ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Κλειδώνουν την τετράδα οι Σίξερς στο 2.00

Ο τεχνικός των Φιλαντέλφεια Σίξερς, Ντοκ Ρίβερς κόντρα στους Μέμφις Γκρίζλις
Ο τεχνικός των Φιλαντέλφεια Σίξερς, Ντοκ Ρίβερς Ⓒ 2021 BRANDON DILL/ASSOCIATED PRESS

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα του ΝΒΑ πριν την αυριανή τελευταία ημέρα της regular season, που παίζουν και οι 30 ομάδες της λίγκας.

Η Φιλαντέλφεια (49-31) στον προτελευταίο αγώνα της για τη regular season φιλοξενεί την Ιντιάνα (25-55). Οι Σίξερς, μετά την ήττα που υπέστησαν στο Τορόντο και τη νίκη που έκαναν χθες οι Μπακς στο Ντιτρόιτ, ξεχνούν οριστικά τη δεύτερη θέση της Ανατολής.

Η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς έχει ακόμη κάποιες πιθανότητες να βάλει από κάτω τη Βοστώνη και να τερματίσει τρίτη, ωστόσο το πιθανότερο είναι πως θα καταλήξει τέταρτη, διότι χάνει σε πιθανή ισοβαθμία με τους Σέλτικς. Υπάρχει και ένα ενδεχόμενο να πέσει πέμπτη, αν χάσει και τα δύο παιχνίδια που απομένουν με Ιντιάνα και Ντιτρόιτ και παράλληλα κερδίσουν οι Ράπτορς στη Νέα Υόρκη.

Συνεπώς, το αποψινό ματς δεν είναι αδιάφορο για τους Σίξερς, οι οποίοι θέλουν μίνιμουμ να κλειδώσουν την τετράδα (20:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Από την άλλη, οι Πέισερς έχουν εξελιχθεί σε... περιφερόμενος θίασος. Μετρούν οχτώ σερί ήττες, έχοντας σε αυτό το διάστημα δεχθεί τέσσερις φορές πάνω από 130 πόντους και επτά φορές πάνω από 120.

Υπενθυμίζεται, ότι πριν τέσσερα βράδια, οι Σίξερς είχαν κερδίσει μέσα στην Ιντιάνα με 131-122. Λογικά, ψηλά θα πάει και το σημερινό ματς, αφού η άμυνα των Πέισερς είναι τελείως χαλαρή και ο Εμπίντ δεν κατεβαίνει κάτω από τους 30, καθώς θέλει να πάρει το βραβείο του πρώτου σκόρερ. Στον διπλασιαμό το combo άσος με -8,5 πόντους και Over 225,5.

Μέμφις - Νέα Ορλεάνη: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Νέα Ορλεάνη (36-34) γνωρίζει ότι θα παίξει με το Σαν Αντόνιο στο play-in tournament, ωστόσο δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη το πλεονέκτημα έδρας. Για να συμβεί αυτό, χρειάζεται είτε να κάνει μία νίκη στα δύο ματς που απομένουν με Μέμφις (55-25) και Γκόλντεν Στέιτ, είτε να μην κάνουν το 2/2 οι Σπερς, που παίζουν με Γουόριορς και Μάβερικς.

Το πιθανότερο είναι πως οι φορμαρισμένοι Πέλικανς, των πέντε νικών στα τελευταία έξι ματς, θα πάρουν τελικά την ένατη θέση και το πλεονέκτημα έδρας στο πρώτο παιχνίδι του play-in. Άλλωστε, οι Σπερς απόψε θα παίξουν αποδεκατισμένοι κόντρα στους Γουόριορς.

Οι Γκρίζλις είναι θεωρητικά αδιάφοροι, αφού έχουν τσεκάρει ότι θα μπουν στην postseason με το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ σε ολόκληρο το ΝΒΑ. Το γεγονός πάντως ότι έρχονται από δύο κολλητές ήττες, μάλλον θα αυξήσει την εγρήγορσή τους. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να επιστρέψει απόψε και ο Μοράντ, ο οποίος έχασε τα προηγούμενα εννιά ματς, αλλά έχει αναβαθμιστεί τώρα σε questionable.

Λογικό φαβορί ο άσος στο 1.40 (10/04 01:00 Live από το SPORT24). Ανεβαίνει στο 1.80 με το Over 216,5. Υπενθυμίζεται, ότι οι δύο τελευταίες νίκες των Γκρίζλις επί των Πέλικανς, τον Μάρτιο και τον Φεβρουάριο αντίστοιχα, ήρθαν με μεγάλα σκορ (132-111, 122-109).

Σαν Αντόνιο - Γκόλντεν Στέιτ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το Γκόλντεν Στέιτ (51-29) είναι μισό παιχνίδι μπροστά από το Ντάλας και σε περίπτωση μεταξύ τους ισοβαθμίας θα χάσει την τρίτη θέση. Λογικά λοιπόν, οι Γουόριορς, έστω και χωρίς τους Splash Brothers (Κάρι και Τόμπσον) πάνε απόψε να κερδίσουν στο Σαν Αντόνιο για να παραμείνουν τρίτοι στη Δύση (10/04 03:30 Live από το SPORT24).

Το παιχνίδι, υπό φυσιολογικές συνθήκες, δεν θα ήταν εύκολη υπόθεση, ωστόσο οι Σπερς θα κατέβουν χωρίς τους τέσσερις πρώτους σκόρερ τους (Μάρεϊ, Τζόνσον, Πελτλ και Βάσελ). Με αυτές τις απουσίες, δύσκολα η ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς θα ανταποκριθεί απέναντι στο τρίτο καλύτερο defensive rating (106,7) του ΝΒΑ. Το διπλό με -2,5 πόντους σε κόμπο με το Under 238,5 στο αξιοπρεπές 1.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φιλαντέλφεια – Ιντιάνα: 1 -8,5 & Over 225,5 (απόδοση 2.00), 20:00
  • Μέμφις – Νέα Ορλεάνη: 1 & Over 216,5 (απόδοση 1.80), 01:00
  • Σαν Αντόνιο – Γκόλντεν Στέιτ: 2 -2,5 & Under 238,5 (απόδοση 1.80), 03:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ