ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Φορτσάρουν οι Μπακς, θα το παλέψουν οι Νετς στο TD Garden

Ο Τζέι Κράουντερ των Φοίνιξ Σανς μαρκάρει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο των Μιλγουόκι Μπακς σε παιχνίδι για τη regular season του ΝΒΑ
Ο Τζέι Κράουντερ των Φοίνιξ Σανς μαρκάρει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο των Μιλγουόκι Μπακς Ⓒ 2022 ROSS D. FRANKLIN/ ASSOCIATED PRESS

Με Ντουράντ και Ιρβινγκ κόντρα στους φορμαρισμένους Σέλτικς οι Νετς. Στο χέρι του Γιάννη και των Μπακς η νίκη επί των πληγωμένων Σανς. Στο ναδίρ η ψυχολογία των Νικς. Επιστρέφει ο Γιόκιτς στους Νάγκετς.

Πολύ μεγάλα ματς περιλαμβάνει το κυριακάτικο πρόγραμμα του ΝΒΑ. Το χορό ανοίγει η αναμέτρηση των Σέλτικς (38-27) κόντρα στους Νετς (32-32), στο TD Garden (20:00 Cosmote Sport 5HD, Live από το SPORT24).

Η Βοστώνη είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες αυτή τη στιγμή στη λίγκα με ρεκόρ 13-2 στα τελευταία 15 παιχνίδια της. Την Παρασκευή κέρδισε 120-107 το Μέμφις, σημειώνοντας 73 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο! Παρότι έλειψε λόγω τραυματισμού ο Τζέιλεν Μπράουν (questionable για απόψε), έκανε για τους Κέλτες τη δουλειά μια χαρά ο Τζέισον Τέιτουμ, σταματώντας στους 37 πόντους.

Οι Σέλτικς προηγούνται με 2-1 στη φετινή σειρά με τους Νετς, ωστόσο το αποψινό παιχνίδι δεν θα είναι απλή υπόθεση για τη Βοστώνη, αφού για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό θα παίξουν μαζί Ντουράντ και Ίρβινγκ για το Μπρούκλιν.

Ο Ντουράντ επέστρεψε στο ματς κόντρα στους Χιτ, την Παρασκευή, μετά από απουσία 21 αγώνων. Έβγαλε χωρίς πρόβλημα 35 λεπτά και σημείωσε 31 πόντους. Δεν ήταν βέβαια αρκετοί για να κερδίσουν οι Νετς. Τώρα όμως θα είναι διαθέσιμος και ο ανεμβολίαστος Ιρβινγκ, καθώς το παιχνίδι είναι εκτός έδρας, συνεπώς η ομάδα του Στιβ Νας θα είναι ακόμη πιο ανταγωνιστική.

Η άμυνα των Σέλτικς είναι σπουδαία, αλλά το επιθετικό ταλέντο των Ντουράντ και Ίρβινγκ εξισορροπεί την κατάσταση, άρα περιμένουμε από το Μπρούκλιν να κοντράρει στα ίσα τη Βοστώνη. Το διπλό με ένα χάντικαπ 8,5 πόντων προσφέρεται γύρω στο 1.50, ωστόσο μπορεί να ανέβει πάνω από το 2.20 αν βάλει τουλάχιστον 25 πόντους ο KD. Σημειώνεται, πως ο Ντουράντ σκοράρει φέτος 29,3 πόντους κατά μέσο όρο και με εξαίρεση το παιχνίδι κόντρα στη Νέα Ορλεάνη, όπου έπαιξε μόλις 12 λεπτά λόγω του τραυματισμού του, βάζει σταθερά πάνω από 25 πόντους 13 διαδοχικούς αγώνες.

Μιλγουόκι - Φοίνιξ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το Μιλγουόκι (39-25) έχει αρχίσει να ανεβάζει στροφές εν όψει της postseason και προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες. Μετά από την επική ανατροπή επί των Χιτ, οι Μπακς άλωσαν το United Center, κερδίζοντας 118-112 τους Μπουλς με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κυριαρχεί και στις δύο πλευρές του παρκέ με 34 πόντους, 16 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Το αποψινό παιχνίδι (22:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24) με τους επικεφαλής της Δύσης, Σανς (51-12), αποτελεί μία καλή ευκαιρία για ρεβάνς, καθώς οι πρωταθλητές είχαν γνωρίσει βαριά ήττα τον Φεβρουάριο στην Αριζόνα με 131-107. Δεν θα θυμίζει πάντως σε τίποτα τους περσινούς συναρπαστικούς τελικούς, αφού ο Μόντι Γουίλιαμς δεν θα έχει στη διάθεσή του, ούτε τον Ντέβιν Μπούκερ (πρωτόκολλο κορονοϊού), ούτε τον Κρις Πολ (τραυματίας). Μάλιστα, θα λείψει και ο Κάμερον Τζόνσον, ο οποίος έκανε career-high με 38 πόντους στο τελευταίο παιχνίδι των Σανς, σημειώνοντας μάλιστα και το νικητήριο τρίποντο επί των Νικς (115-114).

Με τις απουσίες που έχει το Φοίνιξ, θα προξενήσει έκπληξη αν το Μιλγουόκι δεν κερδίσει με διψήφια διαφορά. Εμείς βέβαια θα πάμε το χάντικαπ λίγο πιο κάτω για μεγαλύτερη ασφάλεια. Ο άσος με 7,5 πόντους προσφέρεται στο 1.75 και μπορεί να ανέβει πάνω από το 2.30 αν ο Γιάννης κατεβάσει τουλάχιστον 11 ριμπάουντ. Το έκανε στα έξι τελευταία ματς, ενώ μετά το All-Star μαζεύει κατά μέσο όρο 15,75.

Ντένβερ - Νέα Ορλεάνη: Προγνωστικά και Ανάλυση

Από τα υπόλοιπα ματς του προγράμματος, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η κόντρα (07/03 03:00, Live από το SPORT24) των Νάγκετς (37-26) με τους Πέλικανς (27-36). Το Ντένβερ μετράει επτά νίκες στα τελευταία οχτώ ματς και παλεύει να διατηρηθεί στην πρώτη εξάδα της Δύσης.

Στο προηγούμενο παιχνίδι της, η ομάδα του Μάικλ Μαλόουν κέρδισε το Χιούστον χωρίς τον Γιόκιτς και με κορυφαίο τον Κάζινς, ο οποίος θύμισε κάτι από τα παλιά, σημειώνοντας 31 πόντους. Για απόψε πάντως, ο Σέρβος σούπερ σταρ δίνεται probable, άρα λογικά θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στη φορμαρισμένη Νέα Ορλεάνη.

Οι Πέλικανς μετρούν τέσσερις σερί επιβλητικές νίκες απέναντι σε Σανς, Λέικερς, Κινγκς και Τζαζ και μάχονται για τη θέση τους στο play-in tournament, όντας αυτή τη στιγμή 10οι στη δυτική περιφέρεια.

Με τη φόρα που έχουν οι "πελεκάνοι" μπορούν να κρατήσουν τουλάχιστον ένα χάντικαπ 9,5 πόντων. Αν μάλιστα, σκοράρει και 24 πόντους ο Γιόκιτς, που πήρε ανάσες στο προηγούμενο ματς, τότε παίρνουμε ένα πολύ καλό combo σε τιμές άνω του 2.40.

Λ.Α. Κλίπερς - Νέα Υόρκη: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Νέα Υόρκη δεν μπορεί με τίποτα να σηκώσει κεφάλι. Μετράει επτά σερί ήττες και 11 στα τελευταία 12 παιχνίδια της. Οι Νικς ξεκίνησαν την Τετάρτη μία περιοδεία επτά αγώνων με το 123-108 στη Φιλαλντέλφεια. Την Παρασκευή έπαιξαν στο Φοίνιξ και κατάφεραν να χάσουν δικό τους παιχνίδι. Μπήκαν στην 4η περίοδο με διαφορά 14 πόντων, ήταν πάνω με 114-112 επτά δεύτερα πριν το φινάλε και τελικά δέχθηκαν τρίποντο μαχαιριά 1,2 δεύτερα πριν τη λήξη.

Η ψυχολογία της ομάδας βρίσκεται πλέον στο ναδίρ, όλα δείχνουν ότι ο Τίμποντο θα αποτελέσει παρελθόν στο τέλος της σεζόν και τα εναπομείναντα ματς της regular season μοιάζουν στο εξής τυπική διαδικασία, αφού οι Νικς αποκλείεται να προλάβουν έστω τη δεκάδα της Ανατολής.

Εκ διαμέτρου αντίθετο το κλίμα στους Κλίπερς, που σκούπισαν με επιβλητικό τρόπο (132-111) τη σειρά με τους Λέικερς και συμπλήρωσαν πέντε διαδοχικές νίκες. Η ομάδα του Τάιρον Λου έχει χάσει μόνο από τους Σανς στα τελευταία οχτώ ματς και παρότι αγωνίζεται σταθερά χωρίς τους δύο σούπερ σταρ της (Λέοναρντ και Τζορτζ) είναι απόλυτα ανταγωνιστική και παλεύει ακόμη και για την εξάδα στη Δύση. Σημείο φόρμας ο άσος, στο 1.70 με -2,5 πόντους (07/03 05:00, Live από το SPORT24).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βοστώνη – Μπρούκλιν: 2 +8,5 & Ντουράντ 25+ πόντοι (απόδοση 2.25), 20:00
  • Μιλγουόκι – Φοίνιξ: 1 -7,5 & Γιάννης Αντετοκούνμπο 11+ ριμπάουντ (απόδοση 2.32), 22:30
  • Ντένβερ – Νέα Ορλεάνη: 2 +9,5 & Γιόκιτς 24+ πόντοι (απόδοση 2.42), 03:00
  • Λ.Α. Κλίπερς – Νέα Υόρκη: 1 -2,5 (απόδοση 1.70), 05:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ