ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Με το 2.30 στη γιγαντομαχία Γιάννη - Εμπίντ

Ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο άσος των Φιλαντέλφεια Σίξερς, Τζόελ Εμπίντ
Ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο άσος των Φιλαντέλφεια Σίξερς, Τζόελ Εμπίντ Ⓒ 2020 MORRY GASH/ASSOCIATED PRESS

Πέντε παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας στο ΝΒΑ, ξεχωρίζει ασφαλώς η μεγάλη αναμέτρηση των Μπακς με τους Σίξερς. Βγαίνουν επίσης στοιχηματικές επιλογές από το Μπρούκλιν και τη Νέα Ορλεάνη.

Το Μπρούκλιν (31-27) μετρούσε 11 σερί ήττες, ωστόσο δύο μέρες μετά το trade, που έστειλε τον Χάρντεν στη Φιλαντέλφεια, οι Νετς απάντησαν με δύο κολλητές νίκες. Αρχικά, κέρδισαν τους Κινγκς και εν συνεχεία έκαναν μία επική ανατροπή επί των Νικς, τη μεγαλύτερη στην ιστορία του franchise γυρίζοντας το ματς από το -28.

Σε αυτή τη βελτίωση, είναι σημαντική η συμβολή των νεοφερμένων Σεθ Κάρι και Αντρέ Ντράμοντ, που έδωσαν σουτ και μέγεθος αντίστοιχα, στην ομάδα του Στιβ Νας. Φυσικά, δεν μπορεί να αγνοηθεί και το ανέβασμα του rookie Καμ Τόμας, που έχει 17,9 πόντους μέσα στον Φεβρουάριο.

Παρότι λοιπόν, οι Νετς θα αγωνιστούν απόψε (18/02 02:30 Cosmote Sport 7HD) ξανά χωρίς τους τρεις σούπερ σταρ τους (Ντουράντ, Ιρβινγκ, Σίμονς), δίνονται φαβορί απέναντι στην Ουάσινγκτον (26-31), η οποία με τη σειρά της έχει σταθερά εκτός τον Μπιλ και τον Πορζίνγκις και το ρεκόρ της είναι 3-10 στα τελευταία 13 ματς.

Ο άσος προσφέρεται οριακά πάνω από το 1.60 με -2,5 πόντους χάντικαπ. Μπορεί ωστόσο να ξεπεράσει το 2.85 σε combo με τα over 11,5 ριμπάουντ του Ντράμοντ. Σημειώνεται, ότι οι Γουίζαρντς εκτός από τον Πορζίνγκις, έχουν στα επίσης στα «πιτς» τον Γκάφορντ, ενώ ο Μπράιαντ παίζει ακόμη με περιορισμό λεπτών, καθώς προέρχεται από τραυματισμό. Εν ολίγοις, οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν το size για να τα βάλουν με τον Ντράμοντ, ο οποίος κόντρα στους Νικς κατέβασε 19 ριμπάουντ!

Μιλγουόκι - Φιλαντέλφεια: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η κόντρα των Μπακς (36-23) με τους Σίξερς (34-23), ή αν θέλετε του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον Τζόελ Εμπίντ είναι σίγουρα το καλύτερο ορεκτικό εν όψει των τριήμερων εκδηλώσεων του All-Star (18/02 03:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24).

Η Φιλαντέλφεια έρχεται από την εντός έδρας συντριβή με 135-87 κόντρα στη Βοστώνη. Αυτή είναι έκτη πιο βαριά ήττα της ιστορίας της, σε ένα ματς, που ο Εμπίντ σημείωσε μόλις 19 πόντους, τους λιγότερους μετά τις 15 Δεκεμβρίου.

Η αλήθεια είναι πως η δομή των Σίξερς έχει διαταραχθεί αρκετά μετά το trade deadline και την αποχώρηση των Κάρι και Ντράμοντ. Το θετικό ωστόσο είναι, πως το πρόβλημα τραυματισμού του Χάρντεν δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρό και ο πρώην άσος των Νετς αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Φιλαντέλφεια την επόμενη εβδομάδα, μετά το All-Star.

Το Μιλγουόκι από την πλευρά του, αντέδρασε στις δύο κολλητές ήττες με Φοίνιξ και Πόρτλαντ, κερδίζοντας την Ιντιάνα, σε ένα ματς που ο Αντετοκούνμπο έκανε πάρτι με 50 πόντους. Ο Γιάννης είναι από τους βασικούς διεκδικητές και φέτος του τίτλου του MVP. Στην κούρσα πάντως, φαίνεται πως προηγείται ο Εμπίντ.

Προφανώς, η μεταξύ τους μονομαχία αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και φυσικά κανένας εκ των δύο δεν πρόκειται να κάνει πίσω σε αυτό το ματς. Το κάτω όριο στους πόντους του Greek Freak είναι στο 28 και του Εμπίντ στο 30. Το να πιάσουν και οι δύο τα χαμηλά όρια αποδίδει 2.30. Σημειώνεται ότι ο Καμερουνέζος άσος των Σίξερς έβαλε 30+ πόντους δέκα φορές στα τελευταία 15 ματς και ο Γιάννης σκόραρε 28+ 18 φορές στα 22 πιο πρόσφατα.

Νέα Ορλεάνη - Ντάλας: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το Ντάλας (34-24) τα πηγαίνει περίφημα μέσα στο 2022. Μετά την αλλαγή του χρόνου έχει ρεκόρ 18-6 και το δεύτερο κορυφαίο defensive rating στη λίγκα. Εντυπωσιακός εξάλλου, είναι ο Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος μετράει 34,4 πόντους στα τελευταία οχτώ ματς!

Στον αντίποδα, η Νέα Ορλεάνη (23-35), έχει ρεκόρ 1-3 από την ημέρα που πρόσθεσε στο ρόστερ της τον Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, εμφανίζοντας προς το παρόν έλλειμμα ισορροπίας στο παιχνίδι της. Τίμιο το διπλό σε τιμές οριακά πάνω από το 1.70 (18/02 03:30 Live από το SPORT24).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπρούκλιν – Ουάσινγκτον: 1 -2,5 & Ντράμοντ Over 11,5 ριμπάουντ (απόδοση 2.87), 02:30
  • Μιλγουόκι – Φιλαντέλφεια: Αντετοκούνμπο 28+ πόντους & Εμπίντ 30+ πόντους (απόδοση 2.30), 03:30
  • Νέα Ορλεάνη – Ντάλας: 2 (απόδοση 1.72), 03:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ