BETMARKET TIPS

Προγνωστικά μπάσκετ: Οι υπερβολικές αποδόσεις και το ειδικό του Ντόρσεϊ

Οι Κέντρικ Ναν και Τάιλερ Ντόρσεϊ
Οι Κέντρικ Ναν και Τάιλερ Ντόρσεϊ EUROKINISSI SPORTS

Η μπασκετική πρόταση του Betmarket,gr με 3 σημεία από το ντέρμπι αιωνίων της Stoiximan GBL.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός AKTOR συγκρούονται ενόψει της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL και πρώτη φορά μετά το παιχνίδι για το Super Cup στην αρχή της χρονιάς με νικητές τους ερυθρόλευκους. Οι δύο αιώνιοι διασταυρώνουν τα ξίφη τους για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα σε ένα ματς όπου ο νικητής θα γίνει το φαβορί για τον πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς. Παρακάτω η ανάλυση και τα προγνωστικά του BetMarket.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός AKTOR (20:15)

Ο Ολυμπιακός έφυγε ηττημένος από το Μόναχο και την Μπάγερν σε ένα ματς το οποίο έδειχνε να είναι δικό του κι έτσι έφτασε τις 3 ήττες σε 5 αγωνιστικές. Σε καμία περίπτωση δεν είναι κακή ομάδα οι ερυθρόλευκοι αλλά αποτελούν ένα σύνολο με πολλούς νέους παίκτες όπου χρειάζονται χρόνο να για αντιληφθούν τους ρόλους τους και να μπουν στη φιλοσοφία του Γιώργου Μπαρτζώκα. Η άμυνα δεν είναι πλέον τόσο σφιχτή όσο τα προηγούμενα χρόνια και ο Ολυμπιακός πληρώνει αρκετά τα κενά διαστήματα που έχει στα ματς. Ο Βεζένκοφ είναι ο παίκτης ηγέτης, ενώ από την άλλη βλέπουμε τον Φουρνιέ κυρίως στο 2. Σημαντικές βοήθειες δίνουν οι Ντόρσεϊ και Βιλντόσα, όχι όμως κι ο Γουόκαπ που ακόμα ψάχνεται όπως και ο Πίτερς. Η επιστροφή του Φαλ έχει βοηθήσει πολύ κοντά στο καλάθι.

Εκπληκτική εμφάνιση για τον Παναθηναϊκό AKTOR στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Φενέρ την οποία νίκησε για να φτάσει τις 3 νίκες στη Euroleague. Με εξαιρετική άμυνα και πλήρη έλεγχο στα ριμπάουντ οι Πράσινοι κυριάρχησαν τη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ενώ όταν αντιμετώπισαν δυσκολίες με την άμυνα ζώνης της Φενέρ βρήκαν τα μακρινά σουτ με ηγέτη τον Κώστα Σλούκα που πραγματοποίησε το καλύτερό του ματς στη σεζόν. Για το σημερινό παιχνίδι εκτός είναι ο Παπαπέτρου αλλά επιστρέφει ο Μήτογλου.

Περιμένουμε ένα παιχνίδι με πολύ τακτική από τους δύο προπονητές που θα ρίξουν μεγάλο βάρος στην άμυνα. Αν θυμηθούμε τα περσινά τους παιχνίδια στη κανονική διάρκεια κανένα δεν άνοιξε αρκετά στο σκορ. Κάτι ανάλογο αναμένουμε και σήμερα οπότε θα πάμε με το Under 158,5 στους πόντους σε απόδοση 1,90.

Έπειτα θα στραφούμε και σε ένα ειδικό παίκτη με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να έχει την τιμητική του. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού δείχνει σε καλή κατάσταση και σε κάθε ματς μπαίνει έτοιμος για να προσφέρει. Συγκεκριμένα, κόντρα στην Μπάγερν είχε 3/5 τρίποντα, ενώ στο πρώτο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε με 4/4. Με αυτά τα νούμερα το 2.15 στο Over 1.5 στα εύστοχα τρίποντα του είναι τουλάχιστον υπερβολικό στα μάτια μας.

Όπως υπερβολική είναι και η απόδοση στο διπλό του Παναθηναϊκού AKTOR. Ναι μεν σε τέτοια ντέρμπι παίζει καθοριστικό ρόλο η έδρα, αλλά ο Ολυμπιακός παρουσιάζει αστάθεια στην απόδοσή του και ο Παναθηναϊκός από την άλλη προέρχεται από μεγάλη εμφάνιση στην Πόλη και είναι πιο δεμένη ομάδα, αφού στηρίζεται στον περσινό του κορμό. Οι γηπεδούχοι από την άλλοι έχουν πολλά νέα πρόσωπα και είναι λογικό να χρειάζονται παραπάνω χρόνο. Επομένως, λόγω απόδοσης πάμε με το διπλό στο υπερβολικό 2,80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Stoiximan GBL - 27/10, 20:15 - Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός AKTOR: 2 σε απόδοση 2.80
  • Stoiximan GBL - 27/10, 20:15 - Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός AKTOR: Under 158.5 σε απόδοση 1.90
  • Stoiximan GBL - 27/10, 20:15 - Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός AKTOR: Ντόρσεϊ over 1.5 εύστοχα τρίποντα σε απόδοση 2.15

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ