίδιο επίπεδο.

Ο Καναδάς από την αποτελεί μία εξαιρετική ομάδα και είναι σίγουρα εκ των φαβορί για μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Βρίσκεται στον όμιλο της Ελλάδας, οπότε είναι ένας παραπάνω λόγος να μας αφορά η εικόνα που θα παρουσιάσει σήμερα. Διαθέτει ένα εξαιρετικό ρόστερ και μην ξεχνάμε μάλιστα πως πέρυσι διεκδίκησαν μέχρι και την κορυφή στο Mundobasket 2023. Η τριάδα των Γκίλτζιους Αλεξάντερ, Μπάρετ και Μπρουκς είναι εξαιρετική, ενώ από πολύ καλή σεζόν προέρχεται και ο Νέμπχαρντ στους Πέισερς.

Το Σημείο

Οι δύο ομάδες έμειναν χαμηλά σε πόντους στα φιλικά τους, κα΄το που περιμένουμε να αλλάξει. Θα μπορούσαμε να πάμε με το συνολικό σκορ, αλλά το γεγονός, ότι η Γαλλία δεν έχει ανάλογης ποιότητας point guard με τις υπόλοιπες θέσεις, μας βάζει σε σκέψεις. Ο Καναδάς από την άλλη, είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις, έχει σουτ και θεωρούμε πως θα αποτελέσει μία από τις καλύτερες επιθέσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Γι’ αυτό και η επιλογή μας είναι το over 81.5 σε απόδοση 1,87.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γαλλία – Καναδάς: Καναδάς over 81,5 (απόδοση 1.87), 22:00

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές Ελλάδα!

TAGS BETMARKET TIPS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ