ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά ΝΒΑ: Οι ρυθμοί του Χάρντεν και το μήνυμα των Μπακς

Προγνωστικά ΝΒΑ: Οι ρυθμοί του Χάρντεν και το μήνυμα των Μπακς
2022 AP PHOTO/CRAIG MITCHELLDYER

Η Φιλαντέλφεια που κινείται στους ρυθμούς του Χάρντεν, το Μιλγουόκι που ήρθε η ώρα να στείλει το μήνυμα και η απολαυστική μονομαχία του ΜακΚόλουμ με τον Μίτσελ.

Η Φιλαντέλφεια κινείται στους ρυθμούς του Τζέιμς Χάρντεν και στα τρία ματς με τον "μούσια" στη σύνθεσή της έχει κάνει ισάριθμες νίκες, επικρατώντας μάλιστα σε όλα με 15 πόντους διαφορά και πάνω. Ειδικά, κόντρα στη Μινεσότα, οι Σίξερς ήταν εντυπωσιακοί κερδίζοντας με 31 πόντους!

Το Κλίβελαντ αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της σεζόν, ωστόσο φαίνεται πως διανύει περίοδο κάμψης το τελευταίο διάστημα, με πέντε ήττες στα έξι προηγούμενα ματς. Πιο πρόσφατη, το 119-98 από τη Σάρλοτ, σε ένα παιχνίδι που οι Καβς ήταν φαβορί με -4,5 πόντους, έχοντας μάλιστα πίσω και τον Ντάριους Γκάρλαντ από τραυματισμό.

Παρότι οι Καβς είναι ομάδα που μπορεί να δυσκολέψει οποιονδήποτε αντίπαλο, αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να αγνοηθεί το εξαιρετικό μομέντουμ των Σίξερς. Σε τιμές άνω του 2.00 ο άσος με -1,5 σε combo με τους 22+ πόντους του Χάρντεν, ο οποίος στα πρώτα τρία ματς με τη Philly δεν έπεσε κάτω από τους 26.

Σικάγο - Μιλγουόκι: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το Σικάγο έχει εκπλήξει τους πάντες μέχρι στιγμής με την πορεία του, ωστόσο σαν να αρχίζει να... ξεφουσκώνει σταδιακά. Οι Μπουλς έρχονται από τρεις σερί ήττες και απόψε δίνουν back to back κόντρα στο Μιλγουόκι, το οποίο παρότι εξακολουθεί να έχει σκαμπανεβάσματα, αναμένεται να τερματίσει πάνω από τους "ταύρους" στο φινάλε της κανονικής περιόδου.

Οι Μπακς έκαναν μία επική ανατροπή κόντρα στο Μαϊάμι και οφείλουν τώρα να χτίσουν πάνω σε αυτή τη νίκη ένα καλό μομέντουμ. Σίγουρα, μία επικράτηση μέσα στο United Center θα στείλει ακόμη ένα ηχηρό μήνυμα, ότι είναι και φέτος διεκδικητές του τίτλου. Στο 1.65 το διπλό με -2,5 πόντους χάντικαπ. Οποιος θέλει μπορεί να ρισκάρει και στο combo με το over 11,5 ριμπάουντ του Γιάννη για να ανεβάσει την απόδοση άνω του 3.00. Σημειώνεται ότι ο Αντετοκούνμπο είχε μέσα στον Φεβρουάριο 12,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο και στο τελευταίο ματς με τους Χιτ κατέβασε 17!

Νέα Ορλεάνη - Γιούτα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ανταγωνιστικό ματς αναμένεται στη Νέα Ορλεάνη, ανάμεσα στους Πέλικανς και τους Τζαζ. Οι "πελεκάνοι" έχουν πάρει εμπρός μετά το All-Star και μετρούν τρεις διαδοχικές νίκες με Σανς, Λέικερς και Κινγκς, όλες μάλιστα με διψήφιες διαφορές. Τρεις σερί νίκες όμως, μετράει και η Γιούτα μετά το All-Star break.

Τα περισσότερα βλέμματα σε αυτήν την αναμέτρηση, θα τραβήξει ασφαλώς η μονομαχία ΜακΚόλουμ – Μίτσελ. Ο πρώην άσος των Μπλέιζερς έχει 23,8 πόντους κατά μέσο όρο από τότε που μετακόμισε στη Νέα Ορλεάνη. Από την άλλη, ο ηγέτης των Τζαζ διανύει περίοδο φόρμας, σημειώνοντας τουλάχιστον τρία τρίποντα στα επτά τελευταία ματς. Σε τιμές άνω του 2.00 το combo να σκοράρει μίνιμουμ 21 πόντους ο ΜακΚόλουμ και να βάλει 3+ τρίποντα ο Μίτσελ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φιλαντέλφεια – Κλίβελαντ: 1 -1,5 & Χάρντεν 22+ πόντους (απόδοση 2.05), 02:00
  • Σικάγο – Μιλγουόκι: 2 -2,5 & Αντετοκούνμπο Over 11,5 ριμπάουντ (απόδοση 3.05), 02:30
  • Νέα Ορλεάνη – Γιούτα: ΜακΚόλουμ 21+ πόντοι & Μίτσελ 3+ τρίποντα (απόδοση 2.10), 03:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ