TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Άλλη κλάση η Ατλέτικο Μινέιρο, ποντάρισμα στο 2.15

Ο Χουλκ με τη φανέλα της Ατλέτικο Μινέιρο
Ο Χουλκ με τη φανέλα της Ατλέτικο Μινέιρο © 2022 THOMAS SANTOS / AP IMAGES

Η Ατλέτικο Μινέιρο φιλοξενεί στο Μπέλο Οριζόντε τη Μιγιονάριος για τα προκριματικά του Copa Libertadores με στόχο να μην τα κάνει… θάλασσα. Ποντάρισμα στο 2.15.

Ώρα ρεβάνς για τα προκριματικά του Copa Libertadores. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, όποιος προκριθεί πάει στους ομίλους του θεσμού. Σε περίπτωση ισορροπίας του σκορ η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι.

Στο Μπέλο Οριζόντε η Ατλέτικο Μινέιρο φιλοξενεί τη Μιγιονάριος σ’ ένα ματς must win. 1-1 το πρώτο παιχνίδι και οι δοκιμασίες για τους Βραζιλιάνους και τα κρίσιμα τεστ μπήκαν από νωρίς στο πρόγραμμα. Θα είναι μεγάλη αποτυχία η μη συμμετοχή στους ομίλους της διοργάνωσης.

Δεν ήταν από τις καλές μέρες στη δουλειά για την Ατλέτικο αυτή της προηγούμενης εβδομάδας. Δεν ήταν τόσο σαρωτική όσο θα έπρεπε και θα μπορούσε. Βρέθηκε μάλιστα να κυνηγάει το σκορ στο 42’, αλλά οι Κολομβιανοί ήταν αφελείς. Δεν έκαναν καλή διαχείριση, πιέστηκαν και οι Βραζιλιάνοι ισοφάρισαν στο 66’.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μιγιονάριος άμυνα ξέρει να παίζει και τίποτα παραπάνω, αλλά δεν γεμίζει κιόλας το μάτι. Έχει το λάθος στο παιχνίδι της. Άλλη κλάση η Ατλέτικο Μινέιρο. Άλλη ιστορία τα εντός έδρας, θα μπει με διαφορετική ορμή. Οι Κολομβιανοί θα παίξουν φουλ άμυνα και όπου τους βγάλει κόντρα σε μια ομάδα που σκοράρει με μεγάλη συνέπεια μέσα στο 2023. Στο 2.15 το combo 1 & over 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλέτικο Μινέιρο - Μιγιονάριος: 1 & over 2,5 (απόδοση 2.15), 02:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ