ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Το ντεμπούτο του Χάρντεν και οι αξιόπιστοι Χιτ

Ο Τζέιμς Χάρντεν μαζί με τον τεχνικό των Φιλαντέλφεια Σίξερς, Ντοκ Ρίβερς στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του πρώτου
Ο Τζέιμς Χάρντεν μαζί με τον τεχνικό των Φιλαντέλφεια Σίξερς, Ντοκ Ρίβερς Ⓒ 2022 CHRIS SZAGOLA/ ASSOCIATED PRESS

Το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του Τζέιμς Χάρντεν με τους Σίξερς ξεχωρίζει από το αποψινό πρόγραμμα του ΝΒΑ. Δίνουν επίσης στοιχηματικές επιλογές ο Ντόντσιτς, ο Μπούκερ, οι εξαιρετικοί Χιτ και το ντέρμπι του Λος Άντζελες.

Μία σεζόν που ξεκίνησε με υψηλές βλέψεις, όλα δείχνουν ότι θα ολοκληρωθεί καταστροφικά για τη Νέα Υόρκη (25-34). Οι Νικς την Τετάρτη ανακοίνωσαν πως ο Κέμπα Γουόκερ τίθεται εκτός ροτέισον, μέχρι το φινάλε της regular season. Την ίδια στιγμή, ο Τομ Τίμποντο βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση κι αν η ομάδα του δεν κάνει ένα γερό ντεμαράζ, για να προλάβει έστω το play-in, το πιθανότερο πως θα κλείσει κι αυτός με πικρό τρόπο το κεφάλαιο της καριέρας στο "Μεγάλο Μήλο".

Εντελώς διαφορετική είναι η κατάσταση στο Μαϊάμι (38-21), το οποίο παρουσιάζει εικόνα διεκδικητή τίτλου. Οι Χιτ, πριν το All-Star είχαν ρεκόρ 6-1 στα τελευταία επτά παιχνίδια τους.

Η ομάδα του Ερικ Σποέλστρα αναμένεται ακόμη καλύτερη μετά το All-Star, αφού έχουν επιστρέψει πλέον οι περισσότεροι τραυματίες. Το Μαϊάμι υπερέχει σε όλους τους τομείς της Νέας Υόρκης, η οποία πρακτικά βασίζεται σε κάποια επιθετικά ξεσπάσματα των Ραντλ, Μπάρετ (δίνεται αμφίβολος) και Φουρνιέ.

Σαφώς πιο ολοκληρωμένο το μπάσκετ των Χιτ, έχουν τη δυνατότητα σε κάθε ματς να γεννούν και διαφορετικούς ήρωες. Ευκαιρία απόψε (26/02 02:30 Live από το SPORT24), να κάνουν μία νίκη δήλωση στο πιο φημισμένο γήπεδο του πλανήτη. Στο 1.65 το διπλό με -4,5 πόντους χάντικαπ. Υπενθυμίζεται, ότι τον Ιανουάριο, οι Χιτ είχαν κερδίσει εντός έδρας με +14 τους Νικς, συμπληρώνοντας οχτώ νίκες στα τελευταία εννιά μεταξύ τους ματς.

Γιούτα - Ντάλας: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στη Γιούτα, οι Τζαζ (36-22) υποδέχονται τους Μάβερικς (35-24) σε μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα στην 4η και την 5η ομάδα της Δύσης (26/02 04:00 Live από το SPORT24). Αμφότερες έχουν ρεκόρ 6-1 στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια τους.

Οι Τζαζ υπερέχουν αισθητά σε βάθος και ποιοτικές επιλογές στην πεντάδα τους, οι Μάβερικς ωστόσο έχουν τον φοβερό και τρομερό, Λούκα Ντόντσιτς. Ο Σλοβένος άσος οργιάζει μέσα στον Φεβρουάριο και σε οχτώ ματς πριν το All-Star, είχε 36,3 πόντους κατά μέσο όρο!

Μετά την αποχώρηση του Πορζίνγκις και με δεδομένο ότι συνεχίζει εκτός ο Χαρνταγουέι, οι Μάβερικς δεν έχουν άλλη καθαρή επιθετική απειλή, πέρα από τον Ντόντσιτς, ο οποίος τον Φεβρουάριο παίρνει 26 προσπάθειες τον αγώνα.

Για να μπορέσει το Ντάλας να φανεί ανταγωνιστικό μέσα στη Γιούτα, θα πρέπει ξανά ο Ντόντσιτς να κάνει μία πολύ γεμάτη επιθετικά εμφάνιση. Το line των πόντων του έχει βγει στο 31,5, όριο που ο θαυματουργός Λούκα, ξεπέρασε επτά φορές στα εννιά προηγούμενα ματς. Σε combo μάλιστα με το διπλό στους 11,5 πόντους, η απόδοση ξεπερνάει το 2.50.

Μινεσότα - Φιλαντέλφεια: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η αναμέτρηση της βραδιάς είναι ξεκάθαρα το Μινεσότα (32-28) - Φιλαντέλφεια (35-23), αφού σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα πραγματοποιήσει απόψε το ντεμπούτο του με τους Σίξερς, ο Τζέιμς Χάρντεν (26/02 03:00 Live από το SPORT24).

Το συγκεκριμένο παιχνίδι βέβαια, εκτός από το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του Χάρντεν, έχει να μας προσφέρει και την κόντρα δύο εκ των κορυφαίων ψηλών στον κόσμο, του Καρλ-Αντονι Τάουνς και του Τζόελ Εμπίντ. Στο παρελθόν έχουν αναμετρηθεί οχτώ φορές, με τον Καμερουνέζο να έχει το πάνω χέρι με έξι νίκες. Τον περασμένο Νοέμβριο πάντως, είχε χαμογελάσει ο Τάουνς, αφού οι Τίμπεργουλβς είχαν κερδίσει μέσα στη Φιλαντέλφεια, στην παράταση με 121-120!

Οι Σίξερς απόψε είναι το φαβορί στο 1.70, κυρίως διότι οι "λύκοι" δίνουν back to back παιχνίδι μετά τη μεγάλη νίκη τους χθες επί των Γκρίζλις. Στοιχηματικά πάντως, μάλλον είναι προτιμότερο να επικεντρωθούμε περισσότερο στον Χάρντεν, ο οποίος επεδίωξε με θέρμη να φύγει από το Μπρούκλιν και σίγουρα στην πρώτη του εμφάνιση με τη Philly θα προσπαθήσει να κάνει ένα αξιομνημόνευτο ντεμπούτο.

Έχοντας δίπλα του τον Εμπίντ, ο Χάρντεν δεν θα έχει πρόβλημα λογικά να κάνει double-double. Το όριο των πόντων είναι στους 20, αρκετά βατό για τα δεδομένα του "μούσια", ακόμη κι αν βρεθεί σε μέτρια βραδιά. Άλλωστε, οι Τίμπεργουλβς είναι ομάδα που παίζει σε υψηλό pace και πολλές κατοχές. Το combo λοιπόν του Χάρντεν με double-double και 20+ πόντους προσφέρεται στο 2.40.

Φοίνιξ - Νέα Ορλεάνη: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο πρώτο παιχνίδι χωρίς τον τραυματία Κρις Πολ, οι Σανς τα πήγαν περίφημα κερδίζοντας άνετα τους Θάντερ με 20 πόντους διαφορά. Έφτασαν έτσι τις οχτώ σερί νίκες και 19 στα τελευταία 20 παιχνίδια τους.

Χωρίς τον CP3 στο παρκέ, ο Ντέβιν Μπούκερ έδειξε ότι εκτός από δεινός σκόρερ, είναι και σπουδαίος πασέρ όταν θέλει, μοιράζοντας χθες 12 ασίστ! Η συγκεκριμένη επίδοση είναι season high για τον σταρ του Φοίνιξ (49-10), ο οποίος και απόψε κόντρα στη Νέα Ορλεάνη (23-36), εκτός από εκτελεστικά καθήκοντα θα αναλάβει και δημιουργικά (26/02 04:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24). Στο 3.20 να κάνει back to back double-double.

Λ.Α. Λέικερς - Λ.Α. Κλίπερς: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο Λ.Α. το κλίμα βγάζει μία... μιζέρια και το ντέρμπι της πόλης (26/02 05:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24), αντί να αφορά τα υψηλά στρώματα της Δύσης, έχει εξελιχθεί σε μάχη για το play-in της. Οι Λέικερς (27-31) είναι ελαφρύ φαβορί έναντι των Κλίπερς (30-31) στο αποψινό ματς, ωστόσο πώς να εμπιστευτεί κάποιος τους λιμνάνθρωπους, όταν ο Ντέιβις είναι εκτός, ο Λεμπρόν δίνεται questionable και ο Γουέστμπρουκ βρίσκεται ίσως στη χειρότερη φάση της καριέρας του;

Οι Κλίπερς είναι ο ορισμός της γκίνιας. Πρώτα έχασαν με σοβαρό τραυματισμό τον Λέοναρντ. Πριν τα Χριστούγεννα είδαν να τραυματίζεται και ο Τζορτζ, ενώ πριν το trade deadline αποφάσισαν να δώσουν επιθετική ώθηση στο ρόστερ τους με τον Νόρμαν Πάουελ και ο τελευταίος έσπασε το πόδι του!

Ακόμη κι έτσι όμως, οι Κλίπερς είναι πιο ομάδα από τους Λέικερς, παίζουν σαφώς καλύτερη άμυνα και μάλιστα έχουν πάρει τον αέρα των συμπολιτών τους, μετρώντας πέντε διαδοχικές νίκες εναντίον τους! Την τρέχουσα σεζόν, κέρδισαν στις αρχές Δεκεμβρίου με 119-115 και στις αρχές Φεβρουαρίου με 111-110. Λογικά κλειστό αναμένεται και το τρίτο μεταξύ τους ντέρμπι, επομένως πάμε με το αουτσάιντερ, παίρνοντας το διπλό στο 1.65 με +4,5 πόντους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νέα Υόρκη – Μαϊάμι: 2 -4,5 (απόδοση 1.65), 2:30
  • Μινεσότα – Φιλαντέλφεια: Χάρντεν double-double & 20+ πόντοι (2.40), 03:00
  • Γιούτα – Ντάλας: 2 +11,5 & Ντόντσιτς Over 31,5 πόντοι (απόδοση 2.52), 04:00
  • Φοίνιξ – Νέα Ορλεάνη: Μπούκερ double-double (απόδοση 3.20), 04:00
  • Λ.Α. Λέικερς – Λ.Α. Κλίπερς: 2 +4,5 (απόδοση 1.65), 05:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ