BIG GAMES BET

Προγνωστικά NBA: Θέμα χρόνου για τους Σέλτικς να πανηγυρίσουν το 18ο πρωτάθλημά τους

Προγνωστικά NBA: Θέμα χρόνου για τους Σέλτικς να πανηγυρίσουν το 18ο πρωτάθλημά τους
AP PHOTO/STEVEN SENNE

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον τέταρτο τελικό του NBA ανάμεσα στο Ντάλας και τη Βοστώνη.

Όλα δείχνουν πως είναι θέμα χρόνου η Βοστώνη να πανηγυρίσει το 18ο πρωτάθλημα ΝΒΑ στην ιστορία της, κάτι που σημαίνει ότι θα σπάσει την ισοβαθμία με τους Λος Άντζελες Λέικερς στους 17 τίτλους.

Οι Σέλτικς έχουν κυριαρχήσει απόλυτα στους τελικούς κόντρα στο Ντάλας. Αρχικά, υπερασπίστηκαν την έδρα τους και προηγήθηκαν με 2-0 στη σειρά και την Τετάρτη, στο πρώτο ματς στο Τέξας, έσπασαν την έδρα των Μάβερικς με 106-99 και πλέον βρίσκονται μία νίκη μακριά από τον τίτλο του πρωταθλητή.

Στο παρελθόν, σε 156 σειρές, που μία ομάδα προηγήθηκε με 3-0, δεν υπήρξε καμία ανατροπή. Ούτε τώρα προβλέπεται κάτι τέτοιο, επομένως είναι θέμα χρόνου πια το πρωτάθλημα να βαφτεί στα χρώματα των Σέλτικς. Άλλωστε, η Βοστώνη φέτος ήταν εξ αρχής η καλύτερη και πιο συνεπής ομάδα. Το αποδεικνύει αυτό περίτρανα και στα playoffs, όπου μετράει δέκα διαδοχικές νίκες και επτά σερί διπλά!

Προφανώς, τη μεγάλη διαφορά κάνει η άμυνα των Σέλτικς, η οποία έχει κρατήσει κάτω από τους 100 πόντους το Ντάλας και στους πρώτους τρεις τελικούς. Ακόμη και στο Game 3, όπου το δίδυμο Ντόντσιτς-Ιρβινγκ έβαλε συνολικά 62 πόντους, οι υπόλοιποι εννιά παίκτες του Τζέισον Κιντ πρόσφεραν μόλις 37...

Πολλοί μάλιστα παρομοιάζουν ον τρόπο λειτουργίας της Βοστώνης με εκείνον των Πίστονς και των Σπερς και βάζουν τον Λούκα Ντόντσιτς στα... παπούτσια του Μάικλ Τζόρνταν και του ΛεΜπρόν Τζέιμς, που είχαν ταλαιπωρηθεί στο ξεκίνημα της καριέρας τους απέναντι σε ομάδες με σκληρές άμυνες.

Για το Ντάλας απόψε το παιχνίδι είναι do ro die. Σε κάθε περίπτωση, αν είναι οι Μάβερικς να κερδίσουν, θα το κάνουν μέσω της επίθεσής τους και όχι περιορίζοντας τους Σέλτικς. Η Βοστώνη στους πρώτους τρεις τελικούς σκόραρε 107, 105 και 106 πόντους, δείχνοντας απίστευτη σταθερότητα. Στο 2,00 το combo με το Over 104,5 των Σέλτικς και το διπλό με +5,5 για τους φιλοξενούμενους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντάλας – Βοστώνη: 2 +5,5 & Over 104,5 Σέλτικς (απόδοση 2.00), 03:30
TAGS BIG GAMES BET ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ