ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Για την πρόκριση το Ντάλας, με τον Ντόντσιτς στο 2.00

Προγνωστικά NBA: Για την πρόκριση το Ντάλας, με τον Ντόντσιτς στο 2.00
AP PHOTO/SUE OGROCKI

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το Game 6 ανάμεσα στο Ντάλας και την Οκλαχόμα για τα playoffs του NBA.

Το Ντάλας φιλοξενεί τα ξημερώματα την Οκλαχόμα κι έχει την ευκαιρία να προκριθεί για δεύτερη φορά την τελευταία τριετία στους τελικούς της Δύσης. Οι Μάβερικς επικράτησαν στο Game 5 με 104-92 των Θάντερ, μέσα στην Οκλαχόμα, έγραψαν το 3-2 και τώρα μπορούν να κλείσουν τη σειρά στο American Airlines Center.

“Δεν αλλάζει ούτε η διάθεσή μας, ούτε η νοοτροπία μας. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Θέλαμε τη νίκη στο προηγούμενο παιχνίδι, όσο πολύ τη θέλουμε και στο επόμενο”, ξεκαθάρισε ο σταρ των Θάντερ, Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ, που μετράει 31,4 πόντους κατά μέσο όρο στη σειρά, έχοντας τέσσερα σερί ματς με τουλάχιστον 30 πόντους.

Στον αντίποδα, το βαρόμετρο των Μάβερικς είναι προφανώς ο Λούκα Ντόντσιτς. Ο Σλοβένος σούπερ σταρ είχε 6/19 σουτ και 6/20 στο Game 1 και στο Game 4, που το Ντάλας ηττήθηκε. Αντίθετα, στο Game 5, που οι Τεξανοί έκαναν το break ευστόχησε σε πέντε τρίποντα για δεύτερη φορά στη σειρά.

Η Οκλαχόμα θα ψάξει απαντήσεις, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι μία νεανική και άπειρη ομάδα σε αυτό το επίπεδο. Αντίθετα, το Ντάλας έχει δύο από τους καλύτερους παίκτες του ΝΒΑ σε big games, όπως ο Ντόντσιτς και ο Καϊρί Ιρβινγκ. Συν τοις άλλοις, οι Μάβερικς έχουν περιορίσει σημαντικά τους Θάντερ με την άμυνά τους. Η Οκλαχόμα αναγκάζεται σε μεγάλο βαθμό να πηγαίνει στη λύση του τριπόντου, όμως στη σειρά εκτελεί μόλις με 32,7%.

Συνυπολογίζοντας λοιπόν, ότι ακόμη Ιρβινγκ και Ντόντσιτς δεν έχουν κάνει ένα πολύ μεγάλο παραγωγικά ματς, ο άσος έχει τον πρώτο λόγο. Σε κάθε περίπτωση, στο Ντάλας ξέρουν πολύ καλά ότι οφείλουν να σφραγίσουν την πρόκριση στην έδρα τους, διότι αν χάσουν απόψε, η ψυχολογία θα γυρίσει ξανά στην πλευρά της Οκλαχόμα, εν όψει Game 7.

Στο 1.60 ο άσος, ανεβαίνει στο 2.00 με 25+ πόντους του Ντόντσιτς, με την επιλογή Build A Bet.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντάλας – Οκλαχόμα: 1 & Ντόντσιτς 25+ πόντοι (απόδοση 2.00), 03:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ