ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά ΝΒΑ: Εξιτάρουν τα μεγάλα ματς τον Γιάννη

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη διάρκεια του αγώνα των Μπακς με τους Νετς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη διάρκεια του αγώνα των Μπακς με τους Νετς AP PHOTO/MORRY GASH

Το Μιλγουόκι μετά το σπουδαίο διπλό στη Φιλαντέλφεια απειλεί τώρα και το Μπρούκλιν. Άλλο επίπεδο οι Κλίπερς με τον Τζορτζ στην πεντάδα τους. Ξανά χωρίς Λεμπρόν οι Λέικερς. Δεν θα πέσουν αμαχητί οι Πίστονς του Κάνιγχαμ.

Το Μιλγουόκι (47-28) με την καθοριστική τάπα του Γιάννη Αντετοκούνμπο πάνω στον Εμπίντ, 1,6 δεύτερα πριν το φινάλε της αναμέτρησης, δραπέτευσε από τη Φιλαντέλφεια με μία από τις μεγαλύτερες νίκες του την εφετινή σεζόν. Οι προκλήσεις ωστόσο για τους Μπακς δεν σταματούν. Οι πρωταθλητές απόψε δοκιμάζονται στο Μπρούκλιν (40-36) κόντρα στο... θανατηφόρο δίδυμο Ντουράντ-Ιρβινγκ και θέλουν να στείλουν ακόμη ένα μήνυμα κυριαρχίας (01/04 02:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24).

Μπρούκλιν - Μιλγουόκι: Προγνωστικά και Ανάλυση

Τα "ελάφια" έχουν ρεκόρ 7-3 στα δέκα πιο πρόσφατα ματς και συνεχίζουν να κυνηγούν το Μαϊάμι στην πρώτη θέση της Ανατολής. Εφάμιλλο ρεκόρ έχουν και οι Νετς στα τελευταία δέκα ματς, προσπαθώντας να αποφύγουν το play-in tournament, κάτι βέβαια που μοιάζει πολύ δύσκολο, αφού απέχουν τέσσερα παιχνίδια από την εξάδα και έχουν μπροστά τους μόλις έξι για να ολοκληρωθεί η regular season.

Η σειρά φέτος είναι 2-1 υπέρ των Μπακς, οι οποίοι είχαν κερδίσει τα πρώτα δύο ματς, τον Οκτώβριο και τον Ιανουάριο, πριν οι Νετς απαντήσουν τον Φεβρουάριο χάρη στη ραψωδία του Καϊρί Ιρβινγκ, ο οποίος είχε σημειώσει 38 πόντους με 14/26 σουτ.

Οπως κόντρα στους Σίξερς έτσι και τώρα με τους Νετς, οι μπουκ δίνουν ελαφρύ αουτσάιντερ τους Μπακς, στον 1,5 πόντο. Όπως και να έχει, το πιθανότερο είναι πως θα δούμε ακόμη ένα σπουδαίο ντέρμπι στην Ανατολή, το οποίο μπορεί να αποτελέσει πρόγευση για όσα θα επακολουθήσουν στην postseason, εφόσον οι δύο ομάδες διασταυρωθούν στα playoffs.

Το μόνο βέβαιο είναι, πως ο Γιάννης είναι φτιαγμένος για τα μεγάλα ματς και εξιτάρεται να παίζει κόντρα στους καλύτερους, όπως ο Εμπίντ και ο Ντουράντ. Ο Ελληνας σούπερ σταρ ήταν εκπληκτικός απέναντι στους Σίξερς με στατιστική για όσκαρ, έχοντας 40 πόντους, 14 ριμπάουντ και έξι ασίστ.

Μέσα στον Μάρτιο σημειώνει 32,3 πόντους κατά μέσο όρο, έχοντας πιάσει τους 30+ οχτώ φορές σε 11 ματς. Εξάλλου, στα τελευταία δέκα παιχνίδια απέναντι στους Νετς, ο Γιάννης πετυχαίνει 31,5 πόντους κατά μέσο όρο!

Με δεδομένο ότι οι Νετς δεν έχουν αντίδοτο στην άμυνά τους για το size του Greek Freak, το 1.60 του Αντετοκούνμπο για να προσθέσει στο ενεργητικό του ακόμη μία τριαντάρα μοιάζει βατό. Αν παράλληλα, οι Μπακς υπερασπιστούν κι ένα χάντικαπ 8,5 πόντων, τότε παίρνουμε απόδοση στο διπλασιασμό.

Ντιτρόιτ - Φιλαντέλφεια: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Φιλαντέλφεια (46-29) μετά τη σκληρή αν μη τι άλλο ήττα από το Μιλγουόκι, παίζει στο Ντιτρόιτ (20-56) και έχει μία καλή ευκαιρία για να επιστρέψει στις νίκες (01/04 02:00 Live από το SPORT24). Άλλωστε, οι Σίξερς παρότι έχασαν από τους Μπακς, παραμένουν σε απόσταση βολής από την πρώτη δυάδα της Ανατολής και συνεχίζουν να κυνηγούν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

Το ματς πάντως με τους Πίστονς δεν αναμένεται περίπατος. Η ομάδα του Ντουέιν Κέισι, μπορεί να μετρά εννιά ήττες στα 11 προηγούμενα παιχνίδια της, ωστόσο μόνο στη Βοστώνη έχασε με διψήφια διαφορά (-11) σε αυτό το διάστημα. Την Τρίτη μάλιστα, τα "πιστόνια" ήταν απολύτως ανταγωνιστικά στο Barclays Center, χάνοντας μόλις με 7 πόντους από το Μπρούκλιν.

Κόντρα στους Νετς, ο Κέιντ Κάνιγχαμ ήταν σπουδαίος με 34 πόντους (5/11 τρίποντα). Οι Πίστονς θα χρειαστούν ξανά μία μεγάλη εμφάνιση από τον ρούκι τους για να κοντράρουν και τους Σίξερς, δεδομένου ότι παραμένει σταθερά εκτός ο Τζέραμι Γκραντ.

Ο Κάνιγχαμ έχει 22,5 πόντους μέσα στον Μάρτιο και έχει πιάσει μίνιμουμ τους 20 στα 10 από τα 13 παιχνίδια που αγωνίστηκε. Στο 1,53 να σημειώσει τουλάχιστον 19 πόντους απέναντι στους Σίξερς. Αν μάλιστα, το Ντιτρόιτ υπερασπιστεί ένα χάντικαπ 15,5 πόντων, τότε χτίζουμε combo σε απόδοση 2.02.

Γιούτα - Λ.Α. Λέικερς: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Γιούτα (45-31) μετά από ένα επίπονο road trip έξι αγώνων, όπου έγραψε ρεκόρ 1-5, με πέντε διαδοχικές ήττες, επιστρέφει επιτέλους στο Σολτ Λέικ και μάλλον θα επιστρέψει και στις νίκες, αφού αντιμετωπίζει τους Λέικερς (01/04 05:00 Live από το SPORT24).

Το Λ.Α. παραπαίει και κινδυνεύει σοβαρά να μην μπει ούτε καν στο play-in tournament. Μετράει τρεις σερί ήττες και επτά στα τελευταία εννιά παιχνίδια. Απόψε θα παίξει ξανά χωρίς τον Λεμπρόν, ενώ πολύ δύσκολα θα προλάβει ο Ντέιβις, που δίνεται εκ νέου doubtful.

Ολο το βάρος θα κληθεί να σηκώσει ξανά ο Γουέστμπρουκ, όπως έκανε και στο Ντάλας, όπου σημείωσε 25 πόντους. Αυτή η επίδοση ωστόσο δεν ήταν αρκετή για να γλιτώσουν οι Λέικερς τη συντριβή με 18 πόντους διαφορά.

Οι Τζαζ, έχοντας υποχωρήσει πλέον στην έκτη θέση της Δύσης, είναι δεδομένο πως θα... σκυλιάσουν για τη νίκη και από τη στιγμή που δεν θα βρουν απέναντί τους τον "βασιλιά" πιθανότατα θα φτάσουν σε αυτή χωρίς δράματα. Ο άσος με -8,5 πόντους είναι στο 1.40. Ανεβαίνει στο 2.25 σε combo με τους 19+ πόντους του Γουέστμπρουκ, ο οποίος έχει επαληθεύσει το συγκεκριμένο line πέντε φορές στα τελευταία έξι ματς.

Σικάγο - Λ.Α. Κλίπερς: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ο Πολ Τζορτζ επέστρεψε την κατάλληλη στιγμή για τους Κλίπερς (37-39), λίγο πριν την έναρξη της postseason. Ο ηγέτης του Λ.Α. έλειψε πάνω από τρεις μήνες, ωστόσο στην επανεμφάνισή του σημείωσε 34 πόντους σε 31 λεπτά και ήταν καταλυτικός στην εντυπωσιακή ανατροπή επί των Τζαζ, όπου η ομάδα του Ταϊρόν Λου γύρισε παιχνίδι 25 πόντων!

Προφανώς, με τον Τζορτζ στην πεντάδα τους οι Κλίπερς αλλάζουν επίπεδο και μπορούν να εκμεταλλευτούν τη μέτρια φόρμα του Σικάγο (44-32), το οποίο έχει ρεκόρ 3-6 στα τελευταία εννιά ματς. Στο 1.65 το διπλό με +4,5 πόντους (01/04 03:00 Live από το SPORT24).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντιτρόιτ – Φιλαντέλφεια: 1 +15,5 & Κάνιγχαμ 19+ πόντοι (απόδοση 2.02), 02:00
  • Μπρούκλιν – Μιλγουόκι: 2 +8,5 & Γιάννης Αντετοκούνμπο 30+ πόντοι (απόδοση 2.00), 02:30
  • Σικάγο – Λ.Α. Κλίπερς: 2 +4,5 (απόδοση 1.65), 03:00
  • Γιούτα – Λέικερς: 1 -8,5 & Γουέστμπρουκ 19+ πόντοι (απόδοση 2.25), 05:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ