ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Ο μαέστρος Καλάθης, οι πόντοι του Μήτογλου και η Εθνική που προσφέρει θέαμα

Προγνωστικά Μπάσκετ: Ο μαέστρος Καλάθης, οι πόντοι του Μήτογλου και η Εθνική που προσφέρει θέαμα
INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το δεύτερο ματς της Ελλάδας στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ, κόντρα στην Αίγυπτο.

Η Ελλάδα ξεκίνησε εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις της στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ, επικρατώντας με 109-82 της Δομινικανής Δημοκρατίας. Επόμενος αντίπαλος για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα η Αίγυπτος.

Προφανώς, αν η Εθνική μας κάνει το 2/2 θα προκριθεί ως πρώτη στην τελική τετράδα. Αυτό βέβαια μπορεί να συμβεί ακόμη και με ήττα μέχρι 19 πόντους. Ουσιαστικά λοιπόν, η γαλανόλευκη έχει εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλό της και περιμένει ποια ομάδα θα τερματίσει δεύτερη στο άλλο γκρουπ για να μάθει τον αντίπαλό της στον ημιτελικό.

Σε ό,τι αφορά στο αποψινό παιχνίδι, η Ελλάδα είναι αναμενόμενα γκράντε φαβορί, με το βασικό χάντικαπ να τοποθετείται πάνω από τους 30 πόντους. Απολύτως λογικό βλέποντας τα χθεσινά... όργια του Γιάννη, ο οποίος σε μόλις 18 λεπτά συμμετοχής, σημείωσε 32 πόντους με 11/11 σουτ εντός παιδιάς (10/10 δίποντα, 1/1 τρίποντο) και 9/13 βολές.

Για απόψε βέβαια, το line (24,5) στους πόντους του Greek Freak είναι λίγο χαμηλωμένο (στο 26,5 ήταν με τη Δομινικανή Δημοκρατία), διότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ο Βασίλης Σπανούλης να τον χρησιμοποιήσει ακόμη λιγότερα λεπτά ή και καθόλου, δεδομένου ότι η Ελλάδα έχει πρακτικά προκριθεί.

Άλλωστε, η Αίγυπτος δεν είναι ένας αντίπαλος που μπορεί να μας απειλήσει σοβαρά. Υπενθυμίζεται, ότι στην πρεμιέρα της έχασε με 90-77 από τους Δομινικανούς και είδε τις ελπίδες της για πρόκριση στα ημιτελικά να εξανεμίζονται.

Στη λογική ότι η Ελλάδα θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει ξανά το κοινό που θα βρεθεί στο ΣΕΦ, μπορούμε να επιλέξουμε ως βάση μας το Over 154,5. Η Εθνική μας, στα τελευταία δύο ματς σημείωσε ισάριθμες κατοστάρες. Πολύ πιθανό να πλησιάσει και απόψε στα ίδια επίπεδα.

Αν προσθέσουμε στο Bet Builder το 9+ πόντους του Μήτογλου και το 7+ ασίστ του Καλάθη χτίζουμε απόδοση στο 2.55. Ο έμπειρος πόιντ-γκαρντ οργάνωσε χθες μαεστρικά το παιχνίδι της Εθνικής μας, μοιράζοντας 11 ασίστ. Όσο για τον πάουερ-φόργουορντ του Παναθηναϊκού, μέτρησε 11,6 πόντους κατά μέσο όρο στα τρία προηγούμενα ματς, αυτό δηλαδή κόντρα στη Δομινικανή Δημοκρατία και τα δύο φιλικά τεστ με Μπαχάμες και Μαυροβούνιο στο πλαίσιο του “Ακρόπολις”.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ελλάδα – Αίγυπτος: Over 154,5 & Καλάθης 7+ ασίστ & Μήτογλου 9+ πόντοι (απόδοση 2.55), 21:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ