ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά ΝΒΑ: Με φόρα στο Σαν Φρανσίσκο οι Μπακς

Προγνωστικά ΝΒΑ: Με φόρα στο Σαν Φρανσίσκο οι Μπακς
2022 AP PHOTO/JEFFREY PHELPS

Οι φορμαρισμένοι Μπακς παίζουν απόψε στο Σαν Φρανσίσκο με τους Γουόριορς και τους απειλούν με το 2-0. Βγαίνουν επίσης στοιχηματικές προτάσεις από το Ντένβερ, το Σαν Αντόνιο και το Πόρτλαντ.

Στο Ντένβερ, οι Νάγκετς (40-27) υποδέχονται τους Ράπτορς (36-30) και σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες είναι φαβορί στους 6,5 πόντους (13/03 04:00 Live από το SPORT24). Η ομάδα του Μάικλ Μαλόουν ηττήθηκε την Πέμπτη με 113-102 από το Γκόλντεν Στέιτ, ωστόσο παραμένει στην έκτη θέση της Δύσης.

Στον αντίποδα, το Τορόντο έβγαλε μεγάλο διπλό την Παρασκευή στο Φοίνιξ με τον Γκάρι Τρεντ Τζούνιορ να πετυχαίνει 42 πόντους. Οι Ράπτορς παλεύουν για την είσοδό τους στην εξάδα της Ανατολής. Τον Φεβρουάριο είχαν χάσει με 110-109 από τους Νάγκετς σε ένα δραματικό ματς, όπου στα τελευταία δευτερόλεπτα, ο Ανουνόμπι δέχθηκε καθοριστικό μπλοκ από τον Γιόκιτς και έτσι μπήκε τέλος σε ένα σερί οχτώ νικών των Καναδών.

Ο Joker σημειώνει 32,2 πόντους μέσα στον Μάρτιο και με δεδομένο ότι είναι αμφίβολοι ο Γουίλ Μπάρτον και ο Ααρον Γκόρντον, αναμένεται να το πάρει πάνω του και απόψε. Άλλωστε, οι Ράπτορς δεν έχουν ανάλογο size στο ρόστερ τους για να κοντράρουν τον Σέρβο σούπερ σταρ.

Βατό για τον Γιόκιτς να βάλει 24 πόντους. Ικανοί να φανούν ανταγωνιστικοί οι ποιοτικοί Ράπτορς, παρότι δίνουν back to back. Στο 2.15 το διπλό με +11,5 πόντους σε combo με το 24+ του Γιόκιτς.

Γκόλντεν Στέιτ - Μιλγουόκι: Προγνωστικά και Ανάλυση

Πολύ μεγάλο παιχνίδι στο Σαν Φρανσίσκο (13/03 03:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24), εκεί όπου οι Γουόριορς (45-22) υποδέχονται τους Μπακς (42-25). Το Μιλγουόκι έχει πάρει φόρα την καταλληλότερη στιγμή και με έξι διαδοχικές νίκες, σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση της Ανατολής.

Οι πρωταθλητές, σε αυτό το σερί, έχουν σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια τους μίνιμουμ 120 πόντους και έχουν κερδίσει μεταξύ άλλων δυνατούς αντιπάλους όπως οι Χιτ, οι Μπουλς, οι Σανς και οι Χοκς.

Οι Γουόριορς από την πλευρά τους, έκαναν δύο κολλητές νίκες με Νάγκετς και Κλίπερς, ωστόσο στα τελευταία δέκα ματς έχουν ρεκόρ μόλις 3-7, ενώ στα πέντε πιο πρόσφατα δέχθηκαν κατά μέσο όρο 115 πόντους. Ο Στιβ Κερ έχει πολλά αμυντικά "όπλα" εκτός όπως ο Γκριν, ο Ιγκουοντάλα, ο Οτο Πόρτερ Τζούνιορ και ο Γκάρι Πέιτον. Εν ολίγοις δεν έχει κανέναν παίκτη να ματσάρει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος μέσα στον Μάρτιο είναι επιβλητικός με 32,6 πόντους και 13 ασίστ.

Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι φέτος, οι Μπακς είχαν συντρίψει τους Γουόριορς στο Fiserv Forum με 118-99 και τον Γιάννη να κάνει triple-double. Λογικά το παιχνίδι στο Chase Center δεν θα είναι ξανά περίπατος για τα "ελάφια", παρόλα αυτά το προβάδισμα παραμένει στην πλευρά τους. Στο 1.85 το διπλό.

Πόρτλαντ- Ουάσινγκτον: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Ουάσινγκτον ξεκίνησε το δυτικό road trip από το Λος Άντζελες και έχασε δύο κολλητά ματς με τους Κλίπερς και τους Λέικερς. Παρόλα αυτά, εξακολουθεί να έχει ελπίδες για το play-in tournament της Ανατολής, αφού απέχει μόλις μισό παιχνίδι από τη 10η θέση.

Απόψε, οι Γουίζαρντς έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στις νίκες, αφού παίζουν με τους Μπλέιζερς (13/03 05:00 Cosmote Sport 5HD, Live από το SPORT24), οι οποίοι αυτή τη στιγμή με την εικόνα που παρουσιάζουν δεν έχουν καν θέση στο ΝΒΑ. Το Πόρτλαντ μετράει έξι διαδοχικές ήττες κι αν προσθέσουμε τη διαφορά με την οποία ηττήθηκε σε αυτά τα ματς, το άθροισμα φτάνει τους 194 πόντους! Στο τελευταίο παιχνίδι με τη Γιούτα, η ομάδα του Τσόνσι Μπίλαπς έφτασε να χάνει μέχρι και με 51 πόντους διαφορά στην τρίτη περίοδο!

Παρότι δίνει back to back, θα είναι αυτοκτονία για την Ουάσινγκτον να μην κερδίσει το Πόρτλαντ, το οποίο εκτός όλων των άλλων έχει ξανά εκτός τους πολύτιμo Σάιμονς, πέρα βέβαια από τις μακροχρόνιες απουσίες του Λίλαρντ και του Νούρκιτς. Στο 1.78 το διπλό με -5,5 πόντους χάντικαπ.

Σαν Αντόνιο - Ιντιάνα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς έγραψε ιστορία την Παρασκευή, αφού έγινε ο τεχνικός με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του ΝΒΑ, στη regular season, ξεπερνώντας τον Ντον Νέλσον. Οι Σπερς με επική αντεπίθεση στην τέταρτη περίοδο, κέρδισαν 104-102 τους Τζαζ και ο coach Pop έφτασε τις 1.336 νίκες καριέρας στην κανονική περίοδο.

Απόψε, το Σαν Αντόνιο (26-41) δίνει back to back παιχνίδι με την Ιντιάνα (13/03 03:00 Live από το SPORT24), ωστόσο θα λείψουν τρεις βασικοί. Ο λόγος για τους Μάρεϊ, Τζόνσον και Πελτλ, που σημείωσαν την Παρασκευή τους 55 από τους 104 πόντους των "σπιρουνιών".

Ξεκούραστη η Ιντιάνα (22-45), αφού έχει να παίξει από την Τρίτη, μπορεί να εκμεταλλευτεί το απουσιολόγιο των γηπεδούχων και ενδεχομένως τη χαλαρότητα των Σπερς μετά τους χθεσινούς πανηγυρισμούς για το ιστορικό επίτευγμα του θρυλικού Γκρεγκ Πόποβιτς. Από τα ματς που μπορεί να γίνει η μίνι έκπληξη. Στο 2.00 το διπλό με +1,5 πόντο. Παίζεται και το 16+ πόντοι του Χαλιμπέρτον, ο οποίος έχει πιάσει οχτώ φορές το συγκεκριμένο όριο στα 11 παιχνίδια του με τη φανέλα των Πέισερς. Στο 2.75 το κόμπο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σαν Αντόνιο – Ιντιάνα: 2 +1,5 & Χαλιμπέρτον 16+ πόντοι (απόδοση 2.75), 03:00
  • Γκόλντεν Στέιτ – Μιλγουόκι: 2 (απόδοση 1.85), 03:30
  • Ντένβερ – Τορόντο: Γιόκιτς 24+ πόντοι & 2 +11,5 (απόδοση 2.15), 04:00
  • Πόρτλαντ – Ουάσινγκτον: 2 -5,5 (απόδοση 1.78), 05:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ