ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Οι φιλόδοξοι Καβς και ο φορμαρισμένος Σιακάμ

Ο άσος των Τορόντο Ράπτορς, Πασκάλ Σιακάμ κόντρα στους Σάρλοτ Χόρνετς
Ο άσος των Τορόντο Ράπτορς, Πασκάλ Σιακάμ Ⓒ 2022 JACOB KUPFERMAN/ASSOCIATED PRESS

Το φορμαρισμένο Τορόντο, το ντεμπούτο του ΛεΒερτ στο Κλίβελαντ, το Γκόλντεν Στέιτ που δίνεται αουτσάιντερ στη Γιούτα και το Σικάγο, που προσφέρει σκορ και θέαμα αποτελούν τις τέσσερις στοιχηματικές επιλογές μας για απόψε από το NBA.

Το trade με τον Κάρις ΛεΒερτ αποδεικνύει ότι η όρεξη στο Κλίβελαντ (33-21) έχει ανοίξει για τα καλά. Οι Καβαλίερς έστειλαν στην Ιντιάνα τον τραυματία Ρούμπιο και έδωσαν τρία μελλοντικά picks για να προσθέσουν στη δύναμη τους, ένα παιδί που κατάγεται από το Οχάιο και αναμένεται να ισχυροποιήσει την περιφερειακή τους γραμμή εν όψει playoffs.

Ο ΛεΒερτ προπονήθηκε κανονικά με τη νέα του ομάδα την Τρίτη και απόψε θα είναι διαθέσιμος για το ντεμπούτο του κόντρα στους Σπερς (10/02 02:00 Live από το SPORT24). Ο 27χρονος άσος σκοράρει φέτος 18,7 πόντους και στο τελευταίο παιχνίδι του με τη φανέλα της Ιντιάνα, έκανε season-high με 42 πόντους κόντρα στο Σικάγο!

Η ομάδα του Μπίκερσταφ μετράει έξι σερί νίκες εντός έδρας και έχει ρεκόρ 14-2 όταν παίζει ως φαβορί. Εχοντας απόψε και το έξτρα boost της προσθήκης του ΛεΒερτ, αναμένεται να καθαρίσει και το Σαν Αντόνιο (20-34). Στο 1.60 ο άσος με -3,5 πόντους.

Οκλαχόμα - Τορόντο: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το Τορόντο (29-23) βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μετράει έξι διαδοχικές νίκες και έχει πλέον πατήσει στην πρώτη εξάδα της Ανατολής.

Ο Πασκάλ Σιακάμ, μπορεί να μην επιλέχθηκε φέτος για το All-Star, ωστόσο κατά τη διάρκεια του νικηφόρου σερί είναι εξαιρετικός με 24 πόντους, 11 ριμπάουντ και 5,5 ασίστ ανά αγώνα. Ειδικά στο τρίποντο έχει απογειώσει τα νούμερά του, σουτάροντας με 47,5% αυτό το διάστημα.

Τώρα, ο Σιακάμ τίθεται αντιμέτωπος με τον αγαπημένο του αντίπαλο, την Οκλαχόμα (17-36), κόντρα στην οποία σουτάρει με 62,5% (10/02 03:00 Live από το SPORT24). Απέναντι σε καμία άλλη ομάδα δεν έχει τέτοια ποσοστά. Στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στους Θάντερ, ο Σιακάμ είχε 10/15 σουτ και έκανε double-double με 23 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Εκτός απροόπτου, οι φορμαρισμένοι Ράπτορς θα κερδίσουν τους αδύναμους Θάντερ, που έχουν σταθερά εκτός τον κορυφαίο τους παίκτη, Τζίλτζεους-Αλεξάντερ και μετρούν 14 ήττες στα τελευταία 18 ματς. Η νίκη των Καναδών με 5,5 πόντους χάντικαπ προσφέρεται στο 1.40+, ωστόσο μπορεί να ανέβει πάνω από το 2.00 σε combo με τους 20+ πόντους του Σιακάμ, όριο που ο Καμερουνέζος άσος έχει πιάσει 13 φορές, στα 16 προηγούμενα παιχνίδια.

Γιούτα - Γκόλντεν Στέιτ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ωραίο ματς στη Γιούτα (10/02 05:00 Live από το SPORT24), όπου οι Τζαζ (33-21) υποδέχονται τους Γουόριορς (41-13). Το σετ προξενεί εκ πρώτης όψεως μία εντύπωση, καθώς το Γκόλντεν Στέιτ, που μετράει εννιά σερί νίκες, προσφέρεται αουτσάιντερ. Αυτό μπορεί να εξηγηθεί εν μέρει από το απουσιολόγιο των Dubs, που έχουν εκτός τους Τόμπσον, Γκριν, Ιγκουοντάλα, Μπιέλιτσα και αμφίβολο τον Λούνεϊ.

Από την άλλη πάντως, οι Τζαζ συνεχίζουν να έχουν εκτός την κολόνα της άμυνάς τους, τον Ρουντί Γκομπέρ και παρότι μετρούν 3/3 νίκες μέσα στον Φεβρουάριο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήταν αποκαρδιωτικοί τον Ιανουάριο με ρεκόρ 4-12.

Το Γκόλντεν Στέιτ έχει ήδη κερδίσει δύο φορές φέτος τη Γιούτα και αναμένεται τουλάχιστον ανταγωνιστικό απόψε στο Σολτ Λέικ. Με δεδομένο ότι λείπει ο Τόμπσον, η δεύτερη επιθετική απειλή των Γουόριορς, πίσω από τον Κάρι, θα είναι ο Αντριου Γουίγκινς.

Ο 26χρονος σμολ φόργουορντ σημειώνει φέτος 18,1 πόντους και σκόραρε τουλάχιστον 15 τέσσερις φορές στα τελευταία πέντε ματς. Με βασικό αντίπαλο τον μέτριο αμυντικό, Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς λογικά θα πιάσει ξανά το συγκεκριμένο όριο. Σε τιμές άνω του 2,00 το combo 15+ πόντοι ο Γουίγκινς και διπλό με χάντικαπ 7,5 πόντων.

Σάρλοτ - Σικάγο: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Σάρλοτ (28-27) μετράει πέντε διαδοχικές ήττες. Ισοφάρισε το χειρότερό της σερί φέτος και υποχώρησε στην ένατη θέση της Ανατολής. Οι Χόρνετς ψάχνουν απεγνωσμένα απαντήσεις (10/02 02:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24) κόντρα στο Σικάγο (33-21), που στα τελευταία τέσσερα ματς, κέρδισε μόνο την απογοητευτική Ιντιάνα.

Το θετικό για τους Μπουλς είναι ότι γύρισε ο ΛαΒιν, το αρνητικό είναι πως παραμένουν εκτός σημαντικοί παίκτες του ροτέισον (Μπολ, Καρούζο, Γουίλιαμς, Ντοσούνμου) με συνέπεια η ομάδα του Μπίλι Ντόνοβαν να έχει χάσει τελείως τη σκληράδα της.

Τα παιχνίδια του Σικάγο εξελίσσονται εσχάτως σε φεστιβάλ επίθεσης. Είναι χαρακτηριστικό πως στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια των «ταύρων» σημειώθηκαν έξι φορές πάνω από 230 πόντοι! Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στο Spectrum Center, αφού οι Χόρνετς είναι φύσει επιθετική ομάδα και ψάχνουν απόψε ένα ξέσπασμα για να πάρουν τα πάνω τους. Το Νοέμβριο, στο United Center, το μεταξύ τους ματς είχε λήξει 133-119. Στο 1.62 το over 231,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κλίβελαντ – Σαν Αντόνιο: 1 -3,5 (απόδοση 1.60), 02:00
  • Σάρλοτ – Σικάγο: Over 231,5 (απόδοση 1.62, 02:30
  • Οκλαχόμα – Τορόντο: 2 -5,5 & Σιακάμ 20+ πόντοι (απόδοση 2.07), 03:00
  • Γιούτα – Γκόλντεν Στέιτ: 2+7,5 & Γουίγκινς 15+ πόντοι (απόδοση 2.05), 05:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ