ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Η επιστροφή του Χάρντεν και οι απουσίες των Γουόριορς

Philadelphia 76ers guard James Harden (1) slaps hands with guard Tyrese Maxey (0) during the first half of the team's NBA basketball game against the Minnesota Timberwolves, Friday, Feb. 25, 2022, in Minneapolis. (AP Photo/Stacy Bengs)
Philadelphia 76ers guard James Harden (1) slaps hands with guard Tyrese Maxey (0) during the first half of the team's NBA basketball game against the Minnesota Timberwolves, Friday, Feb. 25, 2022, in Minneapolis. (AP Photo/Stacy Bengs) 2022 AP PHOTO/STACY BENGS

Αλλάζει τα δεδομένα η επιστροφή του Χάρντεν στους Σίξερς. Αποδεκατισμένοι οι Γουόριορς στο Ντένβερ. Λάθος μοιάζει το line στα ριμπάουντ του Κλιντ Καπελά.

Στα πρώτα τέσσερα ματς με τον Τζέιμς Χάρντεν στη σύνθεσή τους, οι Σίξερς (39-24) σημείωσαν ισάριθμες νίκες, σκοράροντας 126,5 πόντους κατά μέσο όρο. Ο "μούσιας" έλειψε στο παιχνίδι με το Μαϊάμι και η Φιλαντέλφεια κατέρρευσε χάνοντας με 99-82. Απόψε πάντως, ο Χάρντεν επιστρέφει και η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς είναι καθαρό φαβορί (08/03 02:00 Live από το SPORT24) απέναντι στους Μπουλς (39-25).

Το Σικάγο προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες κόντρα σε Χοκς, Χιτ, Μπακς και Γκρίζλις. Σε αυτά τα τέσσερα ματς δέχθηκε κατά μέσο όρο 119 πόντους. Γενικά, οι Μπουλς τα βρίσκουν σκούρα κόντρα σε ποιοτικούς αντιπάλους, ενώ είναι εντυπωσιακό το στατιστικό ότι μετρούν δέκα σερί ήττες απέναντι στους Σίξερς.

Ο άσος παίζει λίγο πάνω από το 1.55 με -3,5 πόντους. Μπορεί ωστόσο να ξεπεράσει το 2.15 σε combo με τους 22+ πόντους Χάρντεν, ο οποίος αφενός αναμένεται φρέσκος, αφού δεν έπαιξε στο Μαϊάμι, αφετέρου σημειώνει 26,7 κατά μέσο όρο, από τότε που φόρεσε τη φανέλα των Σίξερς.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με απουσίες οι Γουόριορς

Το Ντένβερ λύγισε χθες τη Νέα Ορλεάνη στην παράταση, σε ένα δραματικό ματς, με τον Νίκολα Γιόκιτς να σημειώνει 46 πόντους! Απόψε οι Νάγκετς δίνουν back to back, ωστόσο έχουν πολύ καλές πιθανότητες να κερδίσουν ξανά, αφού θα παίξουν με τους αποδεκατισμένους Γουόριορς.

Το Γκόλντεν Στέιτ θα παραταχθεί χωρίς τους Κάρι, Τόμπσον, Γουίγκινς, Γκριν, Ιγκουοντάλα, Γκάρι Πέιτον ΙΙ, ενώ είναι αμφίβολοι ο Τοσκάνο-Αντερσον και ο Οτο Πόρτερ Τζούνιορ. Αν συνυπολογίσουμε ότι οι "πολεμιστές" είναι και ντεφορμέ, αφού έχασαν τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους, τότε ο άσος στο 1.75 με -6,5 πόντους μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

Λογική σκέψη εξάλλου και το Under 110,5 των Γουόριορς, στη λογική ότι θα απουσιάσουν οι τρεις κορυφαίοι σκόρερ τους. Το κόμπο προσφέρεται στο 2.05.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Λάθος το line του Καπελά

Στο παιχνίδι του Ντιτρόιτ με την Ατλάντα (08/03 02:00 Live από το SPORT24), έχει ενδιαφέρον το line στα ριμπάουντ του Κλιντ Καπελά. Ο σέντερ των Χοκς κατεβάζει φέτος 12,1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο και όμως το βασικό line έχει βγει στα 10,5, παρότι οι Πίστονς είναι η χειρότερη ομάδα στο ΝΒΑ στα ριμπάουντ.

Ο Καπελά ξεπέρασε το συγκεκριμένο όριο και στα τρία ματς του Μαρτίου με Βοστώνη, Σικάγο και Ουάσινγκτον. Στο 1.75 να το κάνει και απέναντι στο Ντιτρόιτ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φιλαντέλφεια – Σικάγο: 1 -3,5 & Χάρντεν 22+ πόντοι (απόδοση 2.18), 02:00
  • Ντιτρόιτ – Ατλάντα: Καπελά Over 10,5 ριμπάουντ (απόδοση 1.75), 02:00
  • Ντένβερ – Γκόλντεν Στέιτ: 1 -6,5 (απόδοση 1.75), 04:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ