ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Τα δίνουν όλα οι Τίμπεργουλβς για την ισοφάριση

Ο άσος των Μινεσότα Τίμπεργουλβς Καρλ-Αντονι Τάουνς απέναντι σε όλα την άμυνα των Μέμφις Γκρίζλις
Ο Καρλ-Αντονι Τάουνς απέναντι σε όλα την άμυνα των Μέμφις Γκρίζλις © 2022 BRANDON DILL/ASSOCIATED PRESS

Το Μέμφις βρίσκεται μία νίκη μακριά από την πρόκριση στα ημιτελικά της Δύσης, όμως η Μινεσότα αναμένεται να τα δώσει όλα απόψε για να στείλει τη σειρά σε Game 7.

Η σειρά του Μέμφις με τη Μινεσότα είναι σίγουρα η πιο θεαματική και αμφίρροπη του πρώτου γύρου στα playoffs του ΝΒΑ. Δύο νεανικές και ταλαντούχες ομάδες, που έχουν προσφέρει επικές μάχες μέχρι στιγμής. Είναι χαρακτηριστικό, πως το Game 4 κρίθηκε στον πόντο και το Game 5 στο καλάθι.

Οι Γκρίζλις πήραν το προβάδισμα με 3-2 και την ευκαιρία απόψε να τσεκάρουν την πρόκριση. Οι Τίμπεργουλβς όμως δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη ακόμη (30/04 04:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24).

Μινεσότα - Μέμφις: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η ομάδα του Κρις Φιντς έχασε δύο παιχνίδια, μολονότι μπήκε στο τέταρτο δωδεκάλεπτο με διψήφιο προβάδισμα. Αυτό συνέβη τόσο στο τρίτο ματς της σειράς, όσο και στο πέμπτο.

Παρότι η ήττα στο Game 3 (37-12 επιμέρους σκορ στην 4η περίοδο), ήταν σοκαριστική, οι "λύκοι" εμφάνισαν συγκλονιστικά ψυχικά αποθέματα και απάντησαν στο τέταρτο παιχνίδι. Το ίδιο θέλουν να κάνουν και απόψε, εκμεταλλευόμενοι ότι θα παίξουν στο κατάμεστο Target Center, το οποίο θα κοχλάζει.

Η αλήθεια είναι πως το Μέμφις δείχνει πιο πειθαρχημένη και ολοκληρωμένη ομάδα. Ο Μπράντον Κλαρκ έχει κάνει εκπληκτική δουλειά και στα δύο κομμάτια του παρκέ με την αθλητικότητά του. Ο Ντέσμοντ Μπέιν σούταρε με 47,6% από το τρίποντο στα δύο προηγούμενα ματς στη Μινεσότα. Και βέβαια, τι να πει κανείς για τον Μοράντ, ο οποίος μετά από δύο μέτριες επιθετικά εμφανίσεις με 11 και 16 πόντους, το πήρε πάνω του στο Game 5, έβαλε 30, έκανε το κάρφωμα της χρονιάς και πέτυχε το νικητήριο καλάθι λίγο πριν την εκπνοή.

Από την άλλη, κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει τον ενθουσιασμό των Γουλβς και το πηγαίο επιθετικό τους ταλέντο. Ο Αντονι Εντουαρντς για παράδειγμα είναι από τους πιο καυτούς ανερχόμενους σταρ του ΝΒΑ και στην πρώτη του σειρά σε playoffs αποδεικνύεται εξαιρετικός με 24,2 πόντους και 46,5% ποσοστό ευστοχίας εντός παιδιάς. Μάλιστα, στο προηγούμενο παιχνίδι ισοφάρισε με τεράστιο τρίποντο, πριν κρίνει τη νίκη υπέρ του Μέμφις, ο Μοράντ.

Σπουδαίος ασφαλώς, είναι και ο Καρλ-Αντονι Τάουνς, ο οποίος μετά από δύο αδιάφορες εμφανίσεις στο Game 2 (15 πόντοι) και στο Game 3 (8 πόντοι), μας υπενθύμισε τις πραγματικές του δυνατότητες στα τελευταία δύο ματς, γράφοντας 33 και 28 πόντους αντίστοιχα, με 8/12 τρίποντα συνολικά!

Προγνωστικά NBA

Τζαζ, Πέλικανς και Ράπτορς απέτυχαν την Πέμπτη να πάνε τις δικές τους σειρές σε έβδομο ματς. Η σειρά πάντως του Μέμφις με τη Μινεσότα αξίζει να έχει Game 7, για αυτό κλίνουμε ελαφρώς προς την έδρα σε ένα φυσικά εντελώς ανοιχτό ζευγάρι. Άλλωστε, οι Τίμπεργουλβς έχουν φέτος 3-1 εντός έδρας κόντρα στους Γκρίζλις κι αν δεν είχαν υποστεί εκείνη την απίστευτη καθίζηση στην 4η περίοδο του Game 3, το σκορ θα έγραφε τώρα 4-0.

Ο άσος με 5,5 πόντους πλεονέκτημα προσφέρεται στο 1.50. Αν συνδυάσουμε και το Over 215,5, που επαληθεύτηκε στα οκτώ από τα εννιά μεταξύ τους ματς φέτος, παίρνουμε απόδοση διπλασιασμού.

Σε ατομικό επίπεδο, ο Τάουνς στις δύο νίκες των "λύκων" στη σειρά, είχε δύο και τρία εύστοχα τρίποντα αντίστοιχα. Εξάλλου, στο Game 5, o σέντερ της Μινεσότα και νικητής στον διαγωνισμό τριπόντων στο φετινό All-Star, σημείωσε πέντε. Στο 1.62 να βάλει τουλάχιστον δύο απόψε. Αν κάνει και double-double (έχει ήδη τέσσερα στην τρέχουσα σειρά), τότε φτάνουμε σε απόδοση κοντά στο 2.20.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μινεσότα – Μέμφις: 1 +5,5 & Over 215,5 (απόδοση 2.00), 04:00
  • Μινεσότα – Μέμφις: Τάουνς Over 1,5 τρίποντο & double-double (απόδοση 2.18), 04:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ