ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά ΝΒΑ: Μάχη κορυφής στην Ανατολή, επιλογή στο 1.70

Προγνωστικά ΝΒΑ: Μάχη κορυφής στην Ανατολή, επιλογή στο 1.70
2021 MICHAEL DWYER/AP PHOTO

Το ντέρμπι της Ανατολής ανάμεσα στη Βοστώνη και το Μαϊάμι κλέβει την παράσταση από το αποψινό πρόγραμμα του ΝΒΑ. Για την ένατη σερί νίκη το Φοίνιξ, που παίζει στο Σαν Φρανσίσκο με το Γκόλντεν Στέιτ. Πρώτη επιστροφή στο Πόρτλαντ ως αντίπαλος για τον ΜακΚόλουμ.

Μόλις 12 ημέρες απέμειναν για να ολοκληρωθεί η regular season στο ΝΒΑ και η μάχη για την πρώτη θέση στην Ανατολή έχει φουντώσει για τα καλά, αφού τρεις ομάδες βρίσκονται μέσα απόσταση ενός παιχνιδιού.

Οι Μπακς την Τρίτη πέτυχαν σπουδαία νίκη στο μεγάλο ντέρμπι με τους Σίξερς. Απόψε όμως, έχουμε ακόμη μία κομβική μάχη κορυφής στην περιφέρεια, αφού οι Σέλτικς υποδέχονται στο TD Garden τους Χιτ (31/03 02:30 Live από το SPORT24).

Βοστώνη - Μαϊάμι: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το Μαϊάμι (48-28) πέρασε μία περίοδο κάμψης με τέσσερις σερί ήττες, ωστόσο στο τελευταίο του παιχνίδι, δεν είχε πρόβλημα να κερδίσει με 23 πόντους διαφορά το αδύναμο Σακραμέντο. Η ομάδα του Έρικ Σποέλτρα παραμένει επικεφαλής στην Ανατολή, έχει όμως δύσκολο πρόγραμμα στα εναπομείναντα έξι παιχνίδια.

Η Βοστώνη (47-29) έπαιξε με πολύ σημαντικές απουσίες στο Τορόντο, παρόλα αυτά το πάλεψε και τελικά έχασε στην παράταση. Σε κάθε περίπτωση, είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του ΝΒΑ με 22 νίκες στα τελευταία 26 ματς και απόψε θα έχει πίσω τους δύο σούπερ σταρ της, τον Τζέισον Τέιτουμ και τον Τζέιλεν Μπράουν, καθώς επίσης και τον πολύπειρο σέντερ, Αλ Χόρφορντ.

Δεν ισχύει το ίδιο για τον Ρόμπερτ Γουίλιαμς, ο οποίος θα λείψει για σημαντικό διάστημα. Χωρίς την αθλητικότητα του Γουίλιαμς η Βοστώνη δεν είναι εύκολο να παίξει το ίδιο καλή άμυνα μέσα στη ρακέτα, κόντρα σε παίκτες όπως ο Αντεμπάγιο. Στο παιχνίδι με τους Ράπτορς για παράδειγμα, δέχθηκε 66 πόντους από το ζωγραφιστό.

Από την άλλη βέβαια, οι επιστροφές του Τέιτουμ και του Μπράουν, θα της δώσουν την απαιτούμενη επιθετική ώθηση. Οι μπουκ έχουν κρατήσει χαμηλά το line των πόντων, διότι και οι δύο ομάδες φημίζονται για τις άμυνες τους. Το 59% πάντως των αγώνων των Χιτ έχει υπερβεί τους 214,5 πόντους, που είναι το βασικό line απόψε. Για μεγαλύτερη ασφάλεια, μπορούμε να κατεβάσουμε και λίγο το όριο και να πάμε στο Over 210,5 σε απόδοση 1.70.

Νέα Υόρκη - Σάρλοτ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Νέα Υόρκη (34-42) πέτυχε τέσσερις διαδοχικές νίκες και συνεχίζει να ελπίζει για τη δεκάδα στην Ανατολή, χωρίς βέβαια να έχει πολλές πιθανότητες. Must win για τους Νικς και το αποψινό ματς (31/03 02:30 Live από το SPORT24) με τη ανεβασμένη Σάρλοτ (39-37), η οποία μπορεί να έχασε στο προηγούμενο παιχνίδι της από το Ντένβερ, ωστόσο έχει εσχάτως ρεκόρ 7-2.

Οι Χόρνετς είναι ομάδα με μεγαλύτερο ταβάνι και δικαίως δίνονται φαβορί, αφού οι Νικς είναι απογοητευτικοί φέτος στο MSG. Η φόρμα πάντως των γηπεδούχων δεν μπορεί να αγνοηθεί, όπως και το γεγονός ότι η Νέα Υόρκη είχε κερδίσει μέσα στη Σάρλοτ με 121-106 πριν έξι ημέρες.

Υποχρεωτική λοιπόν η στροφή στα ειδικά στοιχήματα. Ενδιαφέρουσα περίπτωση αποτελεί ο Άλεκ Μπερκς, ο οποίος έχει πλέον σημαντικό ρόλο στο ροτέισον των Νικς με τον Ντέρικ Ρόουζ τραυματία τον και τον Κέμπα Γουόκερ εκτός πλάνων.

Ο Μπερκς προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στους Μπουλς με 27 πόντους (5/10 τρίποντα) σε 42 λεπτά συμμετοχής. Στα τελευταία έξι ματς, ευστοχεί σταθερά σε πάνω από δύο τρίποντα, ενώ στα τέσσερα πιο πρόσφατα εκτελεί με τουλάχιστον 50%! Στο 1.90 το Over 2,5 εύστοχα τρίποντα του Μπερκς κόντρα στην όχι και τόσο φανατική άμυνα των Χόρνετς.

Γκόλντεν Στέιτ - Φοίνιξ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο ντέρμπι της Δύσης, στο Chase Center (31/03 05:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24), ανάμεσα στο Γκόλντεν Στέιτ (48-28) και στο Φοίνιξ (61-14) υπάρχει εμφανής διαφορά φόρμας. Οι Σανς μετρούν οχτώ σερί νίκες και δέκα στα τελευταία 11 παιχνίδια τους, ενώ οι Γουόριορς μετρούν τρεις διαδοχικές ήττες και έξι στα τελευταία επτά ματς.

Η ομάδα του Μόντι Γουίλιαμς έχει το κορυφαίο ρεκόρ εκτός έδρας (30-6) στη λίγκα, έχει εξασφαλίσει ασφαλώς το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα playoffs και με τη φόρα που έχει πάρει, μπορεί να κερδίσει και στο Σαν Φρανσίσκο, δεδομένου ότι οι Γουόριορς συνεχίζουν να έχουν εκτός τον Στεφ Κάρι. Στο 1.70 το διπλό με -2,5 πόντους.

Σαν Αντόνιο - Μέμφις: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το Σαν Αντόνιο (31-44) με τέσσερις διαδοχικές νίκες και ρεκόρ 5-1 στα τελευταία έξι ματς, προσπέρασε τους Λέικερς και είναι πλέον δέκατο στη Δύση. Οι Σπερς δείχνουν διάθεση να μπουν στο play-in tournament και τα δίνουν όλα στο φινάλε της σεζόν με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να κάνει εκπληκτικά πράγματα (33 πόντους, 11 ασίστ στην τελευταία νίκη επί των Ρόκετς).

Από την άλλη, το Μέμφις (53-23) τυπικά χρειάζεται ακόμη μία νίκη για να κλειδώσει τη δεύτερη θέση στη Δύση. Ουσιαστικά πάντως, δεν απειλείται από το τρίτο Γκόλντεν Στέιτ. Οι Γκρίζλις προέρχονται από πέντε διαδοχικές νίκες, κερδίζοντας εύκολα τους Γουόριορς τη Δευτέρα, παρότι έλειψαν τόσο ο Τζα Μοράντ όσο και ο Τζάρεν Τζάκσον. Ο πρώτος συνεχίζει εκτός, ο δεύτερος δίνεται questionable.

Δεν είναι εύκολο να κοντράρεις την εξαιρετική ομάδα του Τέιλορ Τζένκινς, ωστόσο οι Σπερς έχουν πιο ισχυρό κίνητρο και μπορούν να φανούν ανταγωνιστικοί (31/03 03:30 Live από το SPORT24), υπερασπιζόμενοι ένα χάντικαπ 7,5 πόντων σε απόδοση 1.70.

Πόρτλαντ - Νέα Ορλεάνη: Προγνωστικά και Ανάλυση

Εύκολο έργο αναμένεται να έχει η Νέα Ορλεάνη (32-43) στο Πόρτλαντ (27-48). Οι Μπλέιζερς απλά περιμένουν να ολοκληρωθεί η σεζόν (31/03 05:00 Live από το SPORT24). Τον τελευταίο μήνα έχουν μακράν τη χειρότερη ομάδα στο ΝΒΑ με ρεκόρ 2-14.

Με τους Λίλαρντ, Σάιμονς, Χαρτ, Νούρκιτς, Μπλέντσο, Ιγκλις σταθερά στην injury list, το Πόρτλαντ έχει καταντήσει να έχει κορυφαίο παίκτη τον Ντριου Ιούμπανκς, ο οποίος έμεινε στα... αζήτητα από τους Ράπτορς τον Μάρτιο.

Οι Πέλικανς είναι σοβαροί, έχουν κάνει πέντε νίκες στα τελευταία οχτώ ματς και θέλουν να πραγματοποιήσουν ακόμη ένα βήμα για την είσοδό τους στο play-in tournament της Δύσης. Με τους Ινγκραμ και ΜακΚόλουμ στις επάλξεις, λογικά θα επικρατήσουν με διψήφια διαφορά στο Moda Center.

Στο 1.40 ο άσος με -9,5. Ανεβαίνει πάνω από το 2.00 αν βάλει μίνιμουμ 21 πόντους ο ΜακΚόλουμ, ο οποίος επιστρέφει ως αντίπαλος στο Πόρτλαντ και προφανώς ξέρει πολύ καλά την αρένα των Μπλέιζερς. Ο 30χρονος άσος σκοράρει 24,8 πόντους κατά μέσο όρο τον Μάρτιο και έχει σημειώσει τουλάχιστον 21 στα 15 από τα 19 ματς που έχει αγωνιστεί με τη φανέλα των Πέλικανς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βοστώνη – Μαϊάμι: Over 210,5 (απόδοση 1.70), 02:30
  • Νέα Υόρκη – Σάρλοτ: Μπερκς Over 2,5 τρίποντα (απόδοση 1.90), 02:30
  • Σαν Αντόνιο – Μέμφις: 1 +7,5 (απόδοση 1.70), 03:30
  • Γκόλντεν Στέιτ – Φοίνιξ: 2 -2,5 (απόδοση 1.70), 05:00
  • Πόρτλαντ – Νέα Ορλεάνη: 2 -9,5 & ΜακΚόλουμ 21+ πόντοι (απόδοση 2.10), 05:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ