ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Για την έκτη σερί νίκη το Τορόντο, δίκαιο φαβορί το Φοίνιξ

Ο Φρεντ ΒανΒλίτ των Ράπτορς
Ο Φρεντ ΒανΒλίτ των Ράπτορς Ⓒ 2021 ADAM HUNGER/ ASSOCIATED PRESS

Το φορμαρισμένο Τορόντο, το Γκόλντεν Στέιτ που αναμένεται να έχει εύκολη αποστολή στην Οκλαχόμα και το Φοίνιξ των 12 νικών στα τελευταία 13 ματς.

Το Τορόντο (28-23) παίζει τα ξημερώματα στο Spectrum Center με τη Σάρλοτ (28-26) σε μία αναμέτρηση, όπου οι δύο ομάδες έχουν εκ διαμέτρου αντίθεση φόρμα. Οι Ράπτορς μετρούν πέντε σερί νίκες και έξι στα τελευταία επτά ματς, ενώ οι Χόρνετς έχασαν τα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια τους.

Οι δυο τους είχαν παίξει στις 25 Ιανουαρίου στον Καναδά, με τους Ράπτορς να κερδίζουν τότε 125-113, χωρίς να έχουν στη σύνθεσή τους τον Φρεντ Φαν Φλιτ, ο οποίος επιλέχθηκε πρώτη φορά στην καριέρα του στο All-Star. Απόψε, οι Καναδοί είναι πλήρεις και έχοντας ανέβει πλέον στην έκτη θέση της Ανατολής, αφού προσπέρασαν τους Νετς, θέλουν να δώσουν συνέχεια στο θετικό τους σερί.

Στις δύο τελευταίες εβδομάδες, η ομάδα του Νικ Νερς έχει 8,1 net rating και κατατάσσεται έκτη στο ΝΒΑ, ενώ αντίθετα οι Χόρνετς έχουν -6,3, είναι δηλαδή 26οι. Με βάση λοιπόν το μομέντουμ τους, το διπλό στο 1.80+ έχει τον πρώτο λόγο.

Οκλαχόμα - Γκόλντεν Στέιτ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το Γκόλντεν Στέιτ (40-13) αναμένεται να έχει εύκολο έργο στην Οκλαχόμα (17-35). Οι Γουόριορς έχουν να αγωνιστούν από τις 3 Φεβρουαρίου και τη νίκη τους με 12 πόντους διαφορά κόντρα στο Σακραμέντο. Στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις τους φέτος με τους Θάντερ, οι «πολεμιστές» κέρδισαν 106-98 εκτός έδρας και 103-82 εντός έδρας.

Η Οκλαχόμα δεν πάει για τίποτα φέτος και είναι σταθερά προτελευταία στη Δύση. Μάλιστα, συνεχίζει να έχει εκτός τον κορυφαίο της παίκτη Τζίλτζεους-Αλεξάντερ (22,7 πόντοι), είναι αμφίβολος ο δεύτερος σκόρερ της Ντορτ (16,8 πόντοι) και θα λείψουν σίγουρα τρεις ακόμη παίκτες (Μάικ Μουσκάλα, Ρόμπινσον-Ερλ, Ααρον Γουίγκινς), που έχουν ενεργό ρόλο στο ροτέισον.

Οι Θάντερ στα τελευταία 11 παιχνίδια τους, μόνο μία φορά ξεπέρασαν τους 103 πόντους (χωρίς να συμπεριλαμβάνονται οι παρατάσεις) και απέναντι στην εξαιρετική άμυνα των Γουόριορς λογικά δύσκολα θα προσεγγίσουν τους 100. Το πιθανότερο λοιπόν είναι πως η ομάδα του Στιβ Κερ θα φτάσει σε μία διψήφια νίκη. Στο 1.78 το combo διπλό με -9,5 και Under 103,5 οι Θάντερ.

Σικάγο - Φοίνιξ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Πολύ ενδιαφέρουσα η μονομαχία στο United Center ανάμεσα στο Σικάγο (33-20), που είναι στη δεύτερη θέση της Ανατολής, με το πέμπτο καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ και το Φοίνιξ (42-10), που έχει την κορυφαία επίδοση της λίγκας.

Οι Σανς βρίσκονται σε ανατολική περιοδεία τεσσάρων αγώνων και στην πόλη των ανέμων θα δώσουν το τρίτο τους σερί εκτός έδρας ματς. Ξεκίνησαν με την ήττα στην Ατλάντα, εν συνεχεία όμως κέρδισαν εύκολα στην Ουάσινγκτον και έφτασαν τις 12 νίκες στα τελευταία 13 παιχνίδια τους!

Οι Μπουλς από την πλευρά τους, δίνουν απόψε back to back μετά την ήττα με 119-108 από τους Σίξερς. Παρά τη μαγική εμφάνιση του ΝτεΡόζαν με 45 πόντους, οι «ταύροι» δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο να περιορίσουν την επίθεση της Φιλαντέλφεια και μοιραία έχασαν. Ο Εμπίντ κέρδισε κατά κράτος τη μάχη με τον Βούτσεβιτς και ο Χάρις όποτε ήθελε έβαζε καλάθι μπροστά στον Γκριν.

Χωρίς τους Μπολ και Καρούζο, η άμυνα του Σικάγο στερείται σκληράδας, επομένως το σκηνικό αναμένεται παρόμοιο και απόψε, ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που δίνονται ξανά questionable οι ΛαΒιν και Κόμπι Γουάιτ.

Η ομάδα του Μόντι Γουίλιαμς έχει το καλύτερο ρεκόρ on the road με 20-5 και μετράει εννιά νίκες στα τελευταία δέκα ματς εκτός έδρας. Στο 1.70 το διπλό με -5,5 πόντους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σάρλοτ – Τορόντο: 2 (απόδοση 1.80), 02:00
  • Οκλαχόμα – Γκόλντεν Στέιτ: 2 -9,5 & Οκλαχόμα Under 103,5 (απόδοση 1.78)
  • Σικάγο – Φοίνιξ: 2 -5,5 (απόδοση 1.70), 03:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ