ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Αλλάζει τα δεδομένα η επιστροφή του Ντουράντ

Ο Κέβιν Ντουράντ με την φανέλα των Νετς
Ο Κέβιν Ντουράντ με την φανέλα των Νετς Ⓒ 2021 FRANK FRANKLIN II/ ASSOCIATED PRESS

Η μεγάλη επιστροφή του Ντουράντ στο Μπρούκλιν, η μάχη των φορμαρισμένων στη Βοστώνη, το ντέρμπι του Λος Άντζελες και ο Ντόντσιτς, που δεν ξέχασε να πασάρει, συνθέτουν τις στοιχηματικές επιλογές μας από το πρόγραμμα του ΝΒΑ.

Στη Βοστώνη, οι Σέλτικς (37-27) υποδέχονται τους Γκρίζλις (43-20) σε μία αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο εξαιρετικά φορμαρισμένες ομάδες (04/03 02:30 Live από το SPORT24). Οι Σέλτικς, μετά την ήττα στην Ιντιάνα, απάντησαν άμεσα, κερδίζοντας τους Χοκς και συμπλήρωσαν 12 νίκες στα 14 προηγούμενα ματς. Από την πλευρά τους, οι Γκρίζλις μετρούν οχτώ νίκες στα δέκα τελευταία παιχνίδια, με πιο πρόσφατη το 118-105 επί των Σπερς, όπου ο Τζα Μοράντ έκανε νέο ρεκόρ οργανισμού με 52 πόντους!

Ο Μοράντ πραγματοποιεί απίστευτη σεζόν φέτος, ωστόσο το match-up με τον Μάρκους Σμαρτ δεν θα είναι εύκολο για τον σταρ του Μέμφις. Το παιχνίδι αναμένεται ντέρμπι, όπως "δείχνει" και το πολύ οριακό χάντικαπ του 1,5 πόντου.

Μεγαλύτερο στοιχηματικά ενδιαφέρον έχει το line πόντων του ηγέτη των Σέλτικς, Τζέισον Τέιτουμ, ο οποίος θα πρέπει να παίξει απόψε και για τον Τζέιλεν Μπράουν. Ο τελευταίος αγωνίστηκε μόλις 2:48 κόντρα στην Ατλάντα, λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο και θα χάσει το ματς με το Μέμφις. Χωρίς τον Μπράουν δίπλα του, ο Τέιτουμ σημείωσε 33 πόντους κόντρα στην Ατλάντα, παίρνοντας 25 προσπάθειες, όταν κατά μέσο όρο φέτος έχει 20,7.

Εφικτό ασφαλώς για τον Τέιτουμ να πιάσει ξανά τους 30 πόντους, ειδικά από τη στιγμή που λείπει ο δεύτερος σκόρερ της Βοστώνης. Στο 1.87 το over 29,5.

Μπρούκλιν - Μαϊάμι: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το μεγάλο νέο της βραδιάς, ασφαλώς είναι η επιστροφή στη δράση του Κέβιν Ντουράντ. Με τον KD πίσω οι Νετς (32-31) μπορούν να αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν τουλάχιστον να μπουν στην πρώτη εξάδα της Ανατολής για να αποφύγουν το play-in tournament.

Ο Ντουράντ αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 15 Ιανουαρίου. Έκτοτε το Μπρούκλιν έδωσε 21 ματς χωρίς αυτόν και κέρδισε μόνο τα πέντε από αυτά, υποχωρώντας από τη δεύτερη θέση της περιφέρειας στην όγδοη.

Το... κακό για τους Νετς απόψε είναι ότι παίζουν εντός έδρας (04/03 02:30 Live από το SPORT24), άρα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Ιρβινγκ. Ωστόσο, είναι δεδομένο ότι με την επάνοδο του Ντουράντ, θα αλλάξει τελείως η δυναμική και η ψυχολογία τους, ακόμη κι αν ο Νας επιβάλλει minutes restriction στον KD.

Στον αντίποδα, το Μαϊάμι μετράει εννιά νίκες στα τελευταία 11 ματς, ωστόσο χθες ηττήθηκε 120-119 στο Μιλγουόκι, χάνοντας διαφορά 14 πόντων 7:12 πριν το φινάλε. Οι Χιτ (41-22) εξακολουθούν να έχουν το κορυφαίο ρεκόρ στην Ανατολή, όμως το γεγονός ότι παίζουν απόψε back to back σίγουρα είναι σημαντικό μειονέκτημα. Άλλωστε, κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν, το ρεκόρ τους είναι μόλις 3-7 σε τέτοιου είδους ματς. Πάμε λοιπόν με την επιστροφή του Ντουράντ και τον άσο του Μπρούκλιν στο 1.90.

Ντάλας - Γκόλντεν Στέιτ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Την Κυριακή, στο Σαν Φρανσίσκο, το Γκόλντεν Στέιτ (43-19) βρέθηκε πάνω με 21 πόντους διαφορά στην τρίτη περίοδο και όμως στο τέλος ηττήθηκε 107-101 από το Ντάλας (37-25), αφού οι Μάβερικς σημείωσαν τους 33 από τους τελευταίους 41 πόντους της αναμέτρησης!

Τώρα οι δύο ομάδες παίζουν ξανά (04/03 03:30 Live από το SPORT24), με το Ντάλας αυτή τη φορά σε ρόλο οικοδεσπότη και σε ρόλο φαβορί, σε αντίθεση με ό,τι ίσχυε την Κυριακή. Οι Γουόριορς μετρούν τέσσερις ήττες στα πέντε πιο πρόσφατα ματς και κινδυνεύουν για πρώτη φορά φέτος να υποστούν τρεις σερί.

Στοιχηματικά έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το line στις ασίστ του Λούκα Ντόντσιτς, διότι έχει βγει σχετικά χαμηλά στο 7,5, όταν ο Σλοβένος σούπερ σταρ μοιράζει φέτος 8,8 κατά μέσο όρο. Οι μπουκ αντέδρασαν έτσι γιατί στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια έδωσε συνολικά μόλις επτά. Αυτά ωστόσο, δεν είναι νορμάλ νούμερα για τον Ντόντσιτς, ο οποίος στα τελευταία 14 ματς έχει υπερβεί το όριο των 7,5 ασίστ 10 φορές. Στο 1.75 να το κάνει ξανά απόψε.

Λ.Α. Κλίπερς - Λ.Α. Λέικερς: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο ντέρμπι του Λος Άντζελες (04/03 05:00 Live από το SPORT24), οι Κλίπερς (33-31) είναι εμφανώς σε καλύτερο φεγγάρι συγκριτικά με τους απογοητευτικούς Λέικερς (27-34), που μετρούν τρεις σερί ήττες και έξι στα τελευταία επτά ματς.

Η ομάδα του Τάιρον Λου αντίθετα, κέρδισε τα έξι από τα προηγούμενα επτά παιχνίδια της, χάνοντας μόνο στο Φοίνιξ με επτά πόντους. Την προηγούμενη Παρασκευή, οι Κλίπερς έκαναν το 3-0 φέτος στη σειρά με τους Λέικερς, ενώ συνολικά το νικηφόρο σερί τους στο ντέρμπι της πόλης ανέρχεται στο 6-0.

Το εντυπωσιακό πάντως στα φετινά παιχνίδια των Κλίπερς με τους Λέικερς, είναι ότι κρίθηκαν όλα στις λεπτομέρειες. Αν προσθέσουμε μαζί τη διαφορά και των τριών νικών των Κλίπερς, παίρνουμε σύνολο μόλις οχτώ πόντους. Το πιθανότερο είναι πως και απόψε θα δούμε κλειστό παιχνίδι, με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα αγωνιστεί ο Λεμπρόν, που δίνεται questionable, για να είναι ανταγωνιστικοί οι Λέικερς. Στο 2.87 το ενδεχόμενο να μην κερδίσει καμία από τις δύο ομάδες με διαφορά μεγαλύτερη των πέντε πόντων.

Σαν Αντόνιο - Σακραμέντο: Προγνωστικά και Ανάλυση

Κλείνουμε με το παιχνίδι στο Σαν Αντόνιο (04/03 03:30 Live από το SPORT24), όπου οι Σπερς υποδέχονται τους Κινγκς. Σημαντική αναμέτρηση, αφού οι δύο ομάδες θεωρητικά κυνηγούν το play-in tournament στη Δύση.

Η ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς επιστρέφει στη βάση της μετά από οχτώ σερί ματς on the road, όπου έγραψε ρεκόρ 4-4. Από την άλλη, το Σακραμέντο, παρά την προσθήκη του Σαμπόνις, δεν έχει βελτιώσει την εικόνα του και στα τελευταία έξι παιχνίδια έχει κερδίσει μόνο την αδύναμη Οκλαχόμα.

Τον Νοέμβριο, οι Σπερς είχαν επικρατήσει εντός έδρας έδρας των Κινγκς με 136-117 και τον Δεκέμβριο οι "βασιλιάδες" είχαν πάρει ρεβάνς στη δική τους έδρα με 121-114. Ψηλά αναμένεται να πάει το σκορ και απόψε, αφού πρόκειται για δύο ομάδες που αρέσκονται σε γρήγορο τέμπο, αλλά παίζουν μέτρια άμυνα. Ειδικά το Σακραμέντο, έχει το δεύτερο χειρότερο defensive rating (114,4) στη λίγκα. Από το 1.40 ανεβαίνει σε τιμές άνω του 2.00 ο άσος σε combo με το Over 233,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βοστώνη – Μέμφις: Τέιτουμ Over 29,5 πόντοι (απόδοση 1.87), 2:30
  • Μπρούκλιν – Μαϊάμι: 1 (απόδοση 1.90), 02:30
  • Ντάλας – Γκόλντεν Στέιτ: Ντόντσιτς Over 7,5 ασίστ (απόδοση 1.75), 03:30
  • Σαν Αντόνιο – Σακραμέντο: 1 & Οver 233,5 (απόδοση 2.02), 03:30
  • Λ.Α. Κλίπερς – Λ.Α. Λέικερς: Να μην κερδίσει καμία ομάδα με 6+ πόντους (απόδοση 2.87), 05:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ