BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Μπάσκετ: Το Ευρωπαίο Μαρούσι επιστρέφει και σκοράρει

Προγνωστικά Μπάσκετ: Το Ευρωπαίο Μαρούσι επιστρέφει και σκοράρει
INTIME

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από την ιστορική αναμέτρηση του Αμαρουσίου για τα προκριματικά του Europe Cup.

Ιστορία (ξανά)γράφει απόψε το Μαρούσι, το οποίο μετά από μία περίοδο πέτρινων χρόνων, επιστρέφει στα ευρωπαϊκά ματς. Ή μάλλον, θέτει τις βάσεις για να επιστρέψει σε αυτά, μιας και το βράδυ της Τρίτης (24/9) αντιμετωπίζει την Πέγια από το Κόσοβο με στόχο την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης. Αξίζει να αναφέρουμε πως και ο επαναληπτικός θα λάβει χώρα στο κλειστό του Αγίου Θωμά, οπότε το Μαρούσι έχει όλα τα φόντα για να περάσει στους ομίλους.

Η αλήθεια είναι πως η ομάδα των Βορείων Προαστίων μας αρέσει πολύ φέτος. Είχε θέσει από πέρυσι τις βάσεις, παίζοντας ωραίο μπάσκετ. Κράτησε κάποιες πολύ ισχυρές μονάδες, όπως τον Γιαννόπουλο και τον Ραντούλιτσα και πρόσθεσε παίκτες είτε με εμπειρία στην GBL (Σανόγκο, Ρέινολντς, Φρίντρικσον) είτε με παραστάσεις σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Λάτζεβαϊν). Πρόσθεσε και το απαραίτητο ελληνικό στοιχείο με τον Νίκο Καρακώστα, οπότε υπάρχει αισιοδοξία, ειδικά μετά και την καλή εικόνα στα φιλικά προετοιμασίας.

Η Πέγια είναι μια άσημη ομάδα που και στο πρωτάθλημα της δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αντιμετωπίζει τα προκριματικά περισσότερο σαν μια διαδικασία απόκτησης εμπειριών.

Θεωρούμε πως το Μαρούσι έχει τον επιθετικό πλουραλισμό να ανοίξει το σκορ. Αν λάβουμε δε και την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, το σκορ των γηπεδούχων μπορεί να ξεφύγει. Γι’ αυτό και η επιλογή μας είναι το Over 93.5 του Αμαρουσίου σε απόδοση 1.80.

Πάμε και στο Eurocup, εκεί όπου ξεκινά σήμερα η δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της Euroleague και τα φώτα είναι στραμμένα στο Μπανταλονα – Χάποελ Τελ Αβίβ. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ντεμπούτο της ομάδας του Στέφανου Δέδα, η οποία έχει ένα ρόστερ που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι στην φετινή Euroleague. Δεν είναι μόνο ο Πάτρικ Μπέβερλι που αποτελεί μία από τις πλέον ηχηρές μεταγραφές του καλοκαιριού. Είναι και ο Μότλεϊ και Καμπόκλο που άφησαν την Euroleague για χάρη των Ισραηλινών. Είναι και οι Ράγκλαντ, Φόστερ, Γουέινραϊτ που μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Όσο για την Μπανταλόνα, προχώρησε σε αλλαγή προπονητή δίνοντας τον ρόλο του head coach στον μέχρι πρότινος assistant, Ντανιέλ Μίρετ. Είχε σημαντικές αποχωρήσεις, όπως αυτές των Φέλιζ, Άντριους, αν και πρόσθεσε εμπειρία με τους Χάνγκα, Πούστοβι και Ρόμπερτσον.

Η πρόσφατη ήττα της Χάποελ από την Μακάμπι Ιρόνι για το Winners Cup θα λειτουργήσει σαν χαστούκι αφύπνισης για τους Ισραηλινούς ενόψει του ντεμπούτου τους σήμερα στο Eurocup. Σαφώς η Μπανταλόνα στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην έδρα της, όμως στα μάτια μας υπάρχει διαφορά δυναμικότητας. Το διπλό με το χάντικαπ στο -5.5 έχει απόδοση 2.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαρούσι – Πέγια: Μαρούσι Over 93.5 (απόδοση 1.80), 20:30
  • Μπανταλόνα – Χάποελ Τελ Αβίβ: 2 με χάντικαπ -5.5 (απόδοση 2.00), 21:30

Στο BetMarket.gr θα βρείτε προγνωστικά μπάσκετ από τις κορυφαίες διοργανώσεις και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές!

TAGS BETMARKET TIPS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ