ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Shorthanded οι Νικς, ευκαιρία για break οι Πέισερς

New York Knicks guard Jalen Brunson (11) drives to the basket past Indiana Pacers guard Andrew Nembhard (2) during the first half of Game 4 in an NBA basketball second-round playoff series, Sunday, May 12, 2024, in Indianapolis. (AP Photo/Michael Conroy)
New York Knicks guard Jalen Brunson (11) drives to the basket past Indiana Pacers guard Andrew Nembhard (2) during the first half of Game 4 in an NBA basketball second-round playoff series, Sunday, May 12, 2024, in Indianapolis. (AP Photo/Michael Conroy) 2024 AP PHOTO/MICHAEL CONROY

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το Game 5 ανάμεσα στους Νικς και τους Πέισερς για τα playoffs του NBA.

Η Νέα Υόρκη υπερασπίστηκε την έδρα της στα πρώτα δύο παιχνίδια της σειράς με την Ιντιάνα, ωστόσο στην Ιντιανάπολις οι Πέισερς έδωσαν τις απαντήσεις τους και ισοφάρισαν σε 2-2.

Την Κυριακή μάλιστα, επικράτησαν με το επιβλητικό 121-89, έχοντας πάρει προβάδισμα ακόμη και 43 πόντων κατά τη διάρκεια του Game 4. Αυτή είναι η 5η βαρύτερη ήττα στην ιστορία των Νικς στην postseason και η βαρύτερη από το 2012, όταν είχαν χάσει 100-67 κόντρα στους Χιτ.

Μετά το 2-2 της Ιντιάνα άλλαξαν ασφαλώς και τα στοιχηματικά δεδομένα, αφού οι Πέισερς είναι πλέον φαβορί για την πρόκριση στον τελικό της Ανατολής, παρά το γεγονός ότι το πλεονέκτημα έδρας παραμένει στη Νέα Υόρκη.

Οι Νικς ωστόσο, έχουν πληγωθεί πολύ από τους τραυματισμούς και θα είναι όντως έκπληξη αν επιβιώσουν στη συγκεκριμένη σειρά, με τόσο σημαντικές απουσίες. Εξ αρχής απουσιάζει ο Τζούλιους Ραντλ, ο οποίος ως γνωστόν δεν θα αγωνιστεί για το υπόλοιπο της σεζόν. Στο Game 1 τραυματίστηκε στον αστράγαλο ο Μίτσελ Ρόμπινσον και δεν πρόκειται να επιστρέψει πριν τα μέσα Ιουνίου.

Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, τραυματίστηκε και ο Οου Τζι Ανουνόμπι, ο οποίος έλειψε στα δύο παιχνίδια στην Ιντιανάπολις και δεν θα αγωνιστεί ούτε απόψε. Συν τοις άλλοις, είναι εκτός και ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς, με τον Κροάτη να μην έχει αγωνιστεί σε κανένα ματς της σειράς μέχρι στιγμής.

«Ναι έχουμε απουσίες, αλλά αυτό δεν έχει σημασία πλέον. Είμαστε αυτοί που είμαστε και πρέπει να προχωρήσουμε έτσι. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Εάν χάσουμε, χάσαμε», τόνισε ο Τζέιλεν Μπράνσον.

Ο Μπράνσον είναι δεδομένο πως θα βγει μπροστά για τους Νικς στο Game 5, προκειμένου να δώσει ξανά προβάδισμα στην ομάδα του Τομ Τίμποντο. Ο ηγέτης της Νέας Υόρκης είχε 36 πόντους και 5,5 ασίστ κατά μέσο όρο στα πρώτα δύο ματς στο MSG. Βατό για το usage rate που έχει το 30+ πόντοι και ασίστ.

Ταυτόχρονα μπορούμε να ζητήσουμε το χαμηλότερο line (207,5) για το Over. Και στα προηγούμενα τέσσερα ματς της σειράς επιβεβαιώθηκε, ακόμη και στο Game 4, όπου οι Νικς το παράτησαν τελείως. Άλλωστε, το σύνολο του Ρικ Καρλάιλ φημίζεται για το pace που δίνει στους αγώνες του.

Τέλος, αν προσθέσουμε και το διπλό με +7,5 πόντους, φτάνουμε στο 2.15. Η Ιντιάνα έχει το μομέντουμ της σειράς και κυρίως έχει περισσότερες λύσεις κόντρα στους shorthanded Νικς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νέα Υόρκη – Ιντιάνα: 2 +7,5 & Over 207,5 & Μπράνσον 30+ πόντοι και ασίστ (απόδοση 2.15), 03:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ