ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Παίζει και για τον Πολ ο Μπούκερ

Ο Ντέβιν Μπούκερ των Σανς
Ο Ντέβιν Μπούκερ των Σανς Ⓒ 2022 MATT YORK/ ASSOCIATED PRESS

Μετά το πάντα ευχάριστο διάλειμμα με το All-Star, το ΝΒΑ επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς με επτά παιχνίδια.

Μετά το All-Star break η δράση στο ΝΒΑ επιστρέφει με επτά αναμετρήσεις. Στο Μπρούκλιν (25/02 02:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24), οι Νετς (31-28) υποδέχονται τους Σέλτικς (34-26), οι οποίοι πριν το All-Star ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, κάνοντας 11 νίκες σε 13 ματς. Ανέβηκαν έτσι, από τη 10η θέση στην 6η της Ανατολής.

Εκ διαμέτρου αντίθετη είναι η πορεία του Μπρούκλιν, το οποίο ήταν δεύτερο στην κατάταξη της ανατολικής περιφέρειας στις 12 Ιανουαρίου, όμως μετά τον τραυματισμό του Κέβιν Ντουράντ, γνώρισε 14 ήττες σε 19 αγώνες και μοιραία κατρακύλησε στην όγδοη. Ανάμεσα σε αυτές τις ήττες συμπεριλαμβάνεται και το 126-91 από τη Βοστώνη στις 8 Φεβρουαρίου, μέσα στο Barclays Center.

Ο Στιβ Νας εξακολουθεί να μην υπολογίζει στους Ντουράντ, Χάρις, Σίμονς, επίσης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Ιρβινγκ, ενώ ανέτοιμος είναι και ο νεοφερμένος, Γκόραν Ντράγκιτς. Με αυτές τις απουσίες, είναι λογικό να προσφέρεται καθαρό φαβορί το διπλό. Άλλωστε, το Μπρούκλιν μέσα στον Φεβρουάριο έχει το 25ο offensive rating (108,1) στη λίγκα.

Φυσικά τιμές στο 1.25 δεν έχουν καμία αξία, ωστόσο μπορούμε να ανεβάσουμε τη νίκη της Βοστώνης, είτε με κάποιο σεβαστό χάντικαπ, είτε σε κάποιο combo. Ενδιαφέρουσα περίπτωση μοιάζει το ενδεχόμενο να σημειώσει διψήφιο αριθμό πόντων ο Μάρκους Σμαρτ. Ο δυναμικός γκαρντ των Σέλτικς, στα δύο φετινά ματς απέναντι στο Μπρούκλιν πέτυχε 20 και 22 πόντους αντίστοιχα. Οι Νετς στην περιφέρειά τους, έχουν πολύ πιο soft γκαρντ, όπως ο Μιλς και ο Σεθ Κάρι, συνεπώς ο Σμαρτ (11,7 πόντοι κατά μέσο όρο φέτος) λογικά θα μπορέσει να αναδείξει τις αμυντικές τους αδυναμίες. Στο 1.85 το διπλό της Βοστώνης με -1,5 πόντο σε combo με τους 10+ πόντους του Σμαρτ.

Μινεσότα - Μέμφις: Προγνωστικά και Ανάλυση

Θεαματικό ματς αναμένεται στη Μινεσότα (25/02 03:00 Live από το SPORT24), εκεί όπου οι Τίμπεργουλβς (31-28) φιλοξενούν τους Γκρίζλις (41-19). Οι "λύκοι" έχουν το τρίτο πιο γρήγορο pace στη λίγκα, ενώ οι "αρκούδες" τους περισσότερους πόντους στον αιφνιδιασμό. Το πιθανότερο λοιπόν είναι πως θα επιδοθούν σε ένα κλασικό δυτικό run n gun.

Άλλωστε, το Μέμφις δεν έπεσε ποτέ κάτω από τους 118 πόντους στα οχτώ προηγούμενα παιχνίδια του, ενώ η Μινεσότα στα 11 τελευταία ματς, εμφάνισε οχτώ φορές σύνολο πόντων πάνω από 240. Αν συνυπολογίσουμε στα παραπάνω ότι οι δύο ομάδες αναμένονται και φρέσκες, αφού έχουν να δώσουν επίσημο παιχνίδι σχεδόν μία εβδομάδα, το over 233,5 στο 1.60 μοιάζει εφικτό, αφού αμφότερες μπορούν να προσεγγίσουν ή και να ξεπεράσουν τους 120.

Οποιος θέλει να το πάει κι ένα βήμα παραπέρα, μπορεί να ζητήσει και το Over 1,5 εύστοχα τρίποντα από τον Καρλ-Αντονι Τάουνς. Ο ηγέτης των Τίμπεργουλβς θριάμβευσε στον διαγωνισμό τριπόντων στο All-Star και σίγουρα θα σουτάρει με πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση μετά από αυτήν την προσωπική επιτυχία. Ας μην ξεχνάμε βεβαίως, ότι σέντερ στο Μέμφις είναι ο Ανταμς, άρα ο Τάουνς έχει ακόμη έναν λόγο να βγει έξω από τη ρακέτα και να απειλήσει από μακριά. Στο 2.50 ανεβαίνει η απόδοση σε combo με το over 233,5.

Οκλαχόμα - Φοίνιξ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει αναμέτρηση στην Οκλαχόμα (25/02 03:00 Live από το SPORT24), καθώς θα δούμε πώς θα αντιδράσουν οι Σανς μετά το σοκ με τον τραυματισμό του Κρις Πολ, ο οποίος αναμένεται να χάσει το υπόλοιπο της κανονικής περιόδου. Μάλιστα, για το ματς με τους Θάντερ είναι εκτός και ο Κάμερον Πέιν, άρα όλο το βάρος στην περιφέρεια θα πέσει πάνω στον Ντέβιν Μπούκερ.

Ο σούπερ σταρ του Φοίνιξ, στα δύο προηγούμενα ματς της σεζόν, κόντρα στην Οκλαχόμα, είχε 30 και 38 πόντους αντίστοιχα. Λογικά, αυτός θα τραβήξει και απόψε το σκορ. Βατό το όριο των 27 πόντων σε απόδοση 1.60. Ανεβαίνει στο 2.25 σε combo με τον άσο στο +16,5, στη λογική ότι οι Θάντερ θα είναι ως ένα σημείο ανταγωνιστικοί, έχοντας πίσω τον κορυφαίο τους παίκτη και σκόρερ, Τζίλτζεους-Αλεξάντερ.

Άλλωστε, οι Σανς δεν είναι συνηθισμένοι να παίζουν χωρίς τον Πολ, ενώ η Οκλαχόμα είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα φέτος στη λίγκα, στην υπεράσπιση των χάντικαπ με ποσοστό 64,8%, αφού στις περισσότερες περιπτώσεις τα line είναι πολύ υψηλά.

Σικάγο - Ατλάντα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το Σικάγο (38-21) κινείται ασφαλώς στους ρυθμούς του ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν. Ο ηγέτης των Μπουλς έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που σημειώνει 35+ πόντους με μίνιμουμ 50% ευστοχία σε επτά σερί ματς. Επίσης, είναι ο πρώτος παίκτης των "ταύρων" μετά τον Μάικλ Τζόρνταν, τον Ιανουάριο του 1996, που πετυχαίνει τριαντάρα σε οχτώ διαδοχικά παιχνίδια.

Η ομάδα του Μπίλι Ντόνοβαν είναι ισόβαθμη στην κορυφή της Ανατολής με το Μαϊάμι και πήγε στο All-Star με σερί πέντε νικών και 121,2 πόντους κατά μέσο όρο σε αυτά τα πέντε ματς. Φέτος, οι Μπουλς έχουν κερδίσει ήδη δύο φορές την Ατλάντα (28-30) και μάλιστα με άνεση (25/02 03:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24).

Οι Χοκς μετά τις 6 Δεκεμβρίου δεν έχουν ξαναβρεθεί με θετικό ρεκόρ, η αγορά βέβαια συνεχίζει να σέβεται υπερβολικά τα "γεράκια" λόγω της περσινής υπερβατικής σεζόν, που πραγματοποίησαν, φέτος όμως δεν φαίνονται ικανά για κάτι περισσότερο από το play-in. Βατό το χάντικαπ των 2,5 πόντων για τους φορμαρισμένους Μπουλς, σε απόδοση 1.75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπρούκλιν – Βοστώνη: 2 -1,5 & Σμαρτ 10+ πόντοι (απόδοση 1.85): 02:30
  • Μινεσότα – Μέμφις: Over 233,5 & Τάουνς Οver 1,5 τρίποντο (απόδοση 2.50): 03:00
  • Οκλαχόμα – Φοίνιξ: 1 +16,5 & Μπούκερ 27+ πόντοι (απόδοση 2.25), 03:00
  • Σικάγο – Ατλάντα: 1 -2,5 (απόδοση 1.75), 03:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ