ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Καθαρό φαβορί οι Μπακς, αρκεί ο AD για να κερδίσει το Λ.Α.

Ο Άντονι Ντέιβις με την φανέλα των Λείκερς
Ο Άντονι Ντέιβις με την φανέλα των Λείκερς Ⓒ 2021 ASHLEY LANDIS/ ASSOCIATED PRESS

Οι Σανς που αναμένεται να επιστρέψουν στις νίκες, οι Χιτ που έχουν πίσω τον Μπάτλερ, ο Ντέιβις που αρκεί για να κερδίσουν οι Λέικερς τους Νικς και οι Μπακς που είναι καθαρό φαβορί στο Πόρτλαντ, συνθέτουν τις τέσσερις στοιχηματικές μας προτάσεις από το αποψινό πρόγραμμα του ΝΒΑ.

Το Φοίνιξ (41-10) μετρούσε 11 διαδοχικές νίκες πριν χάσει προχθές από την Ατλάντα, σε ένα ματς που ο Τρέι Γιανγκ ήταν εκπληκτικός με 43 πόντους. Οι Σανς τώρα παίζουν (06/02 02:00 Live από το SPORT24) στην Ουάσινγκτον (24-27) και πιθανότατα θα επιστρέψουν στις επιτυχίες με στόχο να χτίσουν ένα νέο νικηφόρο σερί.

Άλλωστε, οι Γουίζαρντς έχουν ξανά εκτός τον ηγέτη τους, Μπράντλι Μπιλ, επομένως οι πιθανότητές τους να κάνουν την έκπληξη, όπως κόντρα στους Σίξερς, είναι λιγοστές. Φυσικά, οι Σανς θα ήταν το απόλυτο φαβορί ακόμη κι αν έπαιζε ο Μπιλ.

Η ομάδα του Μόντι Γουίλιαμς έχει να γνωρίσει δύο κολλητές ήττες από τον περασμένο Δεκέμβριο και διατηρεί εξαιρετικό ρεκόρ εκτός έδρας (19-5). Επίσης, ο Μπούκερ βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση με 32 πόντους κατά μέσο όρο στα τελευταία 11 ματς!

Μπορεί να καλύψει το Φοίνιξ ένα χάντικαπ 5,5 πόντων και να δώσει το διπλό σε απόδοση 1.65. Στο νικηφόρο σερί των 11 αγώνων που προηγήθηκε της ήττας στην Ατλάντα, οι Σανς κέρδισαν εννιά φορές με διαφορά από 6 πόντους και πάνω.

Με μεγαλύτερο ρίσκο, μπορούμε να ζητήσουμε και το combo με τους πόντους του Κάιλ Κούζμα, ο οποίος πραγματοποιεί φέτος σεζόν καριέρας. Ελλείψει του Μπιλ, ο 26χρονος φόργουορντ έχει αναβαθμιστεί σε πρώτο βιολί των Γουίζαρντς και στα τελευταία δύο ματς με Σίξερς και Μπακς σημείωσε 24 και 25 πόντους αντίστοιχα. Το όριο βρίσκεται στους 18 και το πιάνει τέσσερα σερί παιχνίδια. Πάνω από το 2.65 το διπλό στο -5,5 σε συνδυασμό με τους 18 πόντους του Κούζμα.

Λ.Α. Λέικερς - Νέα Υόρκη: Προγνωστικά και Ανάλυση

Οι Λέικερς γνώρισαν εννιά ήττες στα τελευταία 13 παιχνίδια τους. Το ρεκόρ τους είναι 1-4 με τον Λεμπρόν Τζέιμς εκτός εδώ και πέντε αγώνες. Το πιθανότερο είναι πως ο «βασιλιάς» θα λείψει και απόψε (06/02 03:30 Live από το SPORT24), αφού δίνεται doubtful.

Η ομάδα του Φρανκ Βόγκελ έχασε οριακά 111-110 το ντέρμπι του Λ.Α. από τους Κλίπερς. Ο Αντονι Ντέιβις είχε 30 πόντους και 17 ριμπάουντ, αλλά αστόχησε σε σουτ στην εκπνοή για τη νίκη. Η παρουσία του AD αναμένεται αρκετή προκειμένου οι Λέικερς να κερδίσουν τους απογοητευτικούς Νικς (24-28), οι οποίοι είναι καθηλωμένοι στη 12η θέση της Ανατολής, έχοντας χάσει επτά από τα τελευταία εννιά παιχνίδια τους.

Τίμιος ο άσος στο 1.75, ανεβαίνει στο ελκυστικό 3.10 σε combo με το double-double του Ντέιβις, ο οποίος απόντος του Τζέιμς είναι ξεκάθαρα το No1 των Λέικερς και στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς έχει 29,5 πόντους κατά μέσο όρο με 55% ποσοστό ευστοχίας και 12,3 ριμπάουντ!

Σάρλοτ - Μαϊάμι: Προγνωστικά και Ανάλυση

Σημάδια κάμψης παρουσιάζει η Σάρλοτ (28-25) με τρεις σερί ήττες και πέντε στα τελευταία επτά ματς. Στο πιο πρόσφατο έχασε 101-102 από το Κλίβελαντ, ωστόσο χρειάστηκε να κάνει ανατροπή 17 πόντων στην τέταρτη περίοδο για να διεκδικήσει τη νίκη. Προηγήθηκε με τρεις ένα λεπτό πριν τη λήξη, αλλά εκεί δέχθηκε τέσσερις αναπάντητους πόντους και τελικά έχασε δίκαια σε παιχνίδι, που στο μεγαλύτερό του διάστημα δεν έπαιξε καλά.

Γενικά, οι Χόρνετς, παρότι διαθέτουν πλούσιο ταλέντο δυσκολεύονται πολύ απέναντι σε ομάδες που παίζουν καλή άμυνα και μία τέτοια είναι και το Μαϊάμι (33-20). Οι Χιτ μετά από τρεις κολλητές ήττες, επιβεβαίωσαν εύκολα τον φαβοριτισμό τους στο Σαν Αντόνιο και με την επιστροφή απόψε του Τζίμι Μπάτλερ, μπορούν να εκμεταλλευτούν ότι η Σάρλοτ δίνει back to back παιχνίδι. Οκ το 1.70 στο διπλό (06/02 02:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24).

Πόρτλαντ - Μιλγουόκι: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το Μιλγουόκι (31-21) ξεκινάει απόψε μία περιοδεία τεσσάρων αγώνων στη Δύση και η αναμέτρηση στο Πόρτλαντ (06/02 05:00 Live από το SPORT24) του δίνει το δικαίωμα να ξεκινήσει με το δεξί, πριν πάει στο Λ.Α. για τα κολλητά ματς Κλίπερς και Λέικερς και καταλήξει στην έρημο της Αριζόνα για το παιχνίδι πρόκληση με τους Σανς.

Οι Μπακς μετρούν πέντε νίκες στα τελευταία επτά ματς, δεν έχουν σημαντικές απουσίες και αναμένονται φρέσκοι, αφού έχουν δώσει μόνο έναν αγώνα αυτήν την εβδομάδα, το 112-98 επί της Ουάσινγκτον, όπου ο Γιάννης πέτυχε το τέταρτο triple-double του τη φετινή σεζόν.

Το Πόρτλαντ (21-32) αντίθετα παραπαίει με έξι ήττες στα επτά πιο πρόσφατα ματς. Εχασε χθες από την Οκλαχόμα για δεύτερη φορά μέσα σε πέντε μέρες και τώρα δίνει back to back.

Συν τοις άλλοις, είναι φανερό πως ο οργανισμός έχει λάβει την απόφαση να προχωρήσει σε rebuilding και πρακτικά δεν στοχεύει σε τίποτα τη φετινή σεζόν. Αυτό τουλάχιστον μαρτυράει το trade της Παρασκευής, όπου οι Μπλέιζερς έστειλαν δύο από τους καλύτερους παίκτες τους, τον Πάουελ και τον Κόβινγκτον στους Κλίπερς για να πάρουν τους Μπλέντσο, Γουίνσλοου, Κίον Τζόνσον και ένα πικ δευτέρου γύρου το 2025. Οι περισσότεροι πλέον παίκτες των Μπλέιζερς, νιώθουν αβεβαιότητα για το μέλλον τους στην ομάδα, αφού το επόμενο διάστημα δεν αποκλείεται να προκύψει κι άλλο trade.

Υπό αυτές τις συνθήκες, το Μιλγουόκι λογικά δεν θα συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα για να επιβληθεί στο Moda Center. Στο 1.65 το διπλό με -8,5 πόντους χάντικαπ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουάσινγκτον – Φοίνιξ: 2 -5,5 & Κούζμα 18+ πόντοι (απόδοση 2.67), 02:00
  • Σάρλοτ – Μαϊάμι: 2 (απόδοση 1.70), 02:00
  • Λ.Α. Λέικερς – Νέα Υόρκη: 1 & Ντέιβις double-double (απόδοση 3.10), 03:30
  • Πόρτλαντ – Μιλγουόκι: 2 -8,5 (απόδοση 1.65), 05:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ