BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Μπάσκετ: Ο τελικός των τελικών στο ΟΑΚΑ, με δύο ειδικά παικτών κι ένα χάντικαπ

Προγνωστικά Μπάσκετ: Ο τελικός των τελικών στο ΟΑΚΑ, με δύο ειδικά παικτών κι ένα χάντικαπ
INTIME

Ο 5ος τελικός ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για την Basket League κεντρίζει τα βλέμματα και το BetMarket.gr έχει την στοιχηματική πρόταση του αγώνα.

Ο υπέρ πάντων αγώνας για το φινάλε του πρωταθλήματος στη Stoiximan Basket League είναι γεγονός. Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους για 5η φορά με τοn νικητή της βραδιάς να κατακτά και το πολυπόθητο τρόπαιο. Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός είχε το προβάδισμα με 2-0, πετυχαίνοντας break στον 1o τελικό, για να ακολουθήσουν οι δύο νίκες του Παναθηναϊκού, με τελευταία αυτή της Τετάρτης, πετυχαίνοντας break στο break και επαναφέροντας την σειρά στο ΟΑΚΑ.

Οι πράσινοι πραγματοποίησαν το καλύτερο τους ημίχρονο στην σειρά, μιας και παρά το -7 του α' μέρους, έβγαλαν την απαιτούμενη αντίδραση, κυρίως μέσω της άμυνας τους. Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ήταν ο κύριος εκφραστής την αμυντικής λειτουργίας τους, μιας και κάλυπτε τους χώρους στους ψηλούς, ο Γκραντ έβγαινε πρώτος σε όλες τις μπάλες στην πίεση, ενώ ο Ναν πήρε την απαραίτητη ψυχολογία για να κάνει ένα επιθετικό πάρτι. Φυσικά, αυτό που μένει να δούμε για τους πράσινους είναι αν μπορούν να κάνουν ανάλογη εμφάνιση και σήμερα μπροστά στο κοινό τους.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη δεν τα κατάφερε, πληρώνοντας επί της ουσίας το άγχος του αποτελέσματος στο Game 4. Το καταλαβαίνουμε άλλωστε και από την αστοχία στις βολές και μάλιστα από παίκτες που έχουν πολύ καλά ποσοστά. Κρατάμε επίσης την πιθανή κούραση των ψηλών. Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός έχει βγάλει τα playoffs με τρεις ψηλούς ουσιαστικά, με τον Μιλουτίνοφ στο «5», τον Πίτερς στο «4» και τον Πετρούσεφ και στις δύο θέσεις.

Τρία σημεία έχουμε κρατήσει από τον σημερινό αγώνα. Αρχικά θα πάμε στην περίπτωση του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος ήταν ο καταλύτης του Παναθηναϊκού αμυντικά στο Game 4. Πιστεύουμε πως και σήμερα θα παίξει αρκετά και θα ψάξει τις επαφές, οπότε έχει αξία το over 0,5 στα κοψίματα του Ερνανγκόμεθ σε απόδοση 2,05.

Δεύτερο σημείο είναι με τον Άλεκ Πίτερς, ο οποίος αποτελεί και τον πλέον σταθερό σουτέρ του Ολυμπιακού από τα 6,75. Ειδικά με την παρουσία του Χουάντσο θα αναγκαστεί σχεδόν να τραβηχτεί προς τα έξω. Οπότε όταν βρίσκουμε το over 1,5 στα εύστοχα τρίποντα του σε αποδόσεις διπλασιασμού, έχουμε αξία.

Κλείνουμε με το σημείο νικητή. Έχουμε να κάνουμε με ένα ντέρμπι, το οποίο θα κριθεί στις λεπτομέρειες, όπως συνέβη και στα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια. Στα μάτια μας, όταν μιλάμε για ντέρμπι και μάλιστα αιωνίων, περιμένουμε ανάλογες αποδόσεις. Στην προκειμένη το διπλό φτάνει στο 3,70 το οποίο είναι και υπερβολή. Θα πάμε, λοιπόν, στην safe επιλογή του διπλού με το χάντικαπ στο +5,5 σε απόδοση 2,10, μιας και δεν διαβλέπουμε διαφορά στο σκορ.

Στοιχηματική Πρόταση

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, 21:15

  • Χουάντσο Ερνανγκόμεθ over 0,5 κοψίματα απόδοση: 2,05)
  • Πίτερς over 1,5 εύστοχα τρίποντα (απόδοση: 1,93)
  • 2 (+5,5) (απόδοση: 2,10)

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS BIG GAMES BET ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ