BETMARKET TIPS

Προγνωστικά μπάσκετ: Ξεκίνημα με χαλαρό Γιάννη και Τολιόπουλο από τα 6,75

Προγνωστικά μπάσκετ: Ξεκίνημα με χαλαρό Γιάννη και Τολιόπουλο από τα 6,75
EUROKINISSI

Αυλαία για τις υποχρεώσεις της Εθνικής στο Προολυμπιακό τουρνουά και το BetMarket.gr έχει δύο ειδικά από τον σημερινό αγώνα.

Τον πρώτο της αγώνα για το προολυμπιακό τουρνουά του Πειραιά δίνει απόψε η Εθνική, η οποία αντιμετωπίζει στο ΣΕΦ τη Δομινικανή Δημοκρατία. Ο Βασίλης Σπανούλης έχει άπαντες στη διάθεσή του και θέλει να κάνει το αυτονόητο, να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη μπροστά στο κοινό της ομάδας, το οποίο έχει κάνει ήδη sold out με φόντο ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Ας δούμε, όμως, την ανάλυση του αγώνα.

Το καθήκον της έκανε η Δομινικανή Δημοκρατία κόντρα στην Αίγυπτο, παίρνοντας τη νίκη και ουσιαστικά την πρόκριση για τα ημιτελικά. Βέβαια, με την εμφάνιση που πραγματοποίησε χτες η Κροατία και την διαφαινόμενη πρωτιά της στον άλλο όμιλο, μόνο εύκολο δεν το λέει κανείς το έργο των σημερινών αντιπάλων της Εθνικής. Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες προστίθενται και οι απουσίες των NBAers, Τάουνς και Χόρφορντ, με μοναδικό εκπρόσωπο από το κορυφαίο πρωτάθλημα τον Ντουάρτε.

Αξίζει να αναφέρουμε επίσης πως ο Αντρές Φελίζ που πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με την Μπανταλόνα, έχει μείνει σε ρηχά νερά και στα φιλικά και στο επίσημο με την Αίγυπτο, έχοντας χτες μόλις 1/6 τρίποντα. Από την άλλη, η «επίσημη αγαπημένη» δίνει σήμερα τον πρώτο της επίσημο αγώνα και θέλει να τον συνδυάσει με μία καλή εμφάνιση. Βέβαια, στο πίσω μέρος του μυαλού του Βασίλη Σπανούλη είναι και η διαχείριση του ρόστερ με δεδομένα τα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά και την συνέχεια των νοκ άουτ με τα δύσκολα ματς κόντρα σε Σλοβενία και Κροατία.

Προγνωστικά στοιχήματος

Δύο σημεία έχουμε εντοπίσει για το σημερινό ματς της Εθνικής και αφορούν ειδικά παικτών της «γαλανόλευκης». Θα μείνουμε αρχικά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος έχει δώσει όλο κι όλο μόλις ένα ματς από τον Απρίλιο λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε και τον κράτησε μακριά από την postseason. Η λογική λέει πως δεν θα παίξει πολύ σήμερα προκειμένου να είναι έτοιμος για τα μεγάλα ματς. Γι’ αυτό και στα μάτια μας είναι υπερβολικό το line των 25,5 πόντων. Θα πάμε, λοιπόν, με το under 25,5 στους πόντους του Αντετοκούνμπο σε απόδοση 2,55.

Το δεύτερο σημείο έχει να κάνει με τον Βασίλη Τολιόπουλο. Ο γκαρντ του Άρη αποτελεί τον μοναδικό σταθερό σουτέρ της Εθνικής και αυτόν που θα ψάξει περισσότερο από κάθε άλλον να βρει στόχο σήμερα από τα 6,75. Ειδικά δε αν είναι ταυτόχρονα στο παρκέ ο Γιάννης και ένας εκ των Γουόκαπ ή Καλάθη, οι επιλογές για μακρινό σουτ λιγοστεύουν. Συνεπώς έχει αξία το 1.83 στο over 1,5 στα εύστοχα τρίποντα του Τολιόπουλου.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Προολυμπιακό Τουρνουά – 3/7, 21:00 – Δομινικανή Δημοκρατία – Ελλάδα: Γιάννης Αντετοκούνμπο under 25,5 πόντοι (Απόδοση: 2,55)
  • Προολυμπιακό Τουρνουά – 3/7, 21:00 – Δομινικανή Δημοκρατία – Ελλάδα: Τολιόπουλος over 1,5 εύστοχα τρίποντα (Απόδοση: 1,83)

Το προολυμπιακό τουρνουά παίζει στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και προγνωστικά μπάσκετ!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ