ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Επιστρέφει ο Γιάννης κερδίζουν οι Μπακς

Προγνωστικά NBA: Επιστρέφει ο Γιάννης κερδίζουν οι Μπακς
2022 AP PHOTO/AARON GASH

Τέσσερα παιχνίδια στο πρόγραμμα του ΝΒΑ. Με Γιάννη αλλά χωρίς Μίντλετον οι Μπακς κόντρα στους Μπουλς. Χωρίς Ραντλ οι Νικς. Βγαίνει μπροστά ο Πουλ για τους Γουόριορς. Ευκαιρία να πάρουν ανάσα οι Νάγκετς.

Το Γκόλντεν Στέιτ (47-24) στο πρώτο παιχνίδι μετά τον τραυματισμό του Στεφ Κάρι, ηττήθηκε οριακά 110-108 από το Σαν Αντόνιο. Οι Γουόριορς βέβαια έχουν ξεθυμάνει εδώ και σχεδόν δύο μήνες. Μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου έδειχναν ικανοί να κοντράρουν τους Σανς για την πρωτιά στη Δύση, ωστόσο από τις 10/2 και μετά το ρεκόρ τους είναι απογοητευτικό (6-11).

Το θετικό για την ομάδα του Στιβ Κερ είναι πως απόψε (23/03 01:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24) παίζει με το Ορλάντο (19-53), το οποίο έχει το χειρότερο ρεκόρ στην Ανατολή και τις λιγότερες νίκες (9) εντός έδρας σε ολόκληρο το ΝΒΑ. Η αλήθεια είναι πως οι Μάτζικ είναι βελτιωμένοι το τελευταίο διάστημα και έχουν απολογισμό 6-6 στα 12 πιο πρόσφατα ματς, ωστόσο οι Γουόριορς, ακόμη και χωρίς τον Κάρι, οφείλουν τέτοιους αντιπάλους να τους κερδίζουν. Άλλωστε, από τις τελευταίες 11 ήττες των Dubs, μόνο οι τρεις ήρθαν από ομάδες με αρνητικό ρεκόρ.

Ελλείψει Κάρι, μπροστά βγήκε ο Τζόρνταν Πουλ κόντρα στους Σπερς. Ο 22χρονος γκαρντ, επιχειρεί φέτος 13 προσπάθειες ανά ματς, όμως κόντρα στο Σαν Αντόνιο πήρε 21. Σημείωσε 28 πόντους με 11/21 σουτ, εκ των οποίων 4/9 τρίποντα.

Στο 1.80 το Over 22,5 του Πουλ, ο οποίος σκοράρει μέσα στον Μάρτιο 23,8, έχοντας ξεπεράσει τους 22 έξι φορές στα εννιά προηγούμενα ματς. Στο 2.40 σε combo με το διπλό με -2,5 πόντους χάντικαπ.

Νέα Υόρκη - Ατλάντα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στη Νέα Υόρκη (23/03 01:30 Live από το SPORT24), θα παίξουν δύο από τις απογοητεύσεις της φετινής σεζόν, οι Νικς (30-41) και οι Χοκς (35-36). Καμία εκ των δύο ομάδων δεν έχει επαληθεύσει τις προσδοκίες που υπήρχαν στο ξεκίνημα της σεζόν. Οι Νικς όλα δείχνουν ότι δεν θα προλάβουν ούτε τη δεκάδα στην Ανατολή, ενώ οι Χοκς με το ζόρι θα μπουν στο play-in tournament.

Φαβορί στους 3,5 πόντους δίνεται η Ατλάντα, παρά το γεγονός ότι η σειρά φέτος είναι 3-0 υπέρ της Νέας Υόρκης. Οι γηπεδούχοι πάντως δεν θα έχουν στη διάθεσή τους απόψε τον Τζούλιους Ραντλ. Αυτό σημαίνει, ότι εκ των πραγμάτων το σκορ θα πρέπει να τραβήξουν κυρίως ο Μπάρερ και ο Φουρνιέ.

Ο Γάλλος γκαρντ μετράει φέτος 17,7 πόντους απέναντι στη θλιβερή άμυνα της Ατλάντα (4ο χειρότερο defensive rating στο ΝΒΑ) και βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση εσχάτως, αφού στα τέσσερα προηγούμενα ματς ευστόχησε συνολικά σε 19 τρίποντα (!), έχοντας σε όλα ποσοστό από 44% και πάνω. Στο 1.95 να σημειώσει πάνω από 16 πόντους ο άσος των Νικς.

Μιλγουόκι - Σικάγο: Προγνωστικά και Ανάλυση

Γειτονικό ντέρμπι απόψε (23/03 02:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24) για το Μιλγουόκι (44-27), το οποίο φιλοξενεί στο Fiserv Forum το Σικάγο (42-29). Οι δύο πόλεις απέχουν λιγότερο από 150 χιλιόμετρα.

Οι Μπακς ολοκλήρωσαν τη δυτική τους περιοδεία με ήττα στη Μινεσότα, σε ένα ματς βέβαια που έλειψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο ηγέτης των "ελαφιών" επιστρέφει απόψε, ωστόσο οι πρωταθλητές δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Κρις Μίντλεντον.

Στον αντίποδα, οι Μπουλς μετά από τρεις σερί ήττες κέρδισαν τη Δευτέρα τους Ράπτορς. Πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνουν για να διατηρηθούν στην πρώτη εξάδα της Ανατολής. Οι "ταύροι" έχουν αρχίσει να σταθεροποιούν την απόδοσή τους και κυρίως την άμυνά τους, μετά την επάνοδο του Καρούζο.

Το κακό όμως για την ομάδα του Μπίλι Ντόνοβαν, είναι ότι δίνει απόψε back to back παιχνίδι, συνεπώς είναι αρκετά πιθανό να προστατευτούν κάποιοι παίκτες. Ο ΛαΒιν εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και δίνεται questionable, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκουραστεί και ο Πάτρικ Γουίλιαμς, που επέστρεψε μόλις χθες από μακροχρόνιο τραυματισμό.

Το Μιλγουόκι, από τότε που ανέλαβε ο Μάικ Μπουντενχόλτσερ, είναι κυρίαρχο στη Central Division και το ρεκόρ του απέναντι σε αντιπάλους από τη συγκεκριμένη περιφέρεια είναι 47-7! Φέτος, οι Μπακς έχουν κερδίσει και τα δύο ματς που έχουν δώσει απέναντι στους Μπουλς, με 94-90 εντός έδρας και 118-112 εκτός έδρας. Το πιθανότερο είναι πως θα τριτώσει το καλό για τους πρωταθλητές.

Βέβαια για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή του ο Χολιντέι και να καλύψει εν μέρει το κενό του Μίντλεντον. Ο Γιάννης ασφαλώς και θα κάνει το καθήκον του, όμως χρειάζεται να έχει και έναν άξιο συμπαραστάτη δίπλα του. Ο Χολιντέι σκοράρει 19,6 πόντους μέσα στον Μάρτιο και στο προηγούμενο ματς κόντρα στους Μπουλς είχε 25. Στο 1.87 το over 18,5 του πόιντ-γκαρντ των Μπακς, στο 2.32 σε combo με τον άσο.

Ντένβερ - Λ.Α. Κλίπερς: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το πρόγραμμα κλείνει (23/03 04:00 Live από το SPORT24) με την αναμέτρηση των Νάγκετς (42-30) κόντρα στους Κλίπερς (36-37). Το βαθμολογικό κίνητρο εδώ, πρακτικά είναι μονόπλευρο. Το Ντένβερ βρίσκεται στην έκτη θέση της Δύσης, μισό παιχνίδι μπροστά από τη Μινεσότα, η οποία ηττήθηκε χθες στο Ντάλας. Οι "σβόλοι" οφείλουν να εκμεταλλευτούν το... στραβοπάτημα των Τίμπεργουλβς και να κάνουν άλλο ένα βήμα εξάδας, που θα τους απαλλάξει από την ψυχοφθόρο διαδικασία του play-in tournament.

Οι Κλίπερς μετρούν τρεις σερί ήττες και τέσσερις στα τελευταία πέντε ματς. Βρίσκονται σταθερά στην όγδοη θέση και δεν απειλούνται, ούτε απειλούν τη Μινεσότα. Στο 1.60 ο άσος με χάντικαπ 3,5 πόντων για την παρέα του Γιόκιτς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ορλάντο – Γκόλντεν Στέιτ: 2 -2,5 & Πουλ Over 22,5 (απόδοση 2.40), 01:00
  • Νέα Υόρκη – Ατλάντα: Φουρνιέ Over 16,5 (απόδοση 1.95), 01:30
  • Μιλγουόκι – Σικάγο: 1 & Χολιντέι Over 18,5 (απόδοση 2.32), 02:00
  • Ντένβερ – Λ.Α. Κλίπερς: 1 -3,5 (απόδοση 1.60), 04:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ