BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: 1.90 στο Καυτανζόγλειο και 2.25 στη Σπέτσια

Ο Τσιριγώτης πανηγυρίζει το γκολ του Διαμαντή
Ο Τσιριγώτης πανηγυρίζει το γκολ του Διαμαντή EUROKINISSI SPORTS

Οι δεύτερες κατηγορίες έχουν την τιμητική τους στο σημερινό μενού του Betmarket.

Καθημερινά το Betmarket σας παρουσιάζει τις αναλύσεις των αγώνων με το μεγαλύτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον και τα πιο αξιόλογα προγνωστικά στοιχήματος.

Ηρακλής - Διαγόρας Ρόδου

Ο Ηρακλής κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη, μετά από τέσσερις ανεπιτυχείς προσπάθειες και θέλει να χτίσει πάνω της. Το έργο του σήμερα είναι βατό, όμως έχοντας δείξει πως δεν έχει το εύκολο γκολ, δεν περιμένουμε να δούμε μια αναμέτρηση με υψηλό σκορ.

Ο Διαγόρας κατάφερε να κερδίσει τον ΠΑΟΚ Β’ (1-2), στο ντεμπούτο του Τόλη Τερζη κι έρχεται στην αναμέτρηση με ανεβασμένη ψυχολογία. Ο νέος τεχνικός έχει σίγουρα ως πρώτο στόχο το να… συμμαζέψει την αμυντική λειτουργία

Εκτίμηση

Τρεις από τις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις του Ηρακλή είχαν 2-3 γκολ, ενώ το ίδιο στατιστικό επιβεβαιώθηκε σε δύο από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς του Διαγόρα. Σήμερα, περιμένουμε μια αναμέτρηση με γκολ, όμως όχι μεγάλη έκταση στο σκορ κι έτσι θα ποντάρουμε στην επιλογή 2-3 γκολ, σε απόδοση 1.90.

Μιλάει η έδρα

Η Σπέτσια παραμένει αήττητη στη φετινή Serie B (5-4-0) και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, στο -3 από την κορυφή. Το μεγάλο της όπλο είναι η έδρα, καθώς εκεί έχει το απόλυτο των νικών (4/4). Επιπλέον, στις επτά τελευταίες φορές που υποδέχθηκε τη Μπάρι, κέρδισε.

Η Μπάρι πραγματοποιεί ένα μέτριο ξεκίνημα στη φετινή σεζόν (2-5-2) και βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Η πρόσφατη φόρμα της θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ισορροπημένη, καθώς μετρά τρεις διαδοχικές ισοπαλίες, όμως το ότι σε όλες προηγήθηκε δεν είναι καλό σημάδι.

Εκτίμηση

Οι γηπεδούχοι έχουν υπέρ τους την έδρα, τη φόρμα και την προϊστορία, οπότε θα ποντάρουμε στον άσο, ο οποίος προσφέρεται σε απόδοση 2.25.

Οι επιλογές του Betmarket

  • 16:00, Ηρακλής - Διαγόρας Ρόδου: 2-3 γκολ, σε απόδοση 1.90
  • 21:30, Σπέτσια - Μπάρι: 1, σε απόδοση 2.25

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ