ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά ΝΒΑ: Ο... αγριεμένος Γιόκιτς και το Over των Μπακς στη Γιούτα

Denver Nuggets center Nikola Jokic gestures at Golden State Warriors head coach Steve Kerr in the first half of an NBA basketball game Monday, March 7, 2022, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
Denver Nuggets center Nikola Jokic gestures at Golden State Warriors head coach Steve Kerr in the first half of an NBA basketball game Monday, March 7, 2022, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski) 2022 AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Τέσσερις στοιχηματικές προτάσεις από το αποψινό πρόγραμμα του ΝΒΑ με επίκεντρο το ματς του Μιλγουόκι στη Γιούτα και την κόντρα του Εμπίντ με τον Γιόκιτς.

Το Μιλγουόκι (42-26) παίζει απόψε στο Σολτ Λέικ με τη Γιούτα (42-25), σε άλλη μία επικίνδυνη έξοδο στη Δύση. Οι Μπακς μετά από έξι σερί νίκες, έχασαν στο Σαν Φρανσίσκο από τους Γουόριορς με 122-109, παρά τους 31 πόντους του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Στο πρώτο ματς της σεζόν με τους Τζαζ, τα “ελάφια” είχαν ηττηθεί εντός έδρας με 105-97, απόντων των Μίντλετον και Χολιντέι.

Το μεγάλο νέο για το αποψινό παιχνίδι, είναι ασφαλώς η επιστροφή του Μπρουκ Λόπεζ. Ο σέντερ των πρωταθλητών αναμένεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά μετά τις 20 Οκτωβρίου, δηλαδή από το εναρκτήριο παιχνίδι της σεζόν. Φυσικά, με τον Λόπεζ ενεργό, οι Μπακς δυναμώνουν ακόμη περισσότερο, αποκτώντας αφενός ένα ακόμη αμυντικό τείχος κοντά στη ρακέτα, αλλά και έναν παίκτη με σταθερή απειλή από μακριά στην επίθεση.

Η Γιούτα δίνει μάχη με το Ντάλας για την 4η θέση στη Δύση και ασφαλώς δεν υπάρχει περίπτωση να αδιαφορήσει σε κανένα ματς μέχρι το τέλος της regular season. Η ομάδα του Κουίν Σνάιντερ αντλεί πάντα μεγάλη ενέργεια από την έδρα της και μέσα στη Vivint Smart Home Arena μετράει εννιά σερί νίκες. Τελευταία ομάδα που κέρδισε τους Τζαζ μέσα στο Σολτ Λέικ ήταν οι Σανς στα τέλη Ιανουαρίου.

Στοιχηματικά, πρώτη σκέψη είναι το over 227,5 στο 1.60, δεδομένου ότι συγκρούονται η κορυφαία επίθεση του ΝΒΑ, Γιούτα (116,1 offensive rating) με την τρίτη καλύτερη, που είναι το Μιλγουόκι (113,7 offensive rating). Από εκεί και πέρα, αν δεν αγωνιστεί ο Γκομπέρ, που δίνεται αμφίβολος, τότε η πλάστιγγα θα γείρει ξεκάθαρα υπέρ των Μπακς, αφού ο Γιάννης αναμένεται να κάνει πάρτι στις δύο ρακέτες, χωρίς την παρουσία του Γάλλου σέντερ.

Οκλαχόμα - Σάρλοτ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Σάρλοτ (33-35) παλεύει για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην Ανατολή και στο τελευταίο της παιχνίδι ήταν εντυπωσιακή, συντρίβοντας με 142-120 τη Νέα Ορλεάνη. Ευκαιρία απόψε να χτίσει θετικό μομέντουμ αφού παίζει με την αδύναμη Οκλαχόμα (20-47), η οποία έχασε τα τελευταία πέντε παιχνίδια της και φυσικά δεν έχει κανέναν χειροπιαστό στόχο μέχρι το φινάλε της regular season.

Το ξερό διπλό είναι προφανώς πολύ χαμηλά, ωστόσο με χάντικαπ 3,5 πόντων και σε combo με το over 27,5 του Τζίλτζους-Αλεξάντερ εκτοξεύεται στο 2.52. Ο 23χρονος γκαρντ είναι η μοναδική σοβαρή επιθετική απειλή στο ρόστερ της Οκλαχόμα, από τη στιγμή που συνεχίζουν εκτός οι Ντορτ και Γκίντι. Είναι χαρακτηριστικό, πως στα εννιά προηγούμενα ματς σκόραρε επτά φορές 30+ πόντους και μία 29.

Φιλαντέλφεια - Ντένβερ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Πολύ μεγάλο ματς αναμένεται στη Φιλαντέλφεια, εκεί που οι Σίξερς (41-25) φιλοξενούν τους Νάγκετς (40-28). Φυσικά, τα βλέμματα θα τραβήξει η επική μονομαχία του Τζόελ Εμπίντ με τον Νίκολα Γιόκιτς. Ο περσινός MVP απέναντι στο πρώτο φαβορί για να αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης φέτος.

Οι Νάγκετς έρχονται από δύο σερί ήττες και νιώθουν πλέον καυτή την ανάσα των Τίμπεργουλβς, στη μάχη για την έκτη θέση της Δύσης. Οι Σίξερς πέρασαν ξανά στη δεύτερη θέση της Ανατολής, ωστόσο στα τελευταία δύο ματς δεν έπαιξαν καλά. Αρχικά συνετρίβησαν από το Μπρούκλιν και εν συνεχεία χρειάστηκαν την παράταση για να λυγίσουν χθες το Ορλάντο.

Επειδή δίνει back to back η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς, πάμε με το διπλό στο +7,5 σε combo με το Over 25,5 του Γιόκιτς, ο οποίος μέσα στον Μάρτιο σημειώνει 31,2 πόντους και σίγουρα θα έχει έξτρα κίνητρο απόψε κόντρα στον Εμπίντ.

Λ.Α. Λέικερς - Τορόντο: Προγνωστικά και Ανάλυση

Οι Λέικερς (29-38) συνεχίζουν τις απογοητευτικές τους εμφανίσεις. Χθες διασύρθηκαν με 29 πόντους διαφορά στο Φοίνιξ. Πραγματικά η φετινή σεζόν δεν βγάζει πουθενά τους λιμνάνθρωπους και τα τελευταία ματς της regular season μοιάζουν με μαρτύριο.

Το Τορόντο (37-30) τρεις σημαντικές νίκες με Σαν Αντόνιο, Φοίνιξ και Ντένβερ και δείχνει πως έχει γκαζώσει για να προσπεράσει στο νήμα το Κλίβελαντ, στην έκτη θέση της Ανατολής. Προβάδισμα στο διπλό, δεδομένου ότι οι Λέικερς δίνουν και back to back. Στο 1.65 το διπλό με -2,5 πόντους χάντικαπ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φιλαντέλφεια – Ντένβερ: 2 +7,5 & Γιόκιτς Over 25,5 (απόδοση 2.52), 01:30
  • Οκλαχόμα – Σάρλοτ: 2 -3,5 & Τζίλτζεους-Αλεξάντερ Over 27,5 πόντοι (απόδοση 2.52), 02:00
  • Γιούτα – Μιλγουόκι: Over 227,5 (απόδοση 1.60), 04:00
  • Λ.Α. Λέικερς – Τορόντο: 2 -2,5 (απόδοση 1.65), 04:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ