BETMARKET TIPS

Προγνωστικά μπάσκετ: Υπάρχει μπασκετικό ενδιαφέρον σε Ελλάδα και Γαλλία

Ο Κώστας Σλούκας
Ο Κώστας Σλούκας INTIME

Ώρα ημιτελικών σε Ελλάδα και Γαλλία, με το ενδιαφέρον στα προγνωστικά του Betmarket να είναι μεγάλο.

Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας

Ξεκίνημα από… τα δικά μας και τη μάχη του Άρη με τον Παναθηναϊκό AKTOR στα πλαίσια των playoffs της Stoiximan Basket League. Οι Πράσινοι κατάφεραν τη νίκη στον πρώτο αγώνα, οπότε αν κερδίσουν σήμερα κλειδώνουν την πρόκριση στον τελικό. Όσον αφορά την ομάδα της Θεσσαλονίκης, είναι το τελευταίο εντός έδρας για τη φετινή σεζόν κι έτσι ο κόσμος αναμένεται να βρεθεί στο γήπεδο.

Οι Κιτρινόμαυροι δεν ήταν καλοί στο πρώτο παιχνίδι και εμφάνισαν αρκετά θέματα στην άμυνα, γεγονός που οδήγησε τη διαφορά σε υψηλά νούμερα από νωρίς. Βελτίωση στην εικόνα του υπήρξε στο τρίτο δεκάλεπτο, όμως και πάλι πλήρωσε τα αμυντικά λάθη. Ο Άρης μπορεί να χαρακτηριστεί ως ομάδα έδρας, όμως φαίνεται πως έχει πιάσει… ταβάνι. Οι φιλοξενούμενοι επέλεξαν ένα παιχνίδι υψηλού ρυθμού στο πρώτο ημίχρονο και στη συνέχεια έκαναν διαχείριση. Είναι λογικό να σκέφτονται ήδη τους τελικούς με τον Ολυμπιακού, οπότε είναι πιθανό να γίνει ροτέισον.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν σε αυτό το γήπεδο πριν περίπου δύο βδομάδες, με τον Παναθηναϊκό να κάνει ροτέισον και να κερδίζει εύκολα. Κάτι παρόμοιο περιμένουμε και σήμερα. Το διπλό με χάντικαπ -11 είναι σε απόδοση 1.90 κι έχει αξία.

Παιχνίδι ρυθμού

Συνέχεια στη Γαλλία και την αναμέτρηση Παρί - Βιλερμπάν. Το σκορ αυτή τη στιγμή είναι ισόπαλο (2-2) και έχει πολλές ανατροπές. Η Παρί πήρε εύκολα το προβάδισμα, όμως η Βιλερμπάν έκανε την ανατροπή και στη συνέχεια ήρθε η ισοφάριση.

Σίγουρα η απειρία κοστίζει στην Παρί, καθώς κανείς από τους παίκτες της δεν γνωρίζει τον χαρακτήρα αυτών των αγώνων. Κάθε πρωτάθλημα έχει τη δική του ταυτότητα, οπότε η εμπειρία παίζει ρόλο. Η Βιλερμπάν λοιπόν κατάφερε να δείξει χαρακτήρα και να διεκδικήσει την πρόκριση, με τον Πάρις Λι να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις.

Προγνωστικά στοιχήματος

Σύμφωνα με την εικόνα που έχουμε από τις μέχρι στιγμής αναμετρήσεις τους, το σκορ δύσκολα θα είναι χαμηλό, καθώς δεν βλέπουμε σφιχτά παιχνίδια. Επιπλέον, όσον αφορά το αποτέλεσμα, ο παράγοντας έδρα θα παίξει μεγάλο ρόλο. Επομένως, θα ποντάρουμε στο combo 1 & Over 159.5, που είναι σε απόδοση 2.05.

Επιπλέον, δεν μπορούμε να μην ασχοληθούμε με τον πολύ φορμαρισμένο Πάρις Λι, ειδικά με τον Ντε Κολό απών. Το line του Πάρις Λι είναι αρκετά χαμηλό κι έτσι θα επιλέξουμε την επιλογή να έχει 15+ πόντους, η οποία προσφέρεται σε απόδοση 2.15.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μονά

  • Stoiximan Basket League – 2/6, 16:45 – Άρης – Παναθηναϊκός AKTOR – 2 (-11) σε απόδοση 1,90
  • LNB – 2/6, 20:00 – Παρί – Βιλερμπάν – 1 και over 159,5 σε απόδοση 2,05
  • LNB – 2/6, 20:00 – Παρί – Βιλερμπάν – Πάρις Λι 15+ πόντοι σε απόδοση 2,15

Το Betmarket βλέπει μπροστά κι έχει ήδη ετοιμάσει μια ανάλυση για τις διασταυρώσεις του EURO 2024.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ