ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Με το 1.80 των Μπακς και του Γιάννη

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo drives past Philadelphia 76ers' Joel Embiid during the second half of an NBA basketball game Thursday, Feb. 17, 2022, in Milwaukee. The 76ers won 123-120. (AP Photo/Morry Gash)
Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo drives past Philadelphia 76ers' Joel Embiid during the second half of an NBA basketball game Thursday, Feb. 17, 2022, in Milwaukee. The 76ers won 123-120. (AP Photo/Morry Gash) 2022 AP PHOTO/MORRY GASH

Η τιτανομαχία του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον Τζόελ Εμπίντ κλέβει την παράσταση από το αποψινό πρόγραμμα του ΝΒΑ.

Ολα τα βλέμματα απόψε στο ΝΒΑ θα πέσουν πάνω στο παιχνίδι των Μπακς στη Φιλαντέλφεια (30/03 02:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24), εκεί όπου ο δύο φορές MVP, Γιάννης Αντετοκούνμπο θα αναμετρηθεί με το πρώτο φαβορί για τον τίτλο του MVP φέτος, Τζόελ Εμπίντ.

Οι δύο ομάδες έχουν το ίδιο ρεκόρ, 46-28 και μετρούν από μία νίκη στα μεταξύ τους ματς φέτος. Άρα, όποια κερδίσει απόψε θα πάρει το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας στο φινάλε της κανονικής περιόδου.

Η αναμέτρηση συνεπώς είναι πολύ σημαντική και θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την τελική κατάταξη των Μπακς και των Σίξερς στην Ανατολή. Το θετικό για το Μιλγουόκι είναι πως απόψε θα έχει την καλύτερη δυνατή πεντάδα στο παρκέ, δηλαδή τους Χολιντέι, Αλεν, Μίντλετον και Λόπεζ δίπλα στον Γιάννη. Με αυτήν την πεντάδα, οι Μπακς έχουν παίξει φέτος μόλις τρία ματς και τα έχουν κερδίσει.

Με τον Μάικ Μπουντενχόλτσερ στο τιμόνι τους, τα "ελάφια" έχουν ρεκόρ 8-3 κόντρα στους Σίξερς, ενώ ο Αντετοκούνμπο στα δύο φετινά ματς απέναντι στη Φιλαντέλφεια έχει σημειώσει 31 και 32 πόντους αντίστοιχα.

Οι Σίξερς έχουν ρεκόρ 10-5 από τότε που έβαλαν στη μηχανή τους τον Τζέιμς Χάρντεν, με τον Εμπίντ βέβαια να παραμένει το απόλυτο Νο1 της ομάδας, σκοράροντας κατά μέσο όρο 30,2 πόντους μέσα στον Μάρτιο.

Οπως δείχνει και το πολύ κλειστό σετ, αναμένεται μεγάλο ντέρμπι απόψε στην πόλη της αδελφικής αγάπης. Φυσικά, σε τιμές αουτσάιντερ, οι πλήρεις Μπακς παίζονται απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Οι πρωταθλητές έχουν το μέταλλο για να ανταποκρίνονται σε τέτοιου είδους ματς και φυσικά μπορούν να περιορίσουν τα δύο βασικά επιθετικά ατού των Σίξερς.

Ο Χολιντέι είναι εξαιρετικός αμυντικός και έχει τη δυνατότητα να βγάλει τον Χάρντεν έξω από τα νερά του, ενώ ο Λόπεζ με το μέγεθός του μπορεί να δημιουργήσει ένα τεράστιο τείχος μαζί με τον Γιάννη, μπροστά στον Εμπίντ.

Το διπλό προσφέρεται σε τιμές διπλασιασμού. Πιο safe μπορούμε να το επιλέξουμε και με 4,5 πόντους χάντικαπ, παίζοντας παράλληλα και το double-double του Γιάννη, ο οποίος βγαίνει πάντα μπροστά στα μεγάλα ματς και έχει 13 double-doubles στις τελευταίες 15 συμμετοχές του. Στο 1.80 το συγκεκριμένο combo.

Μπρούκλιν - Ντιτρόιτ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το Μπρούκλιν (39-36) προσπαθεί να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για την εξάδα στην Ανατολή και λογικά δεν θα έχει πρόβλημα να κερδίσει το Ντιτρόιτ (20-55). Το χάντικαπ πάντως έχει βγει αρκετά ψηλά (13,5) και πρακτικά καθιστά ασύμφορο τον άσο (30/03 02:30 Live από το SPORT24).

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχουν τα ατομικά στατιστικά του Κέιντ Κάνιγχαμ. Ο ρούκι των Πίστονς βελτιώνεται σταθερά κι έχει πλέον αποκτήσει ηγετικό ρόλο στα "πιστόνια", εκμεταλλευόμενος και την απουσία του τραυματία Τζέραμι Γκραντ. Ο 20χρονος γκαρντ σημειώνει 21,6 πόντους μέσα στον Μάρτιο και μοιράζει 7,2 ασίστ.

Στα εννιά πιο πρόσφατα ματς, δεν έχει πέσει σε κανένα κάτω από τις έξι ασίστ, ενώ στα τελευταία 14, έχει σκοράρει από 19 πόντους και πάνω 11 φορές. Στο 2,25 να κλείσει το αποψινό ματς στο Μπρούκλιν με μίνιμουμ 19 πόντους και 6 ασίστ.

Ντάλας - Λ.Α. Λέικερς: Προγνωστικά και Ανάλυση

Οι Λέικερς (31-43) βρίσκονται οριακά πια στη δεκάδα της Δύσης, μόλις μισό παιχνίδι μπροστά από τους 11ους Σπερς. Το ενδεχόμενο λοιπόν να χάσουν ακόμη και το play-in tournament είναι πλέον ορθάνοιχτο.

Οι Μάβερικς (46-29) από την άλλη, έκαναν το καθοριστικό βήμα για την τετράδα, κερδίζοντας τους Τζαζ και απόψε είναι το ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης, με το χάντικαπ να ξεπερνάει τους 11 πόντους.

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με την injury list των Λέικερς, οι Λεμπρόν και Ντέιβις δίνονται doubtful, άρα το πιθανότερο είναι πως θα μείνουν και οι δύο εκτός. Αυτό σημαίνει ότι το βάρος θα πέσει κυρίως στον Ράσελ Γουέστμπρουκ, ο οποίος όταν λείπει ο Τζέιμς, κινεί τα νήματα με πολύ μεγαλύτερη ελευθερία (30/03 02:30 Live από το SPORT24).

Ο Γουέστμπρουκ στα τελευταία πέντε ματς σκοράρει 21,2 πόντους. Επίσης, στα έξι παιχνίδια κόντρα στο Ντάλας, με αντίπαλο τον Λούκα Ντόντσιτς, έχει κατά μέσο όρο 27,8 πόντους, 10 ριμπάουντ και 7,8 ασίστ. Στο 1.91 το over 19,5 πόντοι του Γουέστμπρουκ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φιλαντέλφεια – Μιλγουόκι: 2 +4,5 & Γιάννης Αντετοκούνμπο double-double (απόδοση 1.80), 02:00
  • Μπρούκλιν – Ντιτρόιτ: Κάνιγχαμ 19+ πόντοι & 6+ ασίστ (απόδοση 2.25), 02:30
  • Ντάλας – Λ.Α. Λέικερς: Γουέστμπρουκ Over 19,5 πόντοι (απόδοση 1.91), 02:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ