ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Παίρνουν εκδίκηση οι Σανς σε τιμές διπλασιασμού

Ο Ντέβιν Μπούκερ των Σανς
Ο Ντέβιν Μπούκερ των Σανς AP PHOTO/MATT YORK

Τέσσερις αναμετρήσεις στο αποψινό πρόγραμμα του ΝΒΑ. Βγαίνει μπροστά ο Μπρουκς για τους Γκρίζλις, Παίρνουν εκδίκηση οι Σανς. Επιστρέφουν στις νίκες οι Χιτ. Συνεχίζει τα double-doubles ο Γουέντελ Κάρτερ Τζούνιορ.

Το Μέμφις (47-22) δίνει στην Ιντιάνα (23-46) το δεύτερο παιχνίδι του από τα τέσσερα που περιλαμβάνει η τρέχουσα περιοδεία του (16/03 01:00 Live από το SPORT24). Οι Γκρίζλις μετρούν τρεις σερί νίκες και επτά στα τελευταία εννιά ματς. Έχουν ακριβώς το ίδιο ρεκόρ με τους Γουόριορς, με τους οποίους παλεύουν για τη δεύτερη θέση της Δύσης.

Από την άλλη, οι Πέισερς απλά περιμένουν να τελειώσει η regular season, αφού δεν έχουν καμία ελπίδα να προλάβουν το play-in tournament στην Ανατολή. Η ομάδα του Ρικ Καρλάιλ έχασε τα τέσσερα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια της και από την αρχή του Φεβρουαρίου έχει ρεκόρ 4-13 σε 17 αγώνες.

Για το αποψινό ματς πάντως, η Ιντιάνα ίσως δεν είναι χαμένη από χέρι, διότι το Μέμφις έχει doubtful τον Τζα Μοράντ. Το πιθανότερο λοιπόν είναι πως ο ηγέτης των Γκρίζλις δεν θα αγωνιστεί. Προφανώς, πρόκειται για τεράστια απώλεια, διότι μιλάμε για έναν από τους τέσσερις επικρατέστερους για τον τίτλο του MVP της φετινής σεζόν.

Χωρίς τον Μοράντ θα πρέπει άλλος να τραβήξει το σκοράρισμα για το Μέμφις. Το θετικό για τις "αρκούδες" είναι ότι επέστρεψε μετά από δύο μήνες απουσίας ο Ντίλον Μπρουκς. Ο 26χρονος φόργουορντ έπαιξε 26 λεπτά στη νίκη επί της Οκλαχόμα και σημείωσε 15 πόντους. Πιθανότατα κόντρα στην Ιντιάνα θα πάρει περισσότερο χρόνο. Φέτος έχει 18,3 πόντους κατά μέσο όρο. Στο 1.83 το over 18,5 του υπαρχηγού των Γκρίζλις.

Οποιος θέλει να ρισκάρει με κάποιο combo για ακόμη καλύτερη απόδοση, μπορεί να δει και το line του Ταϊρίς Χαλιμπέρτον. Ο 22χρονος πόιντ-γκαρντ έφυγε από το... χάος του Σακραμέντο και έχει βρει την υγειά του στην Ιντιάνα, όπου ο Καρλάιλ είναι φανερό πως θέλει να τον εξελίξει σε παίκτη τοπ κλάσης. Ο Χαλιμπέρτον σε 13 εμφανίσεις του με τη φανέλα των Πέισερς έχει σκοράρει πάνω από 16 πόντους δέκα φορές. Στο 1.80 να το κάνει και κόντρα στο Μέμφις. Στο 3.30 σε συνδυασμό με το over του Μπρουκς.

Ορλάντο - Μπρούκλιν: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το Μπρούκλιν (35-33) παίζει απόψε στη Φλόριντα (16/03 01:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24) κόντρα στο Ορλάντο (18-51) με στόχο να διευρύνει το νικηφόρο σερί του στα τέσσερα παιχνίδια. Οι Νετς έρχονται από τη δραματική νίκη επί των Νικς στο ντέρμπι της Νέας Υόρκης, όπου ο Κέβιν Ντουράντ ήταν διαστημικός με 53 πόντους!

Το θετικό για τους Νετς τώρα, είναι πως επιστρέφει ο Καϊρί Ιρβινγκ, ο οποίος ως γνωστόν έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στα εκτός έδρας παιχνίδια. Ο Ιρβινγκ οφείλει απόψε να πάρει λίγο βάρος από τους ώμους του KD, που κόντρα στους Νικς επιχείρησε 37 σουτ!

Στις τελευταίες επτά συμμετοχές του, ο Ιρβινγκ σημειώνει κατά μέσο όρο 30,9 πόντους. Βατό line οι 23 πόντοι, το έχει πιάσει φέτος 11 φορές σε 18 αγώνες.

Από το Ορλάντο, ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι ο Γουέντελ Κάρτερ Τζούνιορ. Ο 22χρονος σέντερ έχει εξελιχθεί σε μία μηχανή των double-doubles. Έφτασε φέτος τα 31 με αυτό που έκανε στην ήττα από τους Σίξερς, στην παράταση, έχοντας 23 πόντους και 12 ριμπάουντ. Στα τελευταία δέκα ματς, ο Κάρτερ Τζούνιορ μόνο κόντρα στους Πέλικανς δεν έγραψε double-double. Στο 2.75 το combo με τους 23+ πόντους του Ιρβινγκ και το double-double του Κάρτερ Τζούνιορ.

Μαϊάμι - Ντιτρόιτ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το Μαϊάμι (45-24) λογικά δεν θα συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες απόψε (16/03 01:30 Live από το SPORT24) απέναντι στο Ντιτρόιτ (18-50). Οι Χίτ είναι πρακτικά πλήρεις, έρχονται από την ήττα κόντρα στη Μινεσότα και το πιθανότερο είναι πως τα σπασμένα θα πληρώσουν οι Πίστονς. Άλλωστε, η ομάδα του Ερικ Σποέλστρα έχει ρεκόρ 13-4 στα τελευταία 17 ματς και φυσικά θέλει να διατηρήσει την πρώτη θέση της Ανατολής μπροστά από τους Μπακς.

Με τον Κάνινγχαμ questionable λόγω ασθένειας δεν θα είναι εύκολο οι Πίστονς των 27 ηττών σε 34 ματς εκτός έδρας, να επιβιώσουν στην FTX Arena. Είναι λίγο τσιμπημένο το χάντικαπ, το Μαϊάμι πάντως μπορεί να το πάει σε διψήφια διαφορά. Στο 1.62 ο άσος με -10,5 πόντους χάντικαπ.

Νέα Ορλεάνη - Φοίνιξ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στη Νέα Ορλεάνη (16/03 02:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24), οι Πέλικανς (28-40) υποδέχονται τους Σανς (54-14), οι οποίοι στο τελευταίο τους παιχνίδι διέλυσαν τους Λέικερς. Από την πλευρά τους, οι "πελεκάνοι" έβαλαν στοπ σε ένα σερί τεσσάρων ηττών κερδίζοντας το αδύναμο Χιούστον.

Για τους Πέλικανς το θετικό νέο είναι ότι επιστρέφει ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ. Το αρνητικό είναι πως παραμένει εκτός ο Μπράντον Ινγκραμ. Χωρίς τον ηγέτη της, η ομάδα του Γουίλι Γκριν σκοράρει 12,1 πόντους λιγότερους ανά 100 κατοχές.

Υπενθυμίζεται, ότι το Φοίνιξ είχε χάσει από τη Νέα Ορλεάνη στο δεύτερο παιχνίδι του μετά το All-Star. Αυτή τη φορά ο Μόντι Γουίλιαμς και η ομάδα του αναμένονται πολύ πιο υποψιασμένοι και εκτός απροόπτου θα πάρουν ρεβάνς.

Άλλωστε, ο Μπούκερ καλύπτει προς το παρόν μια χαρά και το κενό του τραυματία Κρις Πολ. Ο σούπερ σταρ των "ήλιων" στα τελευταία πέντε ματς έχει επιχειρήσει 40 τρίποντα και έχει ευστοχήσει σε 17. Με τους ρυθμούς που εκτελεί εσχάτως δεν θα έχει λογικά πρόβλημα να βάλει μίνιμουμ δύο τρίποντα και κόντρα στους Πέλικανς. Αυτό το ενδεχόμενο σε συνδυασμό με τη νίκη των Σανς με -2,5 πόντους χάντικαπ προσφέρεται σε τιμές διπλασιασμού.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιντιάνα – Μέμφις: Μπρουκς Over 18,5 πόντοι & Χαλιμπέρτον Over 16,5 πόντοι (απόδοση 3.30), 01:00
  • Ορλάντο – Μπρούκλιν: Ιρβινγκ 23+ πόντοι & Κάρτερ Τζούνιορ double-double (απόδοση 2.75), 01:00
  • Μαϊάμι – Ντιτρόιτ: 1 -10,5 (απόδοση 1.62), 01:30
  • Νέα Ορλεάνη – Φοίνιξ: 2 -2,5 & Μπούκερ 2+ εύστοχα τρίποντα (απόδοση 2.00), 02:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ