ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Η μάχη Γιάννη - Μπάτλερ και ο πασέρ Χάρντεν

Ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο στο παιχνίδι με τους Μαϊάμι Χιτ
Ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο στο παιχνίδι με τους Μαϊάμι Χιτ Ⓒ 2022 LYNNE SLADKY/ ASSOCIATED PRESS

Το μεγάλο ματς του Μιλγουόκι με το Μαϊάμι κλέβει την παράσταση από το πρόγραμμα του ΝΒΑ. Χωρίς Μπούκερ και Πολ το Φοίνιξ κόντρα στο Πόρτλαντ. Εντός έδρας ντεμπούτο για τον Χάρντεν στη Φιλαντέλφεια. Ανεβασμένη η Νέα Ορλεάνη.

Η επιρροή του Τζέιμς Χάρντεν στο παιχνίδι των Σίξερς (37-23) έγινε με το καλημέρα αντιληπτή. Ο "μούσιας" ανέβασε το επιθετικό τέμπο της Φιλαντέλφεια και στα πρώτα δύο ματς με αυτόν στη σύνθεσή της, η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς σημείωσε 133 πόντους στη Μινεσότα και 125 στη Νέα Υόρκη.

Η παρουσία του Χάρντεν αποδεικνύεται σε πρώτη φάση ευεργετική και για τον Τζόελ Εμπίντ, καθώς και με τους δύο στο παρκέ, η αντίπαλη άμυνα δεν μπορεί πλέον να προσαρμόζεται αποκλειστικά στον Καμερουνέζο. Οι πικ εν ρολ συνεργασίες τους, μέχρι στιγμής, κρίνονται υποδειγματικές και ο Χάρντεν μας δείχνει ότι μπορεί να είναι και καλός playmaker, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι μοίρασε συνολικά 28 ασίστ στα δύο προηγούμενα ματς!

Μάλιστα, στη Νέα Υόρκη, ο πρώην άσος των Νετς έκανε triple-double, αφού δεν παρέλειψε να κατεβάσει και 10 ριμπάουντ. Απόψε, ο Χάρντεν θα κάνει το εντός έδρας ντεμπούτο του και φυσικά θα αποθεωθεί από το κοινό της Philly, συνεπώς θα ψάξει ακόμη μία γεμάτη παράσταση.

Οι απογοητευτικοί και απογοητευμένοι πια Νικς (25-36), δύσκολα θα ανακόψουν την πορεία των Σίξερς (03/03 02:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24), που προέρχονται από τρία σερί διπλά. Την Κυριακή, με κορυφαίο τον Κουίκλι ήταν ανταγωνιστικοί για πάνω από 3,5 δωδεκαλέπτα, ωστόσο στην τελική ευθεία δεν άντεξαν και η διαφορά άνοιξε στο -14. Συμπλήρωσαν έτσι πέντε σερί ήττες και κινδυνεύουν τώρα με την έκτη.

Ο Χάρντεν με τα κέφια που έχει, αναμένεται να κάνει ξανά χαρούμενους τους συμπαίκτες του, μοιράζοντας πάνω από 10 ασίστ. Αν κερδίσουν και οι Σίξερς, καλύπτοντας ένα αρκετά βάτο χάντικαπ 3,5 πόντων, παίρνουμε εξαιρετική απόδοση στο 2.30.

Φοίνιξ - Πόρτλαντ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το Φοίνιξ (49-12) μετρούσε 19 νίκες σε 20 αγώνες, πριν χάσει τους δύο τελευταίους, εν τη απουσία του Κρις Πολ. Τα πράγματα ωστόσο απόψε αναμένονται ακόμη πιο δύσκολα, αφού ο Μόντι Γουίλιαμς θα στερηθεί και τον Ντέβιν Μπούκερ, ο οποίος μπήκε στο πρωτόκολλο του κορονοϊού.

Οι μπουκ βέβαια, παρότι οι Σανς θα αγωνιστούν χωρίς τους δύο κορυφαίους παίκτες τους, θεωρούν ότι δύσκολα οι επικεφαλής της Δύσης θα υποστούν για πρώτη φορά φέτος τρεις σερί ήττες (03/03 05:00 Live από το SPORT24). Δεν θεωρούν δηλαδή ικανό το αδύναμο Πόρτλαντ (25-36) για την έκπληξη και για αυτό το χάντικαπ φτάνει τους 10,5 πόντους.

Χωρίς τους Μπούκερ και Πολ, που παίρνουν μαζί πάνω από 30 προσπάθειες τον αγώνα, οι επιθετικοί ρόλοι προφανώς θα είναι διαφορετικοί απόψε. Ο φορμαρισμένος Κάμερον Τζόνσον, που σημείωσε 18,25 πόντους στα τελευταία τέσσερα ματς, με 14/30 τρίποντα (46,6%), εκ των πραγμάτων θα πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες. Στο 1.90 το Over 17,5 του 25χρονου σμολ φόργουορντ. Παίζεται και σε combo με κάποιο μεγάλο χάντικαπ του Πόρτλαντ, στους 15-16 πόντους, στη λογική ότι οι Σανς, χωρίς τους δύο σούπερ σταρ τους, δεν θα κάνουν περίπατο.

Νέα Ορλεάνη - Σακραμέντο: Προγνωστικά και Ανάλυση

Οι πρώτες δύο εμφανίσεις της Νέας Ορλεάνης (25-36) μετά το All-Star ήταν εντυπωσιακές, αφού κέρδισε με 15 πόντους διαφορά μέσα στο Φοίνιξ τους Σανς και με 28 πόντους στο Λος Άντζελες τους Λέικερς.

Ο νεοφερμένος Σι Τζέι ΜακΚόλουμ ήταν σπουδαίος σε αυτά τα δύο παιχνίδια με 27 πόντους κατά μέσο όρο και 6/13 τρίποντα. Εξίσου καλός ήταν και ο Ίνγκραμ με 23,5 πόντους. Αν αυτοί οι δύο συνεχίσουν να παίζουν στο ίδιο επίπεδο, οι Πέλικανς θα έχουν τον πρώτο λόγο για την είσοδο στο play-in tournament της Δύσης.

Η ομάδα του Γουίλι Γκριν ανέβηκε δέκατη μετά τις δύο προηγούμενες νίκες και θέλει τώρα να δώσει συνέχεια στην ανοδική δυναμική της, κερδίζοντας (03/03 03:00 Live από το SPORT24) και το σταθερά μέτριο Σακραμέντο (23-40). Παρά την προσθήκη του Σαμπόνις, οι Κινγκς δεν έχουν καταφέρει να βελτιώσουν αισθητά την εικόνα τους. Η ευρεία νίκη επί των αδύναμων και ελλιπών Θάντερ τη Δευτέρα δεν λέει τίποτα, αφού είχαν προηγηθεί τέσσερις ήττες.

Πάμε με το μομέντουμ των Πέλικανς, οι οποίοι στα τελευταία δέκα ματς έχουν το πέμπτο καλύτερο offensive rating στη λίγκα και το 8ο καλύτερο net rating. Στο 1.65 ο άσος με -3,5 πόντους.

Μιλγουόκι - Μαϊάμι: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το κορυφαίο ματς της βραδιάς διεξάγεται στο Μιλγουόκι (37-25), εκεί όπου οι πρωταθλητές φιλοξενούν το Μαϊάμι (41-21), την ομάδα δηλαδή με το κορυφαίο ρεκόρ στην Ανατολή (03/03 03:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24). Πρόκειται για ένα ζευγάρι, που έχει αρχίσει να αποκτάει έντονο rivalry τα τελευταία χρόνια. Το 2020, οι Χιτ είχαν αποκλείσει στη φούσκα του Ορλάντο τους Μπακς στα πλέι οφ. Πέρυσι, τα "ελάφια" πήραν ρεβάνς, σκουπίζοντας την ομάδα του Ερικ Σποέλστρα. Φέτος στη regular season η σειρά είναι 2-1 υπέρ του Μαϊάμι, το οποίο κέρδισε τα δύο ματς στην έδρα του κι έχασε αυτό στο Fiserv Forum.

Οι Χιτ προέρχονται από έναν άριστο Φεβρουάριο, όπου πήραν τα εννιά από τα 11 ματς που έδωσαν. Τη Δευτέρα, επικράτησαν με 112-99 εντός έδρας του Σικάγο. Αυτό ωστόσο που προκάλεσε εντύπωση, δεν ήταν τόσο η νίκη, αλλά το γεγονός ότι έγιναν η πρώτη ομάδα που κράτησε τον ΝτεΡόζαν κάτω από τους 20 πόντους στα τελευταία 21 παιχνίδια!

Η άμυνα των Χιτ λοιπόν, δεν αστειεύεται και ασφαλώς για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο κάθε ματς απέναντι στον Τζίμι Μπάτλερ είναι μία πρόκληση. Η αλήθεια είναι πως οι Μπακς συνεχίζουν με πολλά πάνω και κάτω τη σεζόν. Τη Δευτέρα κέρδισαν εύκολα τη Σάρλοτ, προηγουμένως όμως είχαν χάσει κολλητά από Μπρούκλιν και Φιλαντέλφεια.

Το Μαϊάμι αυτή τη στιγμή εμπνέει μεγαλύτερη σιγουριά και αν έπαιζε και ο Λάουρι, το χάντικαπ θα ήταν ακόμη πιο χαμηλό. Σε κάθε περίπτωση, περιμένουμε μεγάλο ντέρμπι απόψε στο Μιλγουόκι και για αυτό κλίνουμε προς τα δεξιά, διότι οι Χιτ έχουν φέτος ρεκόρ 18-11 στα παιχνίδια, που η διαφορά ήταν μέχρι πέντε πόντους στο τελευταίο πεντάλεπτο, ενώ οι Μπακς μόλις 15-16. Στο 1.72 το διπλό των Χιτ με +5,5 πόντους χάντικαπ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φιλαντέλφεια – Νέα Υόρκη: 1 -3,5 & Χάρντεν Over 10,5 ασίστ (απόδοση 2.30), 02:30
  • Νέα Ορλεάνη – Σακραμέντο: 1 -3,5 (απόδοση 1.65), 03:00
  • Μιλγουόκι – Μαϊάμι: 2 +5,5 (απόδοση 1.72), 03:00
  • Φοίνιξ – Πόρτλαντ: 2 +16,5 & Κάμερον Τζόνσον Over 17,5 πόντοι (απόδοση 2.65), 05:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ