BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Ανώτερη η Αργεντινή

Ο Λιονέλ Σκαλόνι
Ο Λιονέλ Σκαλόνι © 2023 MARTIN MEJIA / AP IMAGES

Με το Χιλή - Αργεντινή ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου στο Κόπα Αμέρικα 2024 και το Betmarket.gr σας παρουσιάζει την ανάλυση και τα προγνωστικά του αγώνα.

Χιλή - Αργεντινή: Προγνωστικά

Στην πρεμιέρα, η Χιλή αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με το Περού. Το σύνολο του Γκαρέκα έδειξε πως αντιμετωπίζει δυσκολίες στο να ανοίξει πολυπρόσωπες άμυνες όπως αυτή της προηγούμενης αντιπάλου του και τώρα... τρέχει. Το ματς με την Αργεντινή είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την συνέχεια και για την πρόκριση της στα προημιτελικά του θεσμού.

Η Αργεντινή ξεκίνησε με το δεξί της υποχρεώσεις της στο Κόπα Αμέρικα 2024. Κέρδισε με 2-0 τον Καναδά και μάλιστα όποτε έχει ξεκινήσει χωρίς ήττα στο θεσμό έχει φτάσει στον τελικό. Ωστόσο, πρέπει να την προβληματίσει η αμυντική της συμπεριφορά, όπου επέτρεψε 10 τελικές στον αντίπαλο της (1,00 τα xGoals του Καναδά). Θα μπορούσε κάλλιστα να έχει σκοράρει ο Καναδάς, ειδικά στο πρώτο μέρος που έχασε 2 τεράστιες ευκαιρίες.

Είναι υπαρκτή η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων, με την Αλμπισελέστε ακόμα και στη μέτρια μέρα της να καταφέρνει να πάρει αυτό που θέλει, όπως έδειξε και με τον Καναδά. Η Χιλή δύσκολα θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στο ρυθμό που επιβάλλουν οι Αργεντίνοι. Χαμηλή η απόδοση του διπλού στο 1,50, αλλά είναι πέρα για πέρα δίκαιο από τις στοιχηματικές εταιρίες.

Για μια καλύτερη απόδοση, μπορούμε να στραφούμε στο διπλό ημίχρονο του 2,06, διότι αναμένουμε η ομάδα του Σκαλόνι να μπει στο ματς με επιθετικές διαθέσεις ώστε να το... καθαρίσει από το πρώτο μέρος.

Η Αργεντινή θα έχει την κατοχή της μπάλας και θα επιτίθεται κατά κύματα. Η Χιλή από την πλευρά της, θα προσπαθήσει μέσω των κόντρα επιθέσεων να δημιουργήσει ζητήματα στο αμυντικό τρανζίσιον των τυπικά φιλοξενούμενων. Αν η Αλμπισελέστε εμφανίσει την ανασταλτική λειτουργία που είχε απέναντι στον Καναδά, τότε εκτιμούμε ότι οι Χιλιανοί θα έχουν ευκαιρίες να πληγώσουν την Αργεντινή, αλλά δύσκολα θα κρατήσουν στο μηδέν μια τόσο ποιοτική μεσοεπιθετική γραμμή. Το Goal/Goal στο 2,10 αξίζει την προσοχή μας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΚΟΑΜ – 26/6, 04:00 - Χιλή – Αργεντινή: 2 ημίχρονο (απόδοση 2.06)
  • ΚΟΑΜ – 26/6, 04:00 - Χιλή – Αργεντινή: Goal/Goal (απόδοση 2.10)

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ